29.08.06, 15:14
No może troche przesadziłem z tym ubrankiem ,ale ja wiem ze mojemu pieskowi
nie jest najlepiej w ubranku !!! Wiem o tym bo kiedys na spacerze tez chodził jak
"CYBORG" i widocznie nie podobało mu się ubranko !!
Obserwuj wątek
    • deodyma Re: Ubranka 29.08.06, 18:30
      najwidoczniej nie. mojej tez sie nie podobalo. zreszta moja Figa to nawet
      smyczy nie lubi.
      • iranda Re: Ubranka 30.08.06, 22:28
        Mój Gucio w "skafandrze" z nogawkami tez chodzi jak cyborg:))) Natomiast w
        czerwonym sweterku z golfem czuje sie doskonale:))
        • deodyma Re: Ubranka 31.08.06, 08:15
          pamietam, ze jakies 16-17 lat temu robilam na drutach naszej pudlicy Psotce
          ubranka. jednak jej w przeciwienstwie do Figi nie bylo zimno. na spacery
          moglasm z nia chodzic godzinami. no i uwielbiala snieg! jak widziala sniego to
          po prostu szalala z radosci. no i w sumie zadne ubranko nie bylo jej potrzebne.
          ale mimo to robilam je dla niej i nakladalam.
    • olusia19 Re: Ubranka 28.09.06, 09:52
      Psa do ubranka można przyzwyczaić po prostu. Do tego ono musi być luźne, nie
      spadające, ale nie krępujące ruchów. Najważniejsze są płuca, czyli powinno
      osłaniać grzbiet i w miarę możliwości przód - taki golf jest dobry. Jeden z
      moich psów okropnie się denerwuje przy zakładaniu, ale po przekupieniu
      smakołykiem jest całkiem zadowolony.
      Jestem natomiast przeciwna "strojeniu psa". Ubranko ma wg mnie służyć ochronie
      zwierzaka przed wilgocią, zimnem i chorobą. Idiotyczne stroje z falbankami
      ośmieszają zwierzę, które ma prawo do godności. Ale jaki właściciel, taki
      pies...
      • iranda Re: Ubranka 28.09.06, 21:13
        Hmmm, niedługo zacznie się chodzenie w czerwonym sweterku , muszę go odświeżyć:)
        Olusia, masz rację, z psa idioty nie ma co robić, pies wie, co się z nim
        wyprawia i czuje, że coś jest nie tak. Ja właśnie chronię psa przed chorobami, a
        nie zachowuję się jak gwiazda z Hollywood, strojąc go w perełki i te inne pierdoły:)
        Pozdrawiam serdecznie i ... trzymajcie się ciepło:)
        PS: acha, nie farbuję Gustawa też na różowo:)))
        PS2: taka tam głupotka:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka