ksionzka
26.03.15, 09:21
Mam kilka konkretnych pytań, naprawdę nie mam teraz ani ochoty ani nawet możliwości przekopywania całego neta w poszukiwaniu odpowiedzi na kilka pytań. Resztę sobie doczytam.
1. Nie toleruję piżam. Nie mam żadnej nawet. Co zabrać w zamian? Jak myślicie? Oczywiście coś co nie będzie uciskało. Miałyście lub widziałyście co nosza ZAMIAST?
2. Co zabrać do szpitala i nie chodzi mi o wymogi, tylko co realnie się przydaje. Takie Będe plus minus 3 dni. Co bylo wam potrzebne? Zakładając że po jednym dniu sie normalnie chodzi to czy nie umrę z nudów o ile to przeżyje? Nie wiem książka???
3. Co z rzeczami osobistymi? Dokumenty, telefon...podczas zabiegu. Gdzie to jest??Nie chce informowac wielu ludzi o zabiegu bo zwyczajnie nie mam ochoty na te achy i ochy współczucia.
4. cewnikują ze znieczuleniem???
5. Wie ktoś coś narkozie przy niedoczynności. Kiepskie wyniki. Mała dawka 25.
6. Każda sugestia będzie mi cenna. Po prostu też chcę się wygadać bo straszzzznie się boję.
Lekarz był bardzo lakoniczny w porównaniu do mojego poprzedniego. A ja byłam w zbyt dużym szoku aby o cokolwiek spytać. Będe miała mozliwość porozmawiania z lekarzami n/t jeszcze przed czy po.
Jak na teraz wyobrażam sobie że będe leżeć w zatłoczonej sali bez żadnej prywatnosci, gdzie każdy będzie słyszał wszystko, lekarze nie będa nic mówić. ITP, itd. Jak to wyglada od strony informacyjnej