zona_zahedana 17.10.03, 22:40 ty zdrajco, ja ci urwac lub uciąc cos !!!!!!!!! Ty się ładnie zabawiać z paniami na forum, jak mnie nie być dwa dni doma ! Czekaj, zabawic my sie inaczej, jak ja wrócic do doma ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zahedan Re:apage ksantypo IP: *.protonet.pl 17.10.03, 22:46 zona_zahedana napisała: > ty zdrajco, ja ci urwac lub uciąc cos !!!!!!!!! > > Ty się ładnie zabawiać z paniami na forum, jak mnie nie być dwa dni doma ! > > Czekaj, zabawic my sie inaczej, jak ja wrócic do doma ! małe gui pro quo byc-a swoja droga byc,ze tez ci sie chciec całe konto na nowa nick zakładac Odpowiedz Link Zgłoś
zona_zahedana Re:apage ksantypo 17.10.03, 22:50 Konto to ja ci oczyszczyc, a nie załozyc misiu-pysiu ! Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Zahedanku milutki, 17.10.03, 22:52 zona_zahedana napisała: > ty zdrajco, ja ci urwac lub uciąc cos !!!!!!!!! > > Ty się ładnie zabawiać z paniami na forum, jak mnie nie być dwa dni doma ! > > Czekaj, zabawic my sie inaczej, jak ja wrócic do doma ! > ale jaja! Odpowiedz Link Zgłoś
zona_zahedana Re: Zahedanku milutki, 17.10.03, 23:03 Jaja zahedana to ty dostac sroko w prezencie, jak ja się z nim rozprawic ! Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Zahedanku milutki, 18.10.03, 01:02 zona_zahedana napisała: > Jaja zahedana to ty dostac sroko w prezencie, jak ja się z nim rozprawic ! ty je sobie zatrzymac, tym bardziej ze to chyba taka "fatamorgana":) Odpowiedz Link Zgłoś
zahedan Re: Zahedanku milutki, 18.10.03, 01:28 messja napisała: > zona_zahedana napisała: > > > Jaja zahedana to ty dostac sroko w prezencie, jak ja się z nim rozprawic ! > > ty je sobie zatrzymac, tym bardziej ze to chyba taka "fatamorgana": coś w taki sam styl apf o twoja piersia pisać Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Zahedanku milutki, 18.10.03, 01:39 zahedan napisał: > messja napisała: > > > zona_zahedana napisała: > > > > > Jaja zahedana to ty dostac sroko w prezencie, jak ja się z nim rozpra > wic ! > > > > ty je sobie zatrzymac, tym bardziej ze to chyba taka "fatamorgana": > coś w taki sam styl apf o twoja piersia pisać apf bardzo rozne i sprzeczne opinie na temat moja "piersia" pisac. ja nie miec kompleksow - cokolwiek apf pisac:PPPPP a co do twoja "jaja" to nikt o nich nie pisac:) moze ich nie widac:PPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: Zahedanku milutki, IP: *.protonet.pl 18.10.03, 01:59 messja napisała: > zahedan napisał: > > > messja napisała: > > > > > zona_zahedana napisała: > > > > > > > Jaja zahedana to ty dostac sroko w prezencie, jak ja się z nim r > ozpra > > wic ! > > > > > > ty je sobie zatrzymac, tym bardziej ze to chyba taka "fatamorgana": > > coś w taki sam styl apf o twoja piersia pisać > > apf bardzo rozne(?) i sprzeczne(?) opinie na temat moja "piersia" pisac. ja czytać tylko jedna opinia apfowa -zabawne to być mnóstwo co on napisać > > a co do twoja "jaja" to nikt o nich nie pisac:) moze ich nie widać OPRÓCZ CIEBIE drogi misio nikt; może..... Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Zahedanku milutki, 18.10.03, 02:07 > ja czytać tylko jedna opinia apfowa -zabawne to być mnóstwo co on napisać wiem, wiem: jak napisal, ze przyjechalec "podupczyc" do warszawy, to tez sie smialam:) a poza tym nie ponosze odpowiedzialnosci za to ze niektore niekonsekwencje apf ci umknely:PPP > > > > > a co do twoja "jaja" to nikt o nich nie pisac:) moze ich nie widać > OPRÓCZ CIEBIE drogi misio nikt; może..... ty sie przespij. bo budujesz zdania nie tylko sprzeczne z gramatyka polska, ale i pozbawione jakiegokolwiek logicznego sensu:) a moze jeszcze lepiej -zazyj lekarstwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: Zahedanku milutki, IP: *.protonet.pl 18.10.03, 02:12 ja wiedziec,że ty być znawczynia gramatyki polskiej.no to przy okazja ty jeszcze nad swoja ortografia popracowac Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Zahedanku milutki, 18.10.03, 02:15 Gość portalu: zahedan napisał(a): > ja wiedziec,że ty być znawczynia gramatyki polskiej.no to przy okazja ty > jeszcze nad swoja ortografia popracowac dobrze. tylko, ze to nie ja popenilam bzdurnego "babola" w twojej ostatniej wypowiedzi:))) chcesz byc zlosliwy? najpierw musisz poprawnie budowac zdania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: Zahedanku milutki, IP: *.protonet.pl 18.10.03, 02:19 messja napisała: > Gość portalu: zahedan napisał(a): > > > ja wiedziec,że ty być znawczynia gramatyki polskiej.no to przy okazja ty > > jeszcze nad swoja ortografia popracowac > > dobrze. tylko, ze to nie ja popenilam bzdurnego "babola" w twojej ostatniej > wypowiedzi:))) > chcesz byc zlosliwy? najpierw musisz poprawnie budowac zdania:) oj misio ty mój milutki-mało to razy o twoja ortografia było na forum juz gadane Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Zahedanku milutki, 18.10.03, 02:22 Gość portalu: zahedan napisał(a): > messja napisała: > > > Gość portalu: zahedan napisał(a): > > > > > ja wiedziec,że ty być znawczynia gramatyki polskiej.no to przy okazja > ty > > > jeszcze nad swoja ortografia popracowac > > > > dobrze. tylko, ze to nie ja popenilam bzdurnego "babola" w twojej ostatnie > j > > wypowiedzi:))) > > chcesz byc zlosliwy? najpierw musisz poprawnie budowac zdania:) > oj misio ty mój milutki-mało to razy o twoja ortografia było na forum juz > gadane tak. pamietam. kiedys po dwoch tygodniach odszukales w mojej wypowiedzi blad ort. i z wrodzana ci inteligencja obwiesciles o tym na forum:PPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: Zahedanku milutki, IP: *.protonet.pl 18.10.03, 02:30 tia.. ale zaglądnąć ty czasem do słownik ortograficzny bo ja sie póżniej wstydzic za ciebia pa drogi misio :*-) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Zahedanku milutki - poza tematem 18.10.03, 02:32 Gość portalu: zahedan napisał(a): > :*-) Co znaczy ten emotikon? Podbite oko? Bo nie wiem.............. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Nie tylko do Zahedana, do Zucinskiego też ;) 18.10.03, 02:40 Jeżeli, Jmx, sądzisz, że ten emotikon oznacza "podbite oko", to kto komu je podbił, bo już się pogubiłam? Żona Zahedana - Zahedanowi, Zahedan - Żonie Zahedana, czy ktoś w końcu zafundował tę "plombę" Zucinskiemu? Dawno go tu nie było z jego pięknymi, pełnymi treści, polotu i humoru wypowiedziami. ;))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Nie tylko do Zahedana, do Zucinskiego też ;) 18.10.03, 02:47 A co ja będę tak publicznie.... ;-DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Nie tylko do Zahedana, do Zucinskiego też ;) 18.10.03, 02:52 No jak pochwalimy, to rozwinie nam piękne myśli, owieje rześkością spostrzeżeń, oczaruje niewątpliwymi zaletami umysłu.... Inwencji mi brak już. :DDDD Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Zahedanku milutki - poza tematem 18.10.03, 08:53 Moim skromnym zdaniem to jest rumieniec wstydu ;) Witam wszystkie Panie. :) --- jmx napisała: > > :*-) > Co znaczy ten emotikon? Podbite oko? Bo nie wiem.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: Zahedanku milutki - poza tematem IP: *.protonet.pl 18.10.03, 09:14 debi_bebi napisała: > Moim skromnym zdaniem to jest rumieniec wstydu ; a moim skromnym zdaniem to ty sie na emoticonach nie znac > Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Zahedanku milutki - poza tematem 18.10.03, 09:24 Moim skromnym zdaniem zahedan mieć racja w tym przypadku :D Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Zahedanku milutki - poza tematem 18.10.03, 09:45 Pomoc naukowa w rozwiązywaniu dylematów ;))) Xoxoxo całuski i uściski ɛ kocham Cie ទ bardzo Cie kocham kocham Cie jeszcze bardziej ɯ -ɴ kocham Cie nad życie ɛP kocham Cie platonicznie ɛM kocham Cie kochanie moje :-Dɛ bardzo sie ciesze, że mnie kochasz :'-) aż placzę ze szczęścia :'-( płaczę, tęsknie (*_*) zakochałem się (:-... łamiesz mi serce [] uściski [!] goracy uścisk :-* pocałunek |* pocałunek z zamkniętymi oczami :-)(-: :-oo-: :-Pd-: różne pocałunki {:-| 8()> zostaniesz tatusiem o<>o Ty i ja ~(o<-<(:- >> myśle tylko o Tobie ɛ-> (-_-)zzZ ja Cię kocham, a Ty śpisz @>-;- róża dla Ciebie :-D... pragnę Cie :-9 oblizuje usta ~|| marze o spotkaniu O:)T jesteś moim idealem 8T zawsze Twój ~~~:) śnilas mi się ~/~(:) głaszczę Twoje włosy *O O* ach te Twoje spojrzenia ɛ? flirt ?ɛ? poflirtujemy? +!+!+! tak! tak! tak! (!) masz to coś || czekam !!-> zabierz mnie stąd -!-!-! nie! nie! nie! O<>O=> wyjedźmy razem :)/:) działasz na mnie -D-> amor R+J Romeo i Julia (O) (O) jestem kobietą z dużymi "oczami" ;-)^< jestem dużym chłopcem :-) 8 = jestem dużą dziewczynką :*{} całuje w usta :*= całuje Cie w szyję :*c całuje Cie w uszko :*C całuje Cie w ucho :*L całuje Cie w nóżke :*r całuje Cie w rączke :*?! całuje Cie wiesz gdzie ɛ! miłość !!#! dzisiaj nic z tego ~#! narazie nic z tego :)=(: pobierzmy sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: Zahedanku milutki - poza tematem IP: *.protonet.pl 18.10.03, 09:49 i ot cała tajemnica byc :*-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Zahedanku milutki - poza tematem 18.10.03, 09:51 Oooo niektóre sie nie udały, ale te chyba ważne nie są :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Zahedan + Cytrynka 18.10.03, 09:57 Moze byście przestali się znęcać nad słabująca na umyśle debi, i powiedzieli, co to znaczy?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Zahedanku milutki, 18.10.03, 02:35 Gość portalu: zahedan napisał(a): > tia.. ale zaglądnąć ty czasem do słownik ortograficzny bo ja sie póżniej > wstydzic za ciebia > pa drogi misio :*-) ty sie wstydzic za mnie nie masz powodu, bo nic mnie z toba nie laczy, cokolwiek sobie uroiles biedaku. lepiej wracaj do zony i o swoim wsydzie pomysl. ty lepiej na tym wyjsc i szybciej goraczka przejsc:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: Zahedanku milutki, IP: *.protonet.pl 18.10.03, 08:44 a fuj jaki włochaty ty jęzor miec :-((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
zona_zahedana Re: Zahedanku milutki, ATY ZNOWU 18.10.03, 09:53 myślec o seks - ja ci dac włochaty jezor ty włoczykiju, niech ja tylko wrocic do doma ! Gość portalu: zahedan napisał(a): > a fuj jaki włochaty ty jęzor miec :-((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Zahedanku milutki,do zony_zahedana IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 18.10.03, 00:04 niech ci po tych okropnych zdradach on kupic nowe futerko. Najlepiej z szynszyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: Zahedanku milutki,do zony_zahedana IP: *.protonet.pl 18.10.03, 00:15 Gość portalu: Ewa napisał(a): > niech ci po tych okropnych zdradach on kupic nowe futerko. > Najlepiej z szynszyli. OK no problem. dziekowac za podpowiedz ja-jaka "zdrada"takie i futerko być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Zahedanku milutki,do zony_zahedana IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 18.10.03, 00:35 z zenska solidarnosc ja tobie podziekowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: Zahedanku milutki,do zony_zahedana IP: *.protonet.pl 18.10.03, 00:50 Gość portalu: Ewa napisał(a): > z zenska solidarnosc ja tobie podziekowac ewa,ewa ty to też wirtualna dylemata mieć Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Zahedanku milutki,do zony_zahedana 18.10.03, 01:03 Gość portalu: zahedan napisał(a): > Gość portalu: Ewa napisał(a): > > > z zenska solidarnosc ja tobie podziekowac > ewa,ewa ty to też wirtualna dylemata mieć zenska solidarnosc, a uwielbienie dla "boskiego" zahedana - oto jest dylemat:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
zona_zahedana Re: Zahedanku milutki,do zony_zahedana 18.10.03, 09:54 a ty odczepic się wreszcie od zahedana ty lalko z londyna ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
gazimierz Re: Zahedanku milutki,do zony_zahedana 18.10.03, 09:58 zadna lalka, przeciez podobno wyglada bardzo nielalkowato i pracuje jako zawiadowca na stacji. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Zahedanku milutki,do zony_zahedana 18.10.03, 10:45 zona_zahedana napisała: > a ty odczepic się wreszcie od zahedana ty lalko z londyna ?????? ja bardzo tego chciec. ty mi pomoc dobrze?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Zahedanku milutki,do zony_zahedana IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 18.10.03, 12:59 miec, miec, ale sobie a little bit poradzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frezja Re: 98% forumowiczów wie kto jest......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.03, 10:39 "żoną zahadena"....... może raczej przygotujesz się do narodowego testu na inteligencje, zamiast przesiadywac godzinami na komputerze. Jesteś uzależniona od komputera i zaczynasz bredzić. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: 98% forumowiczów wie kto jest......... 18.10.03, 10:50 Gość portalu: Frezja napisał(a): > "żoną zahadena"....... może raczej przygotujesz się do narodowego testu na > inteligencje, zamiast przesiadywac godzinami na komputerze. Jesteś uzależniona > od komputera i zaczynasz bredzić. przyznam, ze ja naleze do 2%, ktore nie wiedza. a dlczego interesuje cie inteligencja zony_zahedan? znowu sie zastanawiasz dlaczego z nim jest?:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frezja Re: 98% forumowiczów wie kto jest......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.03, 10:56 hahahaha czekalam na Twoj wpis. Jest stare przysłowie: "uderz w stół nożyce same sie odezwą". Życzę miłego dnia Messjo Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: 98% forumowiczów wie kto jest......... 18.10.03, 11:53 :PPP Przecież tu nikt nie da się tak łatwo sprowokować, jak messja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: 98% forumowiczów wie kto jest......... 18.10.03, 12:22 czasem, jak tak sobie przeglądam niektóre wątki, to mam wrażenie, że obcuję z przedszkolakami... :-))) ok, spadam, bo mam gości Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: 98% forumowiczów wie kto jest......... 18.10.03, 15:22 taka_tam napisała: > czasem, jak tak sobie przeglądam niektóre wątki, to mam wrażenie, że obcuję z > przedszkolakami... :-))) ok, spadam, bo mam gości jesli to aluzja do mnie: to nie jasetm "zona zahedana" i nie wiem kim on/ana jest. mysle, ze to facet, albo frezja, a moze nawet kwasna cytryna?:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: 98% forumowiczów wie kto jest......... 18.10.03, 15:19 kwasna_cytryna napisała: > :PPP > Przecież tu nikt nie da się tak łatwo sprowokować, jak messja :)) jest tak jedna "harpia" sie nazywa:PPPPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: 98% forumowiczów wie kto jest......... 18.10.03, 15:18 Gość portalu: Frezja napisał(a): > hahahaha czekalam na Twoj wpis. Jest stare przysłowie: > "uderz w stół nożyce same sie odezwą". > Życzę miłego dnia Messjo nie sadze, ze czekalas na moj wpis. z poprzedniego wpisu wynika, ze podejrzewalas kogos innego, a nawet gdyby, to moj wpis trudno zinterpretowac jako dzwiek "nozyc":) a za zyczenia dziekuje. calkiem milo dzien sie zaczal. jest ladna pogoda, moze sie wybiore dzisija na spacer:) Odpowiedz Link Zgłoś
vvexel Re: 98% forumowiczów wie kto jest......... 18.10.03, 15:19 messja napisała: > Gość portalu: Frezja napisał(a): > > > hahahaha czekalam na Twoj wpis. Jest stare przysłowie: > > "uderz w stół nożyce same sie odezwą". > > Życzę miłego dnia Messjo > > nie sadze, ze czekalas na moj wpis. z poprzedniego wpisu wynika, ze > podejrzewalas kogos innego, a nawet gdyby, to moj wpis trudno zinterpretowac > jako dzwiek "nozyc":) > a za zyczenia dziekuje. calkiem milo dzien sie zaczal. jest ladna pogoda, moze > sie wybiore dzisija na spacer:) wogóle messja lubisz się klócic.Ze wszystkimi! Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: 98% forumowiczów wie kto jest......... 18.10.03, 15:24 vvexel napisał: > messja napisała: > > > Gość portalu: Frezja napisał(a): > > > > > hahahaha czekalam na Twoj wpis. Jest stare przysłowie: > > > "uderz w stół nożyce same sie odezwą". > > > Życzę miłego dnia Messjo > > > > nie sadze, ze czekalas na moj wpis. z poprzedniego wpisu wynika, ze > > podejrzewalas kogos innego, a nawet gdyby, to moj wpis trudno zinterpretow > ac > > jako dzwiek "nozyc":) > > a za zyczenia dziekuje. calkiem milo dzien sie zaczal. jest ladna pogoda, > moze > > sie wybiore dzisija na spacer:) > > wogóle messja lubisz się klócic.Ze wszystkimi! dlaczego tak sadzisz? bo napisalam, ze chce sie wybrac na spacer?:PPPPPPPPP czy dlatego, ze kolezanki probuja wspolnymi silami mnie w cos wrobic?:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś