gnikiv1 19.06.09, 09:58 szukam jej z gdyni i okolic na romans , sex Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
facettt wez ty sie odwal od tej Gdyni 19.06.09, 14:03 Gdynia jest zawarowana dla mnie paszol pieszkom do Rumii, albo i Wejcherowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolita Re: wez ty sie odwal od tej Gdyni jedz do Cedyni IP: *.silesiamultimedia.com.pl 19.06.09, 17:44 Mieszkanka Gzinki Małej, szuka sponsora. Wiek 70+;mam duże niebieskie oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark do Piekiel trafil IP: *.pools.arcor-ip.net 19.06.09, 17:48 bo po drodze mu bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: do Piekiel trafil IP: *.silesiamultimedia.com.pl 19.06.09, 18:00 W niebie same dziury, ale za to w piekle hm; co za towarzystwo i tylu krewnych wkoło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: do Piekiel trafil IP: *.pools.arcor-ip.net 19.06.09, 18:40 tak ale jak i w Niebie z seksu nici, bo siodme POTY za ploty - wiec z dwojga zlego (pieklo/niebo) wybieram czysciec. - tam przynajmniej idzie jeszcze cos utargowac na boku :) Odpowiedz Link Zgłoś
gretaharbol Re: do Piekiel trafil 19.06.09, 20:19 Czyściec mnie nie neci jak na moje checi, wole bardziej ekstremalne miejsca. Wolnosc to szanowanie praw innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: do Piekiel trafil IP: *.pools.arcor-ip.net 19.06.09, 22:09 no i wiedzaiem, ze wpadlem jak sliwka w kompot: Odpowiedz Link Zgłoś
endywia-44 Re: do Piekiel trafil 19.06.09, 22:56 Gość portalu: Mark napisał(a): > no i wiedzaiem, ze wpadlem jak sliwka w kompot: Zeby tylko z tej wpadki dzieci nie bylo, bo wtedy nic tylko do oltarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: do Piekiel trafil IP: *.pools.arcor-ip.net 20.06.09, 15:45 endywia-44 napisała: > Zeby tylko z tej wpadki dzieci nie bylo, bo wtedy nic tylko do oltarza. Nie bedzie - bo to ja wpadlem, ale ona nie - gdyz powiedziala, ze z zonatymi sie nie zadaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
burake Re: do Piekiel trafil 20.06.09, 15:52 i ma kobita racje, nie wolno rozbijac rodziny; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasza Re: do Piekiel trafil IP: *.pools.arcor-ip.net 20.06.09, 16:11 Wlasna - to wolno, tylko cudzej nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
burake Re: do Piekiel trafil 20.06.09, 16:31 Ja tam wolny bylem, wolny jestem i wolny zostane he, he, he Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Jestes niewolnikiem 20.06.09, 16:38 Zludzenia. Nie jestes wolny. Jestes niewolnikiem Twoich przyzwyczajen i pragnien , a do tego masz ograniczone (jak kazdy z nas) zdolnosci poznania - wiec jestes niewolnikiem ograniczonosci Twoich zmyslow :) brrr... idzie sie uchlac z rozpaczy, jak przystalo na niewolnika... polecam Gorbaczowa - Citron :) www.henkell-sektkellerei.de/presse/bilder/wodka-gorbatschow-citron-motiv/foto Odpowiedz Link Zgłoś
animistka Re: Jestes niewolnikiem 20.06.09, 16:41 Kazdy jest niewolnikiem samego siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: Jestes niewolnikiem 20.06.09, 16:55 animistka napisała: > Kazdy jest niewolnikiem samego siebie. Ale niektorzy maja jeszcze gorzej, bo sa zniewoleni przez idee, zony i kochanki :) ____________________________ Wizja ideowego komunisty: - Zona mysli, ze jestes u kochanki - kochanka mysli, ze jestes u zony - a Ty w ty czasie udajesz sie na zebranie partyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
dondonio Re: do Piekiel trafil 20.06.09, 17:01 Gość portalu: Mark napisał(a): > bo po drodze mu bylo? Mefistofelese jestes tam? Czy twoj ogon na swoim miejsu jest? Czyś się z myszowym pomieniał? Odpowiedz Link Zgłoś
falleus Re: sexik bez zobowiazan 03.07.09, 12:18 gnikiv1 napisał: > szukam jej z gdyni i okolic na romans , sex Co racja to racja. Jedzenie jest do jedzenia. Sztuka do tworzenia. Kobiety do......... Odpowiedz Link Zgłoś