Gość: Ola:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 20:20 poradźcie mi proszę, co smacznego można zrobić z pszenicy z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brumbak Re: pszenica IP: *.crowley.pl 22.04.04, 21:19 - pszenica - kiełki - namoczyc przez ok. 8 godzin - potem trzymać w przezroczystym naczyniu z dostepem powietrza i płukac raz na dzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: pszenica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 22:16 a jeżeli mam już ugotowaną? bo tak stoi, a nie chcę samej jeść, tylko z jakimś smacznym dodatkiem, by razem utworzyły dobrą kombinację:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diana Re: pszenica IP: 213.25.91.* 23.04.04, 11:42 ja lubię sobie pojeść pikantną. jak już ugotuję ( z dużą ilością przypraw - pieprz, sól kamienna, oregano, czasem kminek i inne ulubione przyprawy) to zapiekam z masłem, można z oliwą, dodaję brokuły, marchewkę, seler, natkę pietruchy, koper, co tam jeszcze wpadnie pod rękę. Przypraw daję dużą ilość, bo pszenica bardzo je pożera i jest mdła jak się da mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystynaopty1 Re: pszenica IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 22.04.04, 23:33 Gość portalu: brumbak napisał(a): ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystynaopty1 Re: pszenica IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 22.04.04, 23:45 c.d. Wystarczyłoby tylko nieco zmienić przyzwyczajenia - tłumaczy pan Jan. Michał Piotrowski ----------------------------------------- Krystyna Odpowiedz Link Zgłoś