11.07.10, 16:17
Wkurwiam się. Wkurwiam się bardzo. Co raz bardziej...

Jadzia Staniszkis w TVP skazała Palikota na polityczny niebyt Bardzo się
ucieszyłem. Palikot to odrażający epigon. Nazywanie tego typa skandalistą
czyni ze skandalu kaszkę manną. I już wyrok Jadzi byłby się ziścił, ale

wtrąciła
się Kora (cipa, która krótko przed klimakterium postanowiła
podreperować swoją kobiecość koncertując w męskim więzieniu) i Teatr Ósmego
Dnia (o zachowaniu, którego w stanie wojennym lepij milczeć). Choć wkurwiam
się nie dlatego, wkurwiam się bo katastrofę smoleńską spowodwałem ja,
kosztowałamnie ona dusze nieśmiertelną. Przyznałem się jużkilka razy, a tu
ciągle Palikota czy Kaczyńskiego dywagacje psują ludziom wakacje...
Obserwuj wątek
    • hurysa1 Re: aała!!! 11.07.10, 19:35

O którego Palikota Ci chodzi?
    • chlorofil1 Re: aała!!! 12.07.10, 11:07
      Nastąpił czas przelewania z pustego w próżne. Czy Palikot to akcja, czy też reakcja?

Cytat

Kiedy Beata Kępa oświadczyła w telewizorze: „Pani redaktor, ja pochodzę z tradycyjnej rodziny, dla mnie żałoba trwa rok, widzę, że dla moich przyjaciół w klubie parlamentarnym również, prosimy o uszanowanie naszej decyzji w tej sprawie”, zapowiadając w ten sposób chęć wykorzystania pustych krzeseł w sejmie jeszcze w przyszłorocznej kampanii wyborczej, przyglądająca się temu wszystkiemu z narastającą zgrozą ABR zadała mi podchwytliwe pytanie: „Czy to już jest jakaś ostatecznie heretycka i nieodwołalnie upadła forma katolicyzmu?”. Na co ja jej odpowiedziałem, że przeciwnie, jest to najzupełniej ortodoksyjna forma polskiego patriotyzmu z okresu zaborów. A to, co najbardziej malownicze, dopiero nas czeka. Np. walczący o sukcesję w PiS-ie Zbigniew Ziobro przykuwający się do trzymetrowego drewnianego krzyża i wleczony przez pachołków Komorowskiego przez Krakowskie Przedmieście, jak Świtoń przez Żwirowisko. Albo szarpanina w sejmie posłów PiS ze strażą marszałkowską, przy wtórze śpiewanego chóralnie hymnu albo Roty.

• skoonk Re: aała!!! 12.07.10, 13:25
        chlorofil1 napisał:
        A to, co najbardziej malowni
        > cze, dopiero nas czeka. Np. walczący o sukcesję w PiS-ie Zbigniew Ziobro przyku
        > wający się do trzymetrowego drewnianego krzyża i wleczony przez pachołków Komor
        > owskiego przez Krakowskie Przedmieście

Tymczasem na Police spadła plaga szczurów, a Palikot przygotowuje
        kontrdemonstrację...
        Jest nas 10 milionów! Tyle osób w Polsce
        uważa, że Lech Kaczyński lub jego otoczenie doprowadziło do katastrofy
        smoleńskiej. To bardzo dużo. Nie damy się ani zastraszyć ani zamknąć. Nie boimy
        się straszenia grzechem czy PIEKŁEM. Wierzymy w człowieka i jego rozum. Mamy
        przekonanie , że ta najbardziej prawdopodobna wersja zdarzeń, a mianowicie, że
        to prezydent Kaczyński wymusił lądowanie
        • napoj.chmielowy Przeszło mi. 12.07.10, 14:27
          To wkurwienie było wynikiem tego, że niektóre piosenki Kory bardzo mi się podobają, a "Ósemki" to jeden z mitów mojej młodości (niedocenienie mojej roli w Katastrofie też w owym wkurwieniu miało udział). Dzisiaj widzę sprawy inaczej:

Przed Pałacem Prezydenckim należy ustawić 96 krzyży, a na każdym krzyżu niech zawiśnie posąg jednej z ofiar katastrofy. Posągi powinny być naturalnej wielkości.
          • skoonk Re: Przeszło mi. 12.07.10, 14:56
            napoj.chmielowy napisał:

> To wkurwienie było wynikiem tego, że niektóre piosenki Kory bardzo mi się podob
            > ają, a "Ósemki" to jeden z mitów mojej młodości (niedocenienie mojej roli w Kat
            > astrofie też w owym wkurwieniu miało udział). Dzisiaj widzę sprawy inaczej:
            >
            > Przed Pałacem Prezydenckim należy ustawić 96 krzyży, a na każdym krzyżu niech z
            > awiśnie posąg jednej z ofiar katastrofy. Posągi powinny być naturalnej wielkośc
            > i.
            >

Wstąp do lóż szyderców posła Janusza P.
            Możesz jeszcze odpokutować winy i zlekceważenie wyborów.
            A pomysły takie jak Twoje przynajmniej nie pozwolą umyć rąk
            tym, którzy by już chcieli...
    • map4 Re: aała!!! 12.07.10, 16:30
      Jedno pytanie - bodajże sformułowane przez Korę - nie daje mi jednak spokoju:
      jak można było czarownicę (copyright by Tadeusz Ojciec Rydzyk) pochować na Wawelu ?
      • napoj.chmielowy Re: aała!!! 12.07.10, 16:53
        map4 napisał:

> Jedno pytanie - bodajże sformułowane przez Korę - nie daje mi jednak spokoju:
        > jak można było czarownicę (copyright by Tadeusz Ojciec Rydzyk) pochować na Wawe
        > lu ?
        >

Czarownice dlatego były palone na stosach by ogień trawiąc ciało oczyszczał ich
        dusze z czarostwa...
        • najglupszy-nick Re: aała!!! 12.07.10, 19:37
          napoj.chmielowy napisał:

> Czarownice dlatego były palone na stosach by ogień trawiąc ciało oczyszczał ich
          > dusze z czarostwa...

Na stos rzuciliśmy swój życia los (na stos, na stos...)!
        • map4 Re: aała!!! 13.07.10, 12:17
          napoj.chmielowy napisał:

> Czarownice dlatego były palone na stosach by ogień trawiąc ciało oczyszczał ich
          > dusze z czarostwa...

Zbeszczeszczona świątynia nie może służyć wiernym do kontaktowania się z bogiem.
          Zanim świątynia taka stanie się ponownie miejscem zamieszkania boga, trzeba ją
          ponownie wyświęcić.

Poprzez złożenie w świątyni prochów czarownicy Dziwisz przejął odpowiedzialność
          za wszystkie te spowiedzi, msze i komunie, które w świetle prawa kanonicznego
          należy uznać za niebyłe.

I tak oto może się okazać, że ktoś będzie żył w grzechu sam tego nie wiedząc. To
          poważna dla wierzących sprawa, która w skrajnie niekorzystnym przypadku może im
          zamknąć wrota do wieczności.
          • skoonk Re: ciszej... 13.07.10, 16:30
            map4 napisał:

> Zbeszczeszczona świątynia nie może służyć wiernym do kontaktowania się z bogiem
            > .
            W "Malleus Maleficarum" tak stoi:
            Przetoż w kościele starodawnym, gdy było potrzeba ludzi do wiary cudami
            pociągać, jako Duchu Święty widomym cudem pokazował się: tak też od kościoła
            wyłączony jawnie bywał szatanowi podany, dla trapienia ciała. I niemasz nic
            zdrogi, gdy kościół człowieka tego o którym jescze nadzieja jest, szatanowi
            podawa, nie daje mu go abowiem ku potępieniu, ale poprawy, ponieważ w mocy
            kościelnej jest, z ręku jego wyrwać go, gdy mu się podoba.
            www.racjonalista.pl/kk.php/s,979
          • kolejar Re: aała!!! - Map nabredził 14.07.10, 03:11
            map4 napisał:
            > Zbeszczeszczona świątynia nie może służyć wiernym do kontaktowania się z bogiem

Nieprawda! Posługę można świadczyć wszędzie, jak stanowią Konstytucje 2.
            Soboru Watykańskiego. W ogóle nie jest do tego potrzebna świątynia, tym bardziej
            wyświęcona świątynia. Twoje Przezacny Mapie rojenia pseudo-katolickie są po
            prostu głupie i mają się nijak do zasad wiary kat.
            Wszelkie Sakramenty Św. udzielone gdziekolwiek przez wyświęconego kapłana
            (funkcjonariusza kultu wink ) są ważne! Twoje twierdzenia co do ważności
            Sakramentów są bezpodstawne! JP2 ważne nabożeństwa odprawiał w kajaku na
            spływie, spowiadał pod kajakiem (w skrytości Św. Sakramentu Pokuty).
            Poza tym widać, że nigdy nie byłeś na Zlocie Hippisów na Jasnej Górze. Byłem i
            widziałem, i jakoś nawet uczestniczyłem.
            Przepraszam za ostre słowa, ale bronię tu Wiary kat.
            • map4 Re: aała!!! - Map nabredził 14.07.10, 07:00

> Nieprawda! Posługę można świadczyć wszędzie, jak stanowią Konstytucje 2.
              > Soboru Watykańskiego.

Chylę czoła przed poziomem wiedzy. Wycofuję oskarżenia. Zbeszczeszczona
              świątynia zatem to żaden problem.
              • skoonk Re: aała!!! - Map nabredził 14.07.10, 12:27
                map4 napisał:

> Chylę czoła przed poziomem wiedzy. Wycofuję oskarżenia. Zbeszczeszczona
                > świątynia zatem to żaden problem.
                >
                Mapie, uzasadnienie profanacji, które tu podałeś, powinno wstrząsnąć Twoim
                umysłem. Jednak, w tych sprawach bliski jesteś napojowi i palikotowi. Zazwyczaj
                za agresją stoi strach. Oczywiście ukrywasz onanizm i grzechy przodków. Jeśli
                tak, to chwała Panu! Grzesznicy stali się wrażliwsi! Alleluja!! Odpuść sobie,
                wyznaj co Cię boli, a zostaniesz zbawiony.
                Cieszy mnie globalna przemiana świadomości, jawność informacji ma oczyszczający
                wpływ na ludzkość. To mogłaby być ostatnia bitwa - prawdziwa walka o prawdę,
                wewnętrzna wojna z szatanem. Życzę sukcesów.
                • map4 Re: aała!!! - Map nabredził 14.07.10, 21:30
                  skoonk napisała:

> Odpuść sobie,
                  > wyznaj co Cię boli, a zostaniesz zbawiony.

Ciągłe reformy nie prowadzą do poprawy. Tempo rozwoju rośnie, ilość informacji
                  ciągle się zwiększa. A ludzki mózg stoi w miejscu.
                  Coraz mniej czasu, coraz więcej zadań. Rozwój techniki przesyłania informacji
                  spowodował, że pojęcie wolnego czasu zostało zamienione na czas teoretycznie
                  wolny, ale w gotowości do powrotu do pracy w dowolnym momencie. Coraz więcej
                  ludzi mimo ciężkiej pracy na pełen etat żyje w biedzie. Coraz więcej ludzi
                  jednocześnie zarabia kokosy i nie ma nawet kiedy tych pieniędzy wydawać.

Próba wyeliminowania ryzyka i odpowiedzialności z życia codziennego prowadzi do
                  zidiocenia konsumentów i całych społeczeństw.
                  • skoonk Re: aała!!! - Map nabredził 16.07.10, 11:07
                    map4 napisał:

> skoonk napisała:
                    >
                    > > Odpuść sobie,
                    > > wyznaj co Cię boli, a zostaniesz zbawiony.
                    >
                    > Ciągłe reformy nie prowadzą do poprawy. Tempo rozwoju rośnie, ilość informacji
                    > ciągle się zwiększa. A ludzki mózg stoi w miejscu.
                    Dlatego ludziom mieszaja się skojarzenia i implikacje. Część bawi się absurdem,
                    część sądzi, że wszystko rozumie , część, że już nic nie rozumie. Umysł
                    pozbawiony punktu odniesienia błądzi, jest jak element oderwany od struktury,
                    bez kryterium obiektywnego nie oceni nic.
                    > Coraz mniej czasu, coraz więcej zadań. Rozwój techniki przesyłania informacji
                    > spowodował, że pojęcie wolnego czasu zostało zamienione na czas teoretycznie
                    > wolny, ale w gotowości do powrotu do pracy w dowolnym momencie. Coraz więcej
                    > ludzi mimo ciężkiej pracy na pełen etat żyje w biedzie. Coraz więcej ludzi
                    > jednocześnie zarabia kokosy i nie ma nawet kiedy tych pieniędzy wydawać.
                    >
                    Model społeczny się zmienia w miarę postępu technicznego. Inwestorzy korzystają
                    wyprzedzając reakcję o kilka lat. Próby dostosowania modeli społecznych
                    podejmowane przez rządy, są spóżnione, manipulowane i oparte na fałszywych
                    ocenach. Żadne cięcia socjalu nic nie dadzą bez dostosowania modeli konsumpcji,
                    pracy lub rodziny.
                    > Próba wyeliminowania ryzyka i odpowiedzialności z życia codziennego prowadzi do
                    > zidiocenia konsumentów i całych społeczeństw.
                    >
                    Ucieczka przed ryzykiem i odpowiedzialnością stanowi główną motywację
                    inwestorów. Szara strefa pochłania więcej globalnych dochodów niż socjal.
                    Arogancja przyznaje inne prawa sobie, inne reszcie. Trwa święta wojna między
                    zwolennikami prawdy i pozycji.

Z tą świadomością możesz już osiągnąć upragnione wyzwolenie zakładając pas
                    szahida. Bądź błogosławiony.
                    Dowody wdzieczności co łaska proszę uiszczać tu:
                    www.maronitesofcyprus.com/cgibin/hweb?-A=22&-V=contact
                    • map4 Re: aała!!! - Map nabredził 16.07.10, 14:29
                      skoonk napisała:

> Z tą świadomością możesz już osiągnąć upragnione wyzwolenie zakładając pas
                      > szahida. Bądź błogosławiony.

No i co dalej ? 72 dziewice ?
                • napoj.chmielowy Re: aała!!! - Map nabredził 14.07.10, 21:40
                  Pani Skoonk.
                  Znowu mi Pani ubliża. Przyrównując mnie do Paliota nadepnęła mi Pani na odcisk (a zdaje sobie Pani sprawę jak to boli, zwłaszcza gdy odcisk jest wypełniony organicznym płynem, który jakoś zostaje wytworzony w takich okazjach). Zabiłem Prezydenta RP Lecha Kaczyńskiego i osoby mu towarzyszące. Zupełnie niechcący mi to wyszło (chciałem popełnić samobójstwo.a ponieważ krwią się brzydzę użyłem Magii Chaosu - boss.mikrozet.wroc.pl/~wiesiek/123/goetia.avi ). Demony wezwane przeze mnie zachowały się jak na demony przystało - zostawiły mnie przy życiu (skonsumowały tylko moją nieśmiertelną duszę), a wydylitowały wierchuszkę. Nie żal mi żadnego z tych trupów, ani ich rodzin mi nie żal. Wawel i Islandzki Wulkan pozostaną na zawsze w mojej pamięci. To jest perełka, która opowiada więcej prawdy o życiu miż Konstytucja i inne prawdy prawne. Palikot i Jarosław Kaczyński są dla mnie nędznymi szkicami człowieka. Kłotnia o krzyż to jakaś taka żenująca pierdoła, która w najbliższym czasie będzie twarzami i słowami jakiś łysych i uszatych (niektórzy w fioletowych biskupich czapeczkach) zatruwać naszą codzienność. Ja zakładam stowarzyszenie tych, którzy Katastrofę Smoleńską spowodowali. Lech Kaczyński zawsze wzbudzał we mnie uczucie nienawiści. Tusk, Schetyna, Komorowski też. Ich zamorduję przy najbliższej okazji.

Zostaniesz Skoonk członkiem Stowarzyszenia Ludzi Którzy Spowodwali, że TU154M Pierdolnął w Glebę czy raczej liczyć na Ciebie nie mogę?
                  • map4 Re: aała!!! - Map nabredził 15.07.10, 11:36
                    napoj.chmielowy napisał:

> Tusk, Schetyna, Komorowski też. Ich zamorduję przy najbliższej okazji.

Kara główna została zniesiona. Apeluję o miłosierdzie w imię humanitaryzmu.
                    Najpierw wypadałoby ich od stołków odspawać a potem jakiś proces wytoczyć.
                    Chociaż to akurat może się okazać trudne, bo lenistwo nie jest czynem karalnym.
    • chlorofil1 Re: aała!!! 15.07.10, 13:54
      Cytat
      Pijany prezydent w ruskiej trumnie. Tyle zostało, poza krzyżem pod Pałacem i portretami w Sejmie, ze smoleńskiej „żałoby”. Palikot z Brudzińskim znów rozkręcają PO-PiSowy cyrk – nic nowego. Problem w tym, że do gry włączyli się artyści zaangażowani. Kora, Kamil Sipowicz, Teatr Ósmego Dnia – dzielnie walczą z kołtunem w jednym okopie z PO.

Całość:
      www.krytykapolityczna.pl/MichalSutowski/PocoglaskacbulterieraTuska/menuid-192.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka