Dodaj do ulubionych

Prośba do Admina

16.08.13, 04:29
Proszę:
1. o wykasowanie wątku "Prawdziwe przyczyny upadku PKP";
2. o usunięcie mnie z grona użytkowników WBC z zatarciem śladów mojej aktywności.
Uzasadnienie
Od dawna zauważyłem, iż oprócz użytkowników "map4" i "kolejar" udzielają się tu tylko dwie osoby pod różnymi nickami. Te dwie osoby piszą same do siebie i usiłują tworzyć wirtualną dyskusję samych ze sobą.
Niestety, ostatnio coś ich poniosło troszkę i usiłują zrobić tu sobie nagonkę na mnie. I niestety dla nich, nie zamierzam z nimi dyskutować na moje osobiste tematy. Wybaczcie, ale przytaczanie linków z jakichś tam portali (randkowych?), gdzie rzekomo jest mój profil i ma mnie to dyskredytować w dyskusji tu, jest żenujące dla samych "dyskutantów". Obrzydliwe są też wpisy w rodzaju: "wyrwałeś panienkę".
Nie chcę mieć nic wspólnego z dzisiejszym obrzydlistwem o nazwie "Perfumowane Chuje" i proszę, żeby karierowicze przestali się posługiwać projektem, który stworzyliśmy z śp. Markiem Happenerem, a jacyś tam się w to wkręcili z moimi problemami, a teraz udają ważniaków. Spadać nędzne gostki!!!
Obserwuj wątek
    • map4 Re: Prośba do Admina 16.08.13, 06:58
      kolejar napisał:

> Proszę:
      > 1. o wykasowanie wątku "Prawdziwe przyczyny upadku PKP";

Mogę wykasować Twoje wypowiedzi w tym wątku, ale nie cały wątek. Chyba, że zgodzą się na to poza Tobą wszyscy, którzy się tam wypowiadali.

> 2. o usunięcie mnie z grona użytkowników WBC z zatarciem śladów mojej aktywnośc
      > i.

usunięcie Ciebie z grona forumowiczów jest wykonalne, niestety zatarcie śladów Twojej aktywności wykonalne nie jest. To znaczy nie jest możliwe z poziomu administratora forum. Może dałoby się tą operację wykonać z poziomu właściciela portalu, do którego powinieneś się w takiej sytuacji zwrócić.

Czy na pewno chcesz nas opuścić ? Wątek, którego skasowanie postulujesz jest poniekąd efektem działań, które podjąłeś przecież zupełnie dobrowolnie (zarówno produkcja klipu jak i jego wrzucenie na youtuba były działaniami wymagającymi a priori Twojej zgody).

Apeluję do Ciebie o pozostanie z nami. Odbieram wątek "prawdziwe przyczyny upadku PKP" jako cenę sławy. Jeśli wyszedłeś w naród ze sztuką swojego autorstwa, to niestety musisz liczyć się ze słąwy tej konsekwencjami. Porozmawiaj na ten temat na przykład ze Stuhrem juniorem, który ma afaik podobne zdanie na temat tabloidów wpieprzających mu się w życie prywatne jak i Ty na temat kolegów z "Wulkanu".

Wreszcie na koniec słowo od "ojca prowadzącego" wink :
      istnieją trzy znane przyrodzie metody reakcji na zagrożenie: szok i sztywność, ucieczka, kontratak.

Każda z tych reakcji ma w naturze swoje uzasadnienie. Ponieważ ludzie to zwierzęta, nie polecam ucieczki. Dogonią i zaszczują. W internecie ukryć się nie da, a ponieważ ścigają Cię już od lat, więc teraz też nie odpuszczą. Nie polecam również reakcji typu "zamurowało mnie, a potem się jakoś po kościach rozlazło".
      Jeśli do tej pory się nie rozeszło, to się już nie rozejdzie.
      Polecam kontratak.

Nie odchodź, kolejarz. Walcz.
    • napoj.chmielowy Re: Prośba do Admina 16.08.13, 09:00
      Kolejarzu.
      Nie wiem o co się boczysz, a właściwie wiem "prawda w oczy kole". A prawda jest taka, że niesławną grupę PCh stworzyło czterech kolesi. Ty byłeś wśród nich, ale bynajmniej nie byłeś inicjatorem tylko gospodarzem pierwszej sali prób i studia "Wyspa". Tak, ze pisanie o tym, że Ty założyłeś PCh z Markiem jest prawdą połowiczną. W tym miejscu prób-studiu powstała pierwsza płyta Memento Mori, dostępna obecnie min. na chomiku chomikuj.pl/rotmistrz56/Perfumeria/MementoMori,2104340647.zip . Była ona dostępna na boss.mikrozet.wroc.pl i tam ją razem z Twojego kompa umieszczaliśmy. Utwór, który jest podkładem do klipu, to remiks pierwszego utworu z tej płyty pt. "Prawo". Twoje drogi i PCh rozeszły się w "Wulkanie" gdy zakochałeś się z wzajemnością w ówczesnej wokalistce zespołu Fioletowej (słowo "wyrwałeś" jest slangowym skrótem sytuacji) i razem z nią powróciłeś do piwnicy tworzyć własny projekt (a propos - wyszło coś z niego?). PCh otrząsnął się po tym ciosie (cały czas uważam to za zdradę) i działał dalej, już bez Ciebie. Któremu z powyższych słów zaprzeczysz?
    • map4 Re: Prośba do Admina 16.08.13, 15:40
      Kolejar,

czy mam wykasować Twoje wpisy z wątku "prawdziwe przyczyny upadku PKP" oraz usunąć Cię z listy członków WBC ?
      • censorship Re: Prośba do Admina 16.08.13, 19:46
        map4 napisał:

> Kolejar,
        >
        > czy mam wykasować Twoje wpisy z wątku "prawdziwe przyczyny upadku PKP" oraz usu
        > nąć Cię z listy członków WBC ?
        >
        Byłby to niebezpieczny precedens. Nikt Kolejarzowi nie kazał pisać i nikt pisać nie każe. Usuwanie wpisów, nawet na własne życzenie jest cenzurą, usuwanie Kolejarza z grona WBC jest bezcelowe.
        • tsy Re: Prośba do Admina 16.08.13, 20:31
          censorship napisała:

>
          > Byłby to niebezpieczny precedens. Nikt Kolejarzowi nie kazał pisać i nikt pisać
          > nie każe. Usuwanie wpisów, nawet na własne życzenie jest cenzurą, usuwanie Kol
          > ejarza z grona WBC jest bezcelowe.

Usuwanie wpisów jest w tej chwili również bezcelowe - zapisałem je sobie i zawsze będę mógł stworzyć wątek "Wpisy usunięte". Wykreślanie Kolejara z listy użytkowników WBC jest niepotrzebne - może zrobić to sam likwidując konto na gaz-wybie.
    • poloeschatolo aborcja 16.08.13, 22:39
      poporodowa kolejara

natychmiast
      • wubecja Re: bez humoru 17.08.13, 09:46
        poloeschatolo napisała:

> poporodowa kolejara
        >
        bez humoru zostaje recepta i renta.
        Proszę zauważyć, że tow.Kolejar wspomina "nie zamierzam z nimi dyskutować na moje osobiste tematy. Wybaczcie, ale przytaczanie linków z jakichś tam portali (randkowych?), gdzie rzekomo jest mój profil".
        Podobnie oskarża tu klip "Konkretnie to ja finansowałem zabawę z drobnym wsparciem TVP SA. I nie wiem, jakim prawem jest coś umieszczane na YT bez zgody mojej i TVP SA. Perfumowane niech się onanizują same sobie, a im nic do tego! Ta publikacja na YT grozi ostro sprawą w Sądzie ze strony TVP SA - nie mojej".
        Ja uważam że toważyszu renta należy się i separacja od siebie samego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka