tomek854 03.12.06, 16:20 • gdzie sie podziali? rita78 24.11.06, 20:42 + odpowiedz (...) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kklement Żart taki, jaka sygnaturka 03.12.06, 17:47 Jeśli idzie o poziom kultury. Od sygnaturki jest nawet śmieszniejszy. Pozdrowienia dla Orysia Odpowiedz Link
rita78 kklement 04.12.06, 09:05 specjalnie dla Ciebie zmieniłam....nie chcę byś oceniał mnie jako egzystującą w brodziku intelektualnym, w pomyjach chamstwa- zatem.... Odpowiedz Link
kklement Re: kklement 04.12.06, 10:50 Alez moja droga, ja wszak tego nie wymagałem Ja i kultura ??? Że zacytuję jednego z bohaterów literackich III Rzeszy: jak słyszę słowo 'kultura', to odbezpieczam rewolwer )) Odpowiedz Link
arek5001 Re: Sygnaturka mowi wiele o kobiecie. 03.12.06, 17:35 Tomek ostrzegam lojalnie: w Ricie to ja się pocichótku podkochuję.Także bez przegięć!!! Odpowiedz Link
rita78 ORYS i arek 04.12.06, 09:01 orysiu a mnie sie podobalo...lubie tego typu dowcip)) no wlasnie z ta dupa to problem bo romek mi bokiem wychodzi...wiec nie wiem czy dupa za mala czy romek za wielki jesli zaś chodzi o urodę mą...no to zalezy kto co lubi...jedno jest pewne: jestem ladniejsza od romana ( roman zawsze bedzie pisany przeze mnie z malej literki- blad zamierzony a w ogole to zmienie sobie sygnaturkę bo sie mi znudzila aktualna... jeszcze mam jedno pytanie...wyslalam ci zaproszenie do grona i co??? a teraz druga sprawa)) arek5001 napisał: > Tomek ostrzegam lojalnie: w Ricie to ja się pocichótku podkochuję.Także bez > przegięć!!! swięty jozefie ja takich deklaracji nie slyszalam od czasow liceum)) Odpowiedz Link
map4 Re: ORYS i arek 04.12.06, 12:07 rita78 napisała: > no wlasnie z ta dupa to problem bo romek mi bokiem wychodzi Rito, że Matrixa zacytuję: "wszystko, co ma początek, ma także i koniec". Uszy do góry. Będzie lepiej. Koniunktura się skończy, więc skończą się pieniądze do rozdawania i najpóźniej wtedy ta narodowosocjalistyczna koalicja padnie. Odpowiedz Link
tomek854 Re: ORYS i arek 04.12.06, 19:47 No i prosze. Balem sie ze przesadzilem, a tu sie okazalo, ze jednak bratnia, wredna dusza w ricie siedzi Rito: ja nie korzystam z grona. Grono jest do dupy. Chyba ze ci chodzi o przyjaciol na forum, to fakt, dawno nie zagladalem Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Sygnaturka mowi wiele o kobiecie. 04.12.06, 17:21 No to chłopcy jakiś pojedyneczek może? Mówią, że jak dwóch się bije to trzeci wtedy... Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Sygnaturka mowi wiele o kobiecie. 04.12.06, 17:56 Rita Baum była bardzo piękną kobietą, o ile była. Odpowiedz Link
rita78 dobra przyznam sie:) 25.12.06, 21:09 ta pani z wystawionym srodkowym palcem w mojej wizytowce to nie bylam ja...ponoc w swieta nalezy prawde mowic o sobie zatem zmieniam fote w wizytowce arek nie miej mi za zle Odpowiedz Link
arek5001 Re: dobra przyznam sie:) 25.12.06, 21:19 Nie, nie boję się otworzyć sygnaturkę.. Odpowiedz Link
arek5001 Re: dobra przyznam sie:) 25.12.06, 21:24 No i czar prysł.. no może nie bezpowrotnie. Odpowiedz Link
rita78 Re: dobra przyznam sie:) 25.12.06, 21:32 arek wiesz jak jest...kobieta zmienną jest Odpowiedz Link
arek5001 Re: dobra przyznam sie:) 25.12.06, 21:36 rita78 napisała: > arek wiesz jak jest...kobieta zmienną jest Takiej odmiany się nie spodziewałem, skąd ten kubraczek? Odpowiedz Link
rita78 Re: dobra przyznam sie:) 25.12.06, 21:38 siostra przełożona specjalnie z rzymu przywiozła...ostatni krzyk sakro-mody... a buzia znajoma? wiesz ...bywało się Odpowiedz Link
arek5001 Re: dobra przyznam sie:) 25.12.06, 21:43 rita78 napisała: > siostra przełożona specjalnie z rzymu przywiozła...ostatni krzyk sakro-mody... > a buzia znajoma? wiesz ...bywało się > Wyładniałaś, nie mogę powiedzieć, pobyt w Rzymie jednak służy.. Odpowiedz Link
mag-ia Re: dobra przyznam sie:) 11.01.07, 10:00 Hmm... to chyba jedyne forum, na którym trzecia wypowiedź lekko już odjeżdża od tematu, a dziesiąta nie ma z nim nic wspólnego ktoś tu nadal interpretuje sygnaturki? poproszę o fachową diagnozę Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: dobra przyznam sie:) 11.01.07, 10:21 mag-ia napisała: > Hmm... to chyba jedyne forum, na którym trzecia wypowiedź lekko już odjeżdża od > tematu, a dziesiąta nie ma z nim nic wspólnego > > ktoś tu nadal interpretuje sygnaturki? poproszę o fachową diagnozę > Dr. Freud wiecznie żywy. Jego sygnaturką była siostra żony, a powodem że nie pamiętał nazwisk było sekretne poczucie winy, tak twierdził Franz Maciejewski. Natomiast moje represyjne ego nie pozwala się rzucić na wszystkie sygnaturki w okolicy, chyba zacznę zapominać nazwiska. Odpowiedz Link
mag-ia Re: dobra przyznam sie:) 11.01.07, 10:53 Szczypta historii + szczypta filozofii... i tak się czuję zawiedziona ) Odpowiedz Link