dorota.morawska 21.09.06, 23:32 przygotowuje artykul o fibromialgii.chcialabym skontaktowac sie z osobami, ktore cierpia na te chorobe.wasze doswiadczenia moga pomoc innym.oczywiscie zapewniam anonimowosc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivee83 Re: fibromialgia 24.09.06, 00:04 Jesli to jeszcze aktualne to sluze swoimi doswiadczeniami.Choruje od ok.8 lat. Najszybszy ze mna kontakt pod adresem: eveee_23@tlen.pl Odpowiedz Link
budryska1 Re: fibromialgia 14.11.06, 01:08 Witaj! Nie mam jeszcze końcowej diagnozy tej choroby, ale wszystko wskazuje na to, że to właśnie fibromialgia. Mam większość typowych objawów (choć każdy przypadek jest nieco inny), przeszłam też przez piekło depresji, którą ciągle leczę. Jeśli będziesz zainteresowana tym listem odpisz na mój adres a podam Ci kontakt. Pozdrawiam - Majka. Odpowiedz Link
myalgan Re: fibromialgia 07.12.06, 06:01 No pomogla bym ale ja poprostu nie pamietam jak to bylo na poczatku.Mam straszne luki w pamieci prze ta chorobe i przypuszczam ze przez leki jakie zjadalam tonami na rozne dolegliwosci.Janie pamietam mojego dziecinstwa wieku dojzewania doroslego zycia z przed roku.W domu to sie smieja ze stare filmy ktore naperno widzialam ogladam znowu pierwszy raz.Mam wspaniale wsparcie przyjaciol.rozumieja ta chorobe a co najwazniejsze wierza ze mnie boli,znosza kazdy moj nastroj.Jak sami wiecie ze raz jest lepiej a raz go^ej.Po nocach nie spie,pokladam sie w mometach zmeczeniai tak sobie zyje i czekam na dzien w ktory wstane i nic nie bedzie bolalo(to takie ciche moje marzenie)No to ja nic nie moge w takiej sytucji nic powiedziec.Ale ci co z nami mieszkaja moga cos powiedziec.Oni najlepiej pamietaja poczatki choroby i jak sie rozwijala.Podobaja mi sie opowiesci innych osob na moj temat.Ja nawet kiedys bylam podobno niezla jajcara.Nie pamietam ale oni mowia ze tak bylo.Musze wierzyc co mowia bozycie ktore przeszlo przeszlo wraz z pamiecia.Zyje najdalej dniem z przed kilku dni.Reszta to czarne dni. Odpowiedz Link