Dodaj do ulubionych

fibromialgia

21.09.06, 23:32
przygotowuje artykul o fibromialgii.chcialabym skontaktowac sie z osobami,
ktore cierpia na te chorobe.wasze doswiadczenia moga pomoc innym.oczywiscie
zapewniam anonimowosc.
Obserwuj wątek
    • ivee83 Re: fibromialgia 24.09.06, 00:04
      Jesli to jeszcze aktualne to sluze swoimi doswiadczeniami.Choruje od ok.8 lat.
      Najszybszy ze mna kontakt pod adresem: eveee_23@tlen.pl
    • budryska1 Re: fibromialgia 14.11.06, 01:08
      Witaj! Nie mam jeszcze końcowej diagnozy tej choroby, ale wszystko wskazuje na
      to, że to właśnie fibromialgia. Mam większość typowych objawów (choć każdy
      przypadek jest nieco inny), przeszłam też przez piekło depresji, którą ciągle
      leczę. Jeśli będziesz zainteresowana tym listem odpisz na mój adres a podam Ci
      kontakt. Pozdrawiam - Majka.
      • myalgan Re: fibromialgia 07.12.06, 06:01
        No pomogla bym ale ja poprostu nie pamietam jak to bylo na poczatku.Mam
        straszne luki w pamieci prze ta chorobe i przypuszczam ze przez leki jakie
        zjadalam tonami na rozne dolegliwosci.Janie pamietam mojego dziecinstwa wieku
        dojzewania doroslego zycia z przed roku.W domu to sie smieja ze stare filmy
        ktore naperno widzialam ogladam znowu pierwszy raz.Mam wspaniale wsparcie
        przyjaciol.rozumieja ta chorobe a co najwazniejsze wierza ze mnie boli,znosza
        kazdy moj nastroj.Jak sami wiecie ze raz jest lepiej a raz go^ej.Po nocach nie
        spie,pokladam sie w mometach zmeczeniai tak sobie zyje i czekam na dzien w
        ktory wstane i nic nie bedzie bolalo(to takie ciche moje marzenie)No to ja nic
        nie moge w takiej sytucji nic powiedziec.Ale ci co z nami mieszkaja moga cos
        powiedziec.Oni najlepiej pamietaja poczatki choroby i jak sie
        rozwijala.Podobaja mi sie opowiesci innych osob na moj temat.Ja nawet kiedys
        bylam podobno niezla jajcara.Nie pamietam ale oni mowia ze tak bylo.Musze
        wierzyc co mowia bozycie ktore przeszlo przeszlo wraz z pamiecia.Zyje najdalej
        dniem z przed kilku dni.Reszta to czarne dni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka