jagoda85 Re: O WSZYSTKIM 23.05.09, 21:13 Witam. Widzę, że działacie ostro na działkach. Ja zaczynam ponownie od poniedziałku, bo po deszczach rosną chwasty. Nie wiem jak dużo zrobię, bo jestem zmęczona i obolała po jednej rehabilitacji a od poniedziałku mam komorę krio. Ale u mnie na działce pięknie zielono, piwonie jeszcze nie kwitną, kwitną za to jak oszalałe truskawki, chyba po raz pierwszy najemy się ich do syta. A jeśli wszystkie kwiaty truskawek się zawiążą, to chyba mam szansę zamrożić trochę na zimę. Muszę sobie założyć jakiś album za zdjęciami to trochę wam powklejam. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
ezuza1 Re: O WSZYSTKIM 24.05.09, 08:48 Witam ,fajnie Wam dziewczyny ,że macie dzialeczki-dużo pracy -ale i odskocznia od codziennych problemów i satysfakcja z "plonów" jest.Ewo -lilie cudne. :) Ja mam ogródek na parapecie-mam ponad 20-letnie dzrzewko cytrynowe ,cytrynki-jak pomarańcze , kiedyś dochodowalam się jednej , ktora ważyła ponad 60dk. Teraz dojrzewają 2 cytrynki. www.voila.pl/489/cxc5l/?1 pozdrawiam ,i milej ,slonecznej niedzieli. Odpowiedz Link
ewax100 Re: O WSZYSTKIM 24.05.09, 19:43 Niesamowite:)) normalnie piekne dorodne cytrynki:)) a jak duża jest cała roslina czy drzewko? Jak ktoś chciałby umiescić swoje zdjecia do zachęcam do Garnka-jest tam fajnie.Nie tylko umieszcza sie swoje zdjęcia,które inni komentują ale mozna oglądać innych ułożone tematycznie.Można też tam znalezc wielu zyczliwych ,przyjaznych ludzi.Łatwo się dodaje zdjecia,nie trzeba ich zmniejszać.Polecam:)) Odpowiedz Link
iwamaria Re: O WSZYSTKIM 24.05.09, 22:00 Witam wszystkich Fibrowców!!!. czytam i czytam od pewnego czasu na temat fibromialgii i coraz bardziej jestem pewna, że moje dolegliwości odpowiadają fibromialgii! Nie chcę się rozpisywac na temat objawów/ a było by tego sporo/ tylko powiem, że "cieszę się" , że nie mam nic "z głową"! Sama bywam zła na siebie, że mnie wszystko boli i że ciągle narzekam na wędrujące bóle lub stałe, albo na wszystkie razem! Może ktoś jest z Łodzi i wie gdzie się udać /chodzi o lekarzy/? Bóle są jakby postępujące w swym nasileniu i coraz bardziej "upierdliwe" aż mi się nieraz nic nie chce! Nic! Opadają mi ręce! A najgorsze jest też to ,że niektórzy mają mnie pewnie za hipochondryka! Jeśli więc wiecie coś na temat-gdzie i u kogo się leczyć , to poproszę o informację. Pozdrawiam serdecznie i życzę Wszystkim dobrego samopoczucia! Odpowiedz Link
jagoda85 Re: O WSZYSTKIM 24.05.09, 22:03 Opisz może swoje dolegliwości w swoim wątku, wtedy łatwiej będzie odnieść się do twoich dolegliwości, a i tobie będzie łatwiej odnaleźć się na tym forum. Pozdrawiam sedecznie Jagoda Odpowiedz Link
ewax100 Re: O WSZYSTKIM 26.05.09, 21:50 A może z okazjo dzisiejszego dnia posłuchacie piosenek o mamie:)) www.garnek.pl/ewax100/5574266 Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 28.05.09, 05:55 pozdrawiam wszystkich zycze milego slonecznego dnia an Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 12.06.09, 04:58 wszystko by bylo ok ale znowu dzis zmartwienie idziemy z kotkiem rwac zabki bo przeszkadzaja jej narosl jej sie robi i to caly czas nagryza i leci krew z dzasel i napewno ja to boli lekarz przy okazji chce wyrwac tez z drugiej strony ale czy ma sens juz rwac jak jeszcze tam nic jej sie nie robi a dwa zeby miec a nie miec to roznica bo czym to malenstwo bedzie jadlo swoje suche pysznosci a martwie sie o to kociątko bo ma juz 14 lat i ryzykiem jest narkoza ale inaczej sie nie da hm trudno przeboleje ale co sie na denerwuje jejku czlowiek bardziej sie martwi o zwierzątko niz o czlowieka ale czlowiek zawsze sobie poradzi bo potrafi mowic i sie bronic a to stworzonko no wlasnie nie obroni sie w dodatku jak w narkozie a to nie pierwsze ktore przechodzi jakis zabieg i zawsze sie martwie jutro albo jak tu wpadne popisze jak sie czuje moje kociatko pozdrawiam an Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 13.06.09, 06:23 narosl zniknela po jednej dawce antybiotyku zeby uratowane bedzie dostawac abx przez 14 dni i sie potem zobaczy jak wroci ta choroba to wtedy zabki sie usunie wiadomo jak bedzie poplacimy z abx dwa tygodnie narosl urosnie i zabki beda i tak do rwania ale patrzac z drugiej strony to narazie sa zeby kota nie usypiali mniej to stresu miala niz by jej to operowali bo te dziasla to jeszcze szyc trzeba abx i tak musi brac zeby nie dostac zakazenia tak mysle to wszystko ma sens jak glebiej sie zastanowisz wszystko na dobrej drodze jeszcze wam fotke wsadze jakiego dorodnego kleszcza znalazlam w futerku mojego yorka a plyn miala podany miedzy lopatki 3-4 tygodnie temu juz kupilam nastepny zaraz dzis jej go zaaplikuje w skorke znowu bedzie bezpieczna mam nadzieje wiecie ja niby juz sie nie boje ugryzienia ale to dranstwo jeszcze moze tyle zla wprowadzic w organizm oczywiscie stylu zycia nie zmienie wszystko zostanie po staremu a kleszcze sa i podobno w naszym rejonie wiele zarazonych mowil weterynarz psy jednak czesciej mama ta babesjoze niz borelioze ale juz mieli kilka przypadkow do leczenia i maja dobre wyniki w leczeniu ale mnie nie chca poleczyc(tak pytalam dla smiechu)oni przetaczaja cala krew zwierzakowi zeby wywalic chorobe z organizmu i albo zalapie i zwierzak zdrowy albo juz pozno i niestety choruje tyle popisalam bo sie wczoraj z weterynarzem dogadywalam pozdrawiam an Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 13.06.09, 06:33 Tak wyglada najbardziej podle stworzenie na swiecie fotoforum.gazeta.pl/3,0,1846399,2,1.html Odpowiedz Link
gosia_biedrona Re: O WSZYSTKIM 13.06.09, 09:14 paskudztwo,współczuję Yorkowi,abyś ty tylko nie miała Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 16.06.09, 04:42 pozdrawiam w tym tygodniu bedziemy zmieniac grzejnik w duzym pokoju w lipcu chyba skusze sie polozyc kostke brukowa w ogrodku zalezy od many-many i moich sil ale chciala bym bo czlowiek coraz starszy obiecuja mi wozek inwalidzki to bym sobie tak dostosowala do swoich gabarytow od tak sie pochwalilam pozdrawiam milego pogodnego dnia an Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 23.06.09, 05:38 w tym watku chce przeprosić tych których niechcacy opuscilam pisząc do każdego ale chyba jest ok pozdrawiam serdecznie i milego dnia an Śmiech jest lekarstwem,które każdy może sobie przepisac Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 23.06.09, 05:41 zapomnialam napisac nikogo w zaden sposob nie namawiam na czytanie i odpisywanie jesli nie macie na to ochoty i checi pozdrawiam an ;) Śmiech jest lekarstwem,które każdy może sobie przepisac Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 26.06.09, 05:06 nie tracmy wiary w lepszy dzien dzisiejszy i kazdy nastepny Śmiech jest lekarstwem,które każdy może sobie przepisac Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 05.07.09, 18:40 obiecane fotki z mojego zycia fotoforum.gazeta.pl/u/myalgan.html Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 06.07.09, 17:43 moze ktos widzial wenza w moim ogrodzie fajny nie sam cala ropuszke zjadl francuzik jeden Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 24.07.09, 05:02 zycze wszystkim milego i pogodnego dnia prawie cala noc po lesie walily pioruny pies i kot lataly z kata w kat tak bardzo sie malusie baly a jak tu uspokoic takego zwierzaka co ma pazorki a drugi gryzie ze strachu jakos jednak zlecialo zrobilo sie juz normalnie na termometrze zewnetrznym 16 stopni czyli burza raczej powietrza nie ochlodzila teraz zwierzatka beda odsypiac hm moze zrobie to samo pozdrawiam dopijam kawe i ide przytulic to co lezy na podusi chyba kotek bo piesek nie lubi jak go tak bardzo sciskam an Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 26.07.09, 19:52 Jako ze zostalam tu prawie zupelnie sama to sobie moge popisac o dzisiejszym wspanialym dniu spedzonym na ogrodzie napilam sie kawusi z mleczkiem potem siedzialam sobie troszke w cienku na lezaczku narazie nie da sie plewic bo bardzo mokro po tych deszczach ale obiecalam sobie ze jak podeschnie to cos tam na kolanach zrobie moja najukochansza suka byla tez przespala caly dzien w altance pod kocykiem bo musi troszke dojsc do dzialki puszczam ja wczesniej no bo zapomnialam napisac ze ona pupe wozi w koszyku szkoda mi jej bo troszke tlustawa i sie meczy wiem bo mam tak samo a tak chodzimy sobie przez las powolutku ale skutecznie coraz zadziej bola mnie biodra powiem tak mialam cudowna niedziele o:) Odpowiedz Link
ezuza1 Re: O WSZYSTKIM 27.07.09, 20:17 Aniu, odpoczywaj jak najwiecej na dzialeczce . Wszystkiego najlepszego z okazji Imienin ,zdroweczka ,szczescia ,, zero chwastow w ogrodku i dalej tyle humoru i pogody ducha ile roztaczasz na ludzi. :) :* :* :* Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 28.07.09, 03:49 ezuza1 napisała: > Aniu, odpoczywaj jak najwiecej na dzialeczce . > Wszystkiego najlepszego z okazji Imienin ,zdroweczka ,szczescia ,, zero chwasto > w w ogrodku i dalej tyle humoru i pogody ducha ile roztaczasz na ludzi. :) :* > :* :* ===================================================================== dzieki dzieki za zyczenia chwasty niestety rosna jak oszalale sto razy lepiej niz to co mozna ewentualnie zjesc znalazlam nawet buraczki w tej wiewlkiej trawie hi hi hi nieeee nie jest tak zle ale zarosniete troszke jest dzis moze to zaczne skubac hm ale nie obiecuje pozdrawiam an Uwierz Mocno W Siebie I Nie Patrz Na Nikogo Staraj Się Przez Wode Przejść Suchą Nogą Odpowiedz Link
ewax100 Re: O WSZYSTKIM 03.08.09, 10:10 Jak chcecie zobaczyć jak rośnie mój piesiu to tu jest link:)) www.garnek.pl/ewax100/a Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 11.08.09, 19:17 Lepiej Podtrzymać Przyjaciela, Żeby Nie Upadł, Niż Pomagać Mu Wstać.. to pozdrowienia dla wszystkich ktorych niechcacy opuscilam an :) Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 13.08.09, 05:26 wspaniale na komisje lekarska czyz nie pozdrawiam nikomu jednak az tak drastycznego posuniecia nie zycze to dla zartu oczywiscie an fotoforum.gazeta.pl/3,0,1928622,2,1.html Lepiej Podtrzymać Przyjaciela, Żeby Nie Upadł, Niż Pomagać Mu Wstać... Odpowiedz Link
ezuza1 Re: O WSZYSTKIM -zobaczcie warte a mozliwe? 15.08.09, 12:12 A tytul ...cisza ,spokoj , luzik ,nawet głowa przestala boleć :) super fotka, milego świętowania Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 26.08.09, 14:27 Uśmiechajmy się,szkoda czasu na smutki Nasz czas na ziemi jest zbyt krótki Gdy się uśmiechamy wtedy kogoś promykiem słonka obdarzamy. Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 04.10.09, 08:18 czesc wczoraj prawie caly dzien powolutku robilam salatki na zime (dalal sie skusic) Odpowiedz Link
jolanta534 Re: O WSZYSTKIM 04.10.09, 16:26 Brawo Aniu i smacznego...,też tam coś niecoś wydudrałam :) część zamroziłam i mam zapasów,że hoho ;) pozdrowionka Odpowiedz Link
2boncia Re: O WSZYSTKIM 05.10.09, 20:28 Ludzie! Muszę wam coś powiedzieć. Dziś dopiero zdałam sobie sprawy z tego że zmieniłam sie i to na dobre . Ale najważniejsze w tym jest że wiem komu to zawdzięczam. Otóż : po tylu latach choroby i renty nie wiele wychodziłam z domu a po atakach/ padaczkowych/ to w ogóle bałam sie wyjść nawet na miasto. Od czasu gdy zaczęłam jeżdzić do Gosi Biedronki zaczęło sie coś zmieniać nie tylko Gosia pomogła mi w " ruszeniu dupska" i spacerach po Świnoujściu i nad morzem ale i pomogła mi w wielkim stopniu zobaczyć siebie z innej strony. Pisałam wam że miałam problem z zaakceptowaniem siebie bo te 10 lat choroby nawet nie wiem kiedy zmieniło mnie na nie korzyść i w lustro nie mogłam spojrzeć i co do mojej figury też miałam obiekcje bo po sterydach no wiecie co sie dzieje. Małgosia spojrzała na mnie innymi oczami i teraz mogę śmiało popatrzyc mojemu mężowi w oczy odważnie bez lęku że mnie nie zaakceptuje. Nauczyła mnie korzystać z czasopism mody i dzięki prenumeracie Bon Priksa i Qele mogę sobie zamawiać modne ciuszki bez wyjazdów do miasta na wielkie zakupy , a w związku z tymi zamówieniami nareszcie wiem jak mam sie nosić jak sie ubrac jako przecież jeszcze atrakcyjna pięćdziesięciolatka. MArek widzi we mnie te zmianę i na pewno Błogosławi Małgosię Biedroneczkę za to że nauczyła mnie od nowa kobiecości.A psinka mnie tak absorbuje że z przyjemnością mogę z nią wychodzić na spacer bo sie już nie wstydzę , bo jestem ładnie ubrana no i że mi sie chce ruszać w ogóle. Rozgadałam sie trochę ale chciałam wam to wszystko powiedzieć bo jestem bardzo wdzięczna Gosi taka przyjażń i takie pomoc i wc ten sposób to jest cudna sprawa. Kochana dziewczyna!!!!!! Pozwoliła mi sie odnale4żć jako kobiecie ale nie tylko ja jestem jej wdzięczna ale i mój mąż i rodzina. Wiem że znowu Ona napisze że to nic że każdy by tak zrobił , ale ja uważam że nie każdy tak potrafi dodać wiary drugiemu człowiekowi SUPER DZIEWCZYNA !!!!! Odpowiedz Link
gosia_biedrona Re: O WSZYSTKIM 07.10.09, 18:58 Bonciu jak zwykle przesadzasz,jak nic takiego nie zrobiłam,powiedziałam tobie swój punkt widzenia i to wszystko to ty sama powinnaś sobie podziękować że w końcu uwierzyłaś w siebie i swoje możliwości,cieszę się że choć troszkę się do tej przemiany dołączyłam ale to ty sama chciałaś i udaje się to tobie,czego i innym życzę,wiem że nie zawsze miło coś mówiłam do ciebie ale sama wiesz jak reagowałaś i jakoś dotrzeć musiałam,ale to nie moja zasługa tylko twoja bo jesteś piękną i powabną kobietą którą trzeba było troszkę wstrząsnąć ale najważniejsze co zawsze tobie mówię to najpierw jestem ja ,później partner a na końcu cała reszta i tego się trzymaj a wszystko będzie dobrze Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 08.10.09, 04:52 ciesze sie ze dokonala sie w tobie taka przemiana tak jak mowi biedronka to nie tylko ona ma w tym zasluge ale ty sama doszlas do tego oby tak dalej pamietaj ty -wy -oni pozdrawiam an Odpowiedz Link
2boncia Re: O WSZYSTKIM 08.10.09, 21:59 dziękuje Wam. Czuję sie podbudowana i mocniejsza. www.youtube.com/watch?v=zfWjiSXhhuE&feature=player_embedded Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 10.10.09, 07:33 no trudno jak wam sie nie chce czy nie macie sil to nie piszcie ja z mojego domku serdecznie wszystkich frumowiczow zycze milego spokojnego weekendu an Odpowiedz Link
ewax100 Re: O WSZYSTKIM 10.10.09, 15:53 Boniu -nie dziwię się że tyle zawdzięczasz Gosi :)) bo obie jesteście przecież wspaniałymi osobami.Zresztą wszystkie tu dziewczyny są miłe,życzliwe,serdeczne i są wrażliwe na ludzki ból i cierpienie i pewnie dlatego to własnie nas łączy:)) Wiem to na pewno ze swojego doświadczenia czy innych że nikt nie zrozumie bólu fizycznego czy psychicznego a to się wiąże ze sobą jak ten co tego sam doświadczył.I właśnie te ciągłe porażki,zmaganie się z cierpieniem czyni takie osoby wybitnie wrażliwe a nawet nadwrażliwe-przynajmniej tak mi się wydaje:)) Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link
jolanta534 Re: O WSZYSTKIM 10.10.09, 17:20 Cała prawda,to co napisałas Ewo,myślę,że zostaniemy dłuższy czas razem,zeby się wzajemnie wspierać i radzić,współczuć i cieszyć,pozdrawiam wszystkich ciepło,mimo paskudnej ale myslę,że przejściowo pogody Jola :) Odpowiedz Link
2boncia Re: O WSZYSTKIM 17.10.09, 22:39 W związku z tym że Biedroneczka nasza kochana miała dwa dni temu urodziny a dziś ma imieniny - więc życzę jej jeszcze raz wszystkiego co najlepsze a przede wszystkim zdrówka i życia bez bólu. Nasza kochana Małgosia jest obecnie bardzo przeziębiona i biedactwo po bańkach siedzi w domu i kicha i smarka. Życzę ci Małgosiu szybkiego wyzdrowienia a z życzeniami imieninowo urodzinowymi - wszelkiej pomyślności!!! Odpowiedz Link
ewax100 Re: O WSZYSTKIM 19.10.09, 13:17 Życzę więc Ci Gosiu wszystkiego najlepszego a najwięcej zdrówka i zycia bez bólu. Na takie infekcje dobry jets Lymphozil-pisałam w oddzielnym watku.Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 23.10.09, 04:24 dzien dobry witam wszystkich uczestnikow forum i tych co tylko zagladaja pogoda nam dopisuje do siedzenia przy kompach wiec mozemy sobie popisac pozalic sie i podzielic radosciami pozdrawiam an Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 25.10.09, 01:57 witam jest teraz godzina 2;54 juz jestem wyspana kosciska bola nie pozwalaja spac an Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 25.10.09, 01:59 moj post pokazal sie o 1;57 to znaczy ze ni spie od godziny Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 25.10.09, 02:05 jest teraz godzina 2;59 teraz na moim kompie znowu jest godzina 2;00 przezylam 2 razy godzine drugą pozdrawiam czy ktos widzial jak przeskakuje na kompie 2;59 na 2;00 a ja widzialam dziwne uczucie i zarazem smieszne no to znowu moge pozdrowic pierwszy raz tej nocy an oj tak popisalam bo spac nie moglam Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 28.10.09, 03:31 fotoforum.gazeta.pl/u/myalgan.html wasza chwalipieta ale musi byc troche odskoku od choroby an Nigdy nie zobaczysz tego, co ja widzę, są chwile, które kocham i których nienawidzę! Odpowiedz Link
2boncia Re: O WSZYSTKIM 28.10.09, 23:02 Ludzie, Ktoś Was ma ogródek lub działkę ? Bo mam bardzo ładne drzewka około 1,5 m brzoskwiń , Miałam malutkie rozsady pare lat temu i wyrosło mo 15 ładnych drzewek . Ja sobie troche zostawiam na zrobienie sadu brzoskwiniowego . Mam około 6 drzewek na zbyciu. Mogę komuś wysłać nawet pocztą dobrze zabezpieczone. Dajcie znać jak by ktos chciał ? może Myalgan albo Ewa a może jeszcze ktoś . A jeszcze mam nasiona pigwy/ poczytajcie sobie sobie jaka pigwa jest wspaniała zwłaszcza na zimę!/ pozdrawiam Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 29.10.09, 07:45 bonciu dziekuje bardzo za propozycje ale na naszym starym 45 letnim ogrodzie drzewka owocowe wogole sie nie trzymia w=szczegolnie sliwy i brzoskwinie wisnie tez sie nie trzymia kwitna a potem opadaja razem z liscmi wszystko zatrute a pryskac sama jak wokol sami syfiarze to nie ma sensu kupowac preparatow do opryskiwania an Odpowiedz Link
jolanta534 Re: O WSZYSTKIM 29.10.09, 15:10 Bońciu te nasionka pigwy,to mogę zasiać na wiosnę z tych co teraz przerabiam prawda?Napisz,czy do pojemniczka wczesną wiosną,czy jak,dzięki z góry za podpowiedż,pozdrawiam cię i wszystkie dziewczyny :))) Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 30.10.09, 06:32 czesc zanim wyrosnie drzewko z nasiona jolu to ty osiwiejwsz jeszcze wuki bea czekac na kwitniecie fajnie cos wuchodowac samemu hm z reszta mamy czas to siej zobaczymy co z tego wyjdzie wydaje mi sie ze powinnas teraz wsadzac nasiona po kilka do doniczek z dojrzalych owocoe pozdrawiam i czekamy kiedy zakielkuja an Odpowiedz Link
jolanta534 Re: O WSZYSTKIM 30.10.09, 21:15 Hahahaha......,co racja,to racja ale spróbuję,zobaczymy a nuż!Spokojnego weekendu,my się nie wybieramy na groby,bo jesteśmy przeziębieni niestety :( Odpowiedz Link
2boncia Re: O WSZYSTKIM 31.10.09, 20:33 Pigwa bardzo szybko rosnie. A jaki potem efekt!A nasionka proponuję wpierw trochę przesuszyć a potem do ziemi w ogrodzie. Tylko trzeba je zaznaczyć i okryć liśćmi. Powinna wykiełkowac wiosną i można przenieść na stałe miejsce. pozdrawiam Odpowiedz Link
2boncia Re: O WSZYSTKIM 31.10.09, 20:45 Moja przyjaciółka z Warszawy chora na ZPZ Zespół Przewlekłego Zmęczenia. Napisała do Fundacji Anny Dymnej o swojej chorobie i o Fibromyalgii .I Dymna odpisała potwierdzając że na temat tych chorób wiedza w Polsce jest mała- nawet żadna. Dymna zaproponowała jej udział w swoim programie by poruszyć ten temat na wizji i by ten temat tych chorób przyblizyć ludziom i lekarzom. Ta moja znajoma znalazła też już jedną chętną kobietę chorą na fibro od 28 lat , do udziału w tym programie wraz z nią.Składam w związku z tym w jej imieniu zapytanie czy u nas na forum znajdzie sie ktoś chętny " zasilić szeregi chorych" w tym programie? . To nic strasznego - te programy są bardzo kameralne a Ania Dymna jest przemiła i zależy jej by temat nagłośnić i pomóc nam chorym. Może po programie zgłoszą sie jacyś lekarze lub instytucje medyczne. Można by jej pomóc nie? pozdrawiam Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 08.11.09, 04:13 zaczelam juz tapetowanie w malym pokoju zaraz na pocztku popsulam sobie nerwy bo niby kupilam takie wspaniale tapety pani w sklepie zachwalala to dalam sie skusic jeszcze musialam wczoraj dokupic rolke bo sobie nie doloczylam jednej sciany pod kalryferem zaczelam smarowac paski wyciete juz na miare sciany biore za konce tak jak zwyke a tu klap zostaly mi tylko te czesci tapety ktore trzymalam kciukami no i juz krew zaczela mnie zalewac a mialy byc takie cudne zmienilam taktyke najpierw klade te male czesci na koniec zostawilam te 2,6 metra juz widac efekty fakt tapeta ladna ale jednak nie na moje nerwy nastepnym razem dokladnie zapytam czy papierowe czy z lepszego materialu czlowiek zaoszczedza zlotowke a placi nerwami za tysiace dzis chyba urlop bede miec bo to niedziela jakis obiad trzeba zrobic bo caly tydzien zupy sie jadlo pozdrawiam od tak chcialam popisac co robie pozdrawiam was milej niedzieli zycze an Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 08.11.09, 04:18 fajnie by bylo jak ktos by cos tez na tym ubogim forum napisal piszcie czy jest dobrze czy moze zle piszcie co slychac i jaka pogoda no wogole piszcie chyba macie troszke czau zeby nie tylko czytac ale i pisac a wlasciwie co tu czytac jak nikt nic nie pisze wlasciwie pozdrawiam an Odpowiedz Link
ewax100 Re: O WSZYSTKIM 08.11.09, 16:52 Aniu -podziwiam Ciebie Ty ciąle wyszukasz sobie jakąś robotę:) Co do tapet to czy to są papierowe? że tak się rozchodzą? te winylowe lepiej się kładzie a i sa odporne na zmywanie.Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link
2boncia Re: O WSZYSTKIM 08.11.09, 19:46 Ale ty pracuś jesteś - podziwiam cie! pozdrawiam Odpowiedz Link