mama.rozy 27.09.10, 22:16 doszłaś juz trochę do siebie? jak się czujesz? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ammazuko_powrot Re: asercja,ja tam? 28.09.10, 09:41 Ja też się zastanawiam co u ciebie... Odpowiedz Link
mama.rozy Re: ammazuko 29.09.10, 12:42 masz do niej jakis prywatny kontakt?może coś się stało... Odpowiedz Link
asercja Re: ammazuko 29.09.10, 13:07 Dziękuję Kochane za pamięć:-)))))) Wszystko jest OK tylko miałam problem z internetem. Jestem po trzecim kursie i na razie czuję się lepiej niż po drugim i oby to trwało:-) Mam nadzieję, że u Was też jest w porządku, czego z całego serca Wam życzę i pozdrawiam cieplutko:-)))) Odpowiedz Link
mama.rozy Re:kobieto:) 29.09.10, 15:23 dobrze,ze się odezwałaś!naprawdę sie martwiłyśmy. dobrze,ze dobrze:) u mnie też dobrze:) trzymaj się dzielnie,d. Odpowiedz Link
ammazuko_powrot Re:kobieto:) 29.09.10, 21:05 Dobrze, że czujesz się lepiej... Następnym razem bądź tak miła i skrobnij smska zanim znikniesz po wlewie;) Ja dzisiaj po wizycie w CO, ogólnie jest OK, mam jakieś zgrubienie pod pachą ale jest małe i mam je obserwować do następnej wizyty za 3 miesiące. Reszta wyników zadowalająca, choć wszystko na granicach dolnych lub górnych norm:( Ale mam świetnego lekarza, kazał się nie martwić więc będę się starała... Odpowiedz Link
mama.rozy Re:ammaazuko 29.09.10, 21:07 to trzymam kciuki,żeby było dobrze. a byłaś ostatnio chora-przeziębiona?może od tego te węzły? Odpowiedz Link
ammazuko_powrot Re:ammaazuko 30.09.10, 09:43 Dzięki;) Ciągle łapie jakieś paskudztwa więc trzymam się tej wersji;) Mam zamiar dotrwać w niepanikowaniu do następnej wizyty:P Odpowiedz Link
mama.rozy Re:ammaazuko 30.09.10, 11:16 a,ja też ciągle cos łapię.wystarczy,ze ktoś kichnie a ja już jestem chora. byle do wiosny:) Odpowiedz Link
asercja Re:kobieto:) 30.09.10, 13:56 Pewnie bym wysłała, ale miałam niespodziewany najazd gości i tak jakoś......... Ogromnie się cieszę Ammazuko, że wyniki OK i oby tak nadal:-)))) Życzę Wam jak najmniej "łapania" czegokolwiek i w ogóle wszystkiego naj:-))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link