iza186 19.01.07, 19:22 Bardzo proszę o opinię o dok. Rogowskim. Zależy mi bardzo. Mam tatę chorego na raka prostaty. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azra19 Re: Ursynów- dok.Rogowski 22.01.07, 09:39 Moja teściowa będzie u niego operowana w związku z guzem pęcherza. Chodziła do niego prywatnie, a dziś bądź jutro ma jej wyznaczyć termin operacji w CO na Ursynowie. Podobno jest najlepszym specjalistą w nowotworach układu moczowego. Trafiła do niego z polecenia innego lekarza. Odpowiedz Link
iza186 Re: Ursynów- dok.Rogowski 22.01.07, 19:51 Dzięki azra za odpowiedz. Napisz mi proszęco zrobiliście że tak szybko teściowa trafi do szpitala??? My mamy z tym problemy. Odesłał nas do przychodni i koniec jego działalności. Odpowiedz Link
azra19 Re: Ursynów- dok.Rogowski 23.01.07, 08:11 Mąż był z nią na prywatnej wizycie i tam odesłał ją do przychodni, a potem umówił się na telefon aby podać termin przyjęcia do szpitala. Mąż był z nią w Uroves. Namiary mogę Ci podać jutro, choć wydaje mi się, że można znaleźć tą przychodnię w necie. Spróbujcie też w PFESO. Odpowiedz Link
differentview Re: Ursynów- dok.Rogowski 22.01.07, 20:27 dr Rogowski jest bardzo dobrym chirurgiem, ordynatorem oddzialu urologicznego w Centrum Onkologii; przyjmuje rowniez prywatnie w PFESO na Nowogrodzkiej 62a; pozdrawiam Odpowiedz Link
iza186 Re: Ursynów- dok.Rogowski 25.01.07, 08:43 Witam ! Dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi. Zgadzam się dr.Rogowski to wspaniały człowiek. Byłam z tatą we wtorek na Roentgena. w przychodni. Robiliśmy prywatnie badabie kości . Zostało nam jeszcze jedno badanie USG przez odbyt.Poszłam na oddział do dr. i powiedziałam że nie mogę nigdzie zrobic tego badania. Bez problemu zajął się tatą i wykonał mu na oddziale to badanie. Nigdy nie spotkałam sie z takim lekarzem który by zajął się tak od serca tatą. Odpowiedz Link