Dodaj do ulubionych

Koofel, Czap...

26.01.07, 12:21
Skrobnijcie parę słówek co u Was słychać.
Mam nadzieję, że jest wszystko w jak najlepszym porządku :)

Pozdrawiam ciepło,
Anka
Obserwuj wątek
    • gontcha ??? jesteście??? 02.02.07, 00:03
      jw.
      Co u Was?
    • koofel Re: Koofel, Czap... 10.02.07, 18:41
      Witam.Miło mnie zaskoczyłaś.W ciągu dwóch lat zabrałam,niśmiało głos zaledwie
      kilka razy.nie przyszlo mi nawet do głowy,że ktoś mnie zapamiętał.W połowie
      grudnia siostra namowiła mnie na wyjazd do swojej chaty na Mazury.Zupełna
      pustka.Las ,jezioro i tylko 7 chat mazurskich.Właśnie wróciłam,ponieważ 14
      lutego mam badania kontrolne.Prześledziłam wszystkie zaległe wątki.Trzymam
      kciuki za Ciebie Aniu,Roberta z Gosiąi za wszystkich pozostalych.Dziekuję za
      pamięć i troskę.Pozdrawiam.
      • gontcha Hej Koofel :) 10.02.07, 22:05
        Strasznie się cieszę, ze napisałaś co u Ciebie słychać :))
        Jak ktoś długo nie zagląda, to zaczynam się trochę martwić...

Pięknie musiało być na Mazurach...:) Za 'starych czasów' co roku jeździłam na
        Mazury na żagle - przynajmniej na dwa tygodnie. Mieszkaliśmy na jachcie -
        totalna wolnośc i piękna przygoda. Tęskni mi się czasem za żeglowaniem...

Twoja kontrola na pewno wyjdzie oki :)
        Cos ostatnio daty 'stadami' chodzą:) W piątek 3 osoby miały konsultacje. 14-go
        znowu - Ty, Gosia w Gliwicach i Mania - przełożony rematolog... A ja mam miec
        wieści w poniedziałek co do mojej terapii- no, max. we wtorek...

Trzymaj sie, pozdrów rodzinkę i pisz częsciej.
        No i koniecznie napisz po kontroli!!

Pozdrawiam cieplutko,
        Anka
        • imarc Re: Hej Koofel :) 11.02.07, 14:38
          Ja też cieszę się że już jesteś!Gdybyś wybierała się do siostry na Mazury na
          dłużej to koniecznie uprzedź nas wcześniej:)Serdecznie pozdrawiam,Irek
          • koofel Re: Hej Koofel :) 11.02.07, 19:32
            Dziękuję za miłe slowa.Od teraz będe o tym pamiętać.Pozdrawiam.
            • koofel Re: Hej Koofel :) 14.02.07, 20:10
              Witajcie.Wrociłam z badań.Wszystko ok, następne badanie za 3 miesiące.Co do
              daty dzisiejszych badań to przyspieszyliśmy je o całe dwa tygodnie.Jak zwykle
              przed badaniem łapałam doła.Byłam rozdrażniona.Nawet piękne Mazury nie
              uchroniły mnie przed stresem i mój maż podjął decyzje,że trzeba mieć to już za
              sobą.No i już znowu mam naładowane akumulatorypozytywną energią.Zyczę Wam
              wszystkim równie pomyślnych wieści.Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkich.
              • gontcha Re: Hej Koofel :) 14.02.07, 21:32
                No to suuuuper :)))
                Bardzo się cieszę, że jest oki.
                A naładowane akumulatorki energią na duży plus starczą na długo.
                Następna kontrola też wyjdzie oki :)

Pozdrawiam ciepło i energetycznie :)
                Dzisiaj same dobre wieści...

Anka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka