magda2123 05.02.07, 09:49 Moja kochana mamusia odeszła wczoraj,przestała się męczyć porostu zasnęła. Już jeą nic nie boli.Ale bezniej nic już nie będzie takie same Dziękuje wszystkim którzy byli z nami w tych ciężkich chwilach Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margola22 Re: ******MAMUSIA ODESZŁA****** 05.02.07, 10:41 Wyrazy współczucia ["] Twoja mamusia zawsze będzie z Tobą. Bądź dzielna. Zdecydowanie za dużo odchodzących mam :-(((((( Odpowiedz Link
attenna11 Re: ******MAMUSIA ODESZŁA****** 05.02.07, 16:42 Twoja mamusia zawsze bedzie w Tobie..... Wyrazy współczucia. Trzymaj się . Aneta Odpowiedz Link
annmaria Re: ******MAMUSIA ODESZŁA****** 06.02.07, 18:43 Tak strasznie przykro....Ale Ona zawsze bedzie z Toba! Modle sie za Was... Odpowiedz Link
gnulka Re: ******MAMUSIA ODESZŁA****** 05.02.07, 13:02 Trzymaj się Magda.Bardzo mi przykro.. Odpowiedz Link
liina Re: ******MAMUSIA ODESZŁA****** 05.02.07, 14:00 Bardzo nie lubie takich postów czytac. Dołują mnie.Bardzo współczuję i jest mi bardzo przykro. Odpowiedz Link
madzian2 Re: ******MAMUSIA ODESZŁA****** 05.02.07, 14:01 [*] Wieczny odpoczynek racz Jej dać Panie... Odpowiedz Link
krzysiek99995 Re: ******MAMUSIA ODESZŁA****** 05.02.07, 14:39 Madziu bardzo mi przykro z powodu śmierci mamy. Twoje życie będzie wyglądać inaczej bez niej lecz musisz wierzyć że jest już po drugiej stronie, jest szczęśliwa. To nie śmierć dzieli ludzi tylko brak miłości Odpowiedz Link
emgoro Re: ******MAMUSIA ODESZŁA****** 05.02.07, 15:59 Głębokie wyrazy współczucia, ale też poczucia, że cierpienie Twojej mamy minęło bezpowrotnie. Trzymaj się mocno. Robert Odpowiedz Link
magda2123 Re: ******MAMUSIA ODESZŁA****** 05.02.07, 16:00 Dziękuje wszystkim za słowa otuchy i prosze o modlitwe za mamusie Odpowiedz Link
gontcha Re: ******MAMUSIA ODESZŁA****** 05.02.07, 16:02 Magda, Bardzo mi przykro...:( Trzymaj się dzielnie. Anka Odpowiedz Link
boccadirosa Re: ******MAMUSIA ODESZŁA****** 05.02.07, 16:06 Magda... Bardzo mi przykro... Modlę sie za Was... Trzymaj się jakoś... :-((( Odpowiedz Link
ewa96403 Re: ******MAMUSIA ODESZŁA****** 05.02.07, 17:10 wyrazy współczucia,moja mamusia umarła w sobotę.wiem co przeżywasz,ale trzymaj się,trudne chwile przed nami.dla mnie jutro ciężki dzień bo mama ma jutro urodziny,a w środę pogrzeb,a potem... Odpowiedz Link
magda2123 Re: ******MAMUSIA ODESZŁA****** 05.02.07, 19:49 Wiesz aj ja się czuje,przeżyjemy to razem trzymaj sie cieplutko. MAgda Odpowiedz Link
sonja12 Re: ******MAMUSIA ODESZŁA****** 05.02.07, 21:48 Tak mi przykro, wiem co to znaczy,nie potrafię wyrazic tego slowami... Trzymaj się Magda.... Odpowiedz Link
pyrteczka Re: ******MAMUSIA ODESZŁA****** 05.02.07, 21:57 Wyrazy współczucia. Wiem, co to znaczy stracić kogoś ukochanego. Trzymaj się... Odpowiedz Link
ila222 Re: ******MAMUSIA ODESZŁA****** 05.02.07, 23:27 Wyrazy współczucia. Bardzo mi przykro. Trzymaj sie. Odpowiedz Link
askan5 Re: ******MAMUSIA ODESZŁA****** 08.02.07, 11:09 Trzymaj się Kochana, bardzo Ci współczuje. Niech twoja Mama odpoczywa w spokoju. Pozdrawiam,Asia Odpowiedz Link
czekoladka4444 Re: ******MAMUSIA ODESZŁA****** 08.02.07, 12:02 Magda wyrazy współczucia. A Mamie wieczne odpoczywanie. Ewa Odpowiedz Link
magda2123 Re: ******MAMUSIA ODESZŁA****** 14.02.07, 17:55 Dziś mija tydzień od pogrzebu a ja wchodze na forum odruchowo i szukam wiadomości. Nie potrafie sie przyzwyczaić że jej nie ma Odpowiedz Link
b_a_l_b_i_n_k_a Re: ******MAMUSIA ODESZŁA****** 14.02.07, 18:03 Myślę, że do tego nie można się przyzwyczaić. Bo kto mógłby zapełnić pustkę po Mamie, którą mamy tylko jedną. Magda zaglądaj, jeśli chcesz. Może pomoże Ci jakość świadomość, że Twoje doświadczenie w walce z chorobą przyda się bardzo tym, którzy przechodzą przez to, co Ty przeszłaś. Bądź dzielna. Odpowiedz Link
ewa96403 Re: ******MAMUSIA ODESZŁA****** 14.02.07, 20:11 moja MAMUSIA ODESZŁA 11 DNI TEMU, ból narasta,też wchodzę na forum codziennie,czytam,a póżniej zdaję sobie sprawę,że to już poza mną.jesteście dalej mi potrzebni,tylko nie kłóćcie się.ewa Odpowiedz Link
aniawx Re: ******MAMUSIA ODESZŁA****** 14.02.07, 20:40 Madziu, Ewka, Mój Patryk odszedł 5 miesięcy temu a jestem na forum codziennie. Od tego nie da się tak odejść z dnia na dzień. A z resztą martwie się tez o innych, oni potrzebuja pomocy, moze naszego doświadczenia. Mam nadzieje, ze jeszcze komuś pomagam samym byciem... Duzo siły Ania Odpowiedz Link
ila222 Re: ******MAMUSIA ODESZŁA****** 14.02.07, 23:08 To prawda,ja juz gdzies tu kiedys pisałam ze dla mnie to forum jest jakąś forma terapi która pomaga mi przez to przejść. Jest mi łatwiej przyjąć to że nie jestem jedna jedyna na świecie którą takie nieszczęście dotknęło. Dobrze że jesteście tu wszyscy, ale nie dobrze że w takich okolicznościsch się tu spotykamy. Ściskam wszystkich mocno! Odpowiedz Link
magda2123 Re: ******MAMUSIA ODESZŁA****** 20.02.07, 14:16 Dziękuje z całego serduszka wszystkim którzy tak bardzo wspierają dzięki ludziom na tym forum można wierzyć ze są na świecie jeszcze normalni i kochani, i wspaniali ludzie. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuje za słowa wsparcia [*] Odpowiedz Link