Gość: tata IP: *.de.clara.net 09.10.04, 21:17 mam 40 lat jak myslicie nie jest jeszcze za pozno na nauke na nartach? mam jeszcze4 szanse? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skyddad Re: narty 09.10.04, 21:21 Tatko, widzialem w Wloszech klub seniorow wszyscy powýzej 70roku zycia tak jezdzili ze budzili podziw i mlodziez nie dorownywala im eleagncja i dynamika jazdy.Nawet 55 lat nie jest za pozno o ile masz checi i zdrowe serce. Pzdr.Skyddad Odpowiedz Link Zgłoś
wote Re: narty 09.10.04, 23:55 znam koogoś kto nauczył się jeździć w weiku 51 lat a teraz jest tzry razy do roku na nartach ... powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mefias Re: narty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 10:36 Tata, spokojnie dasz radę. Ja zacząłęm jak miałem 36. Pierwszy raz to było tak sobie. Pamiętam początkowo strach w oczach , nadzieje do ostatniej chwili, że nie będzie śniegu, a upadków i sińców to nie zliczę. Dzisiaj jadę piąty raz a na samą myśl o wyjeździe dostaję dreszczyka emocji. Narty są super. Począwszy od planów dokąd pojechać, samą jazdę i atmosferze wokół wszystkiego co się wtedy dzieje kończąc . Tym się żyje cały rok. To jest prawda co ludzie piszą na tym forum, że narty to jest ich życie. Moje też. Bez nart byłbym dużo mniej szczęśliwy. Jedź stary i zobaczysz, że będzie coooooooooool. Jaj jadę dopierow lutym, ale już przeżywam. Odpowiedz Link Zgłoś
pikus5 Re: narty 10.10.04, 17:43 tatusiu, koniecznie!Jak tylko masz ochote, to probuj. moj kolega jezdil odrobine w wieku 18 lat w Pl na drewnianych deskach i wyciagu zaczepowym. Potem 25 lat przerwy. od zeszlego roku walczy i coraz lepiej mu idzie. Nieofici sa najlepsi na stoku! Warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golf Re: narty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 17:57 jasne - ja mam 55 lat a nauczylem sie dopiero jak mialem 47 -pamietam pod Nosalem - wziałem 3 godz. z instruktorem w piatek i sobote a w niedziele juz sam zjezdzałem z oslej łaczki. i tak z coraz wyzszych - teraz jezdze co roku w alpy .polecam swietna zabawa- i chorobska ida precz - swietna zabawa powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atka5 Re: narty IP: *.acn.waw.pl 10.10.04, 19:33 Moi teściowie w wieku ona - 75, on - 81 jeżdżą co roku i to wcale nie po oślich łączkach! Co roku mówią "byliśmy już ostatni raz", po czym w następnym roku organizują grupę równolatków i zasuwają do Austrii albo do Włoch. Kupuj sprzęt i do roboty. To wciąga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darekkkk Re: narty IP: 217.17.46.* 11.10.04, 13:25 Kiedys bylem na szkoleniu u Waltera Kuchlera. Gosciu ma ponad 70 lat, a jezdzi... Zreszta podobno na nauke nigdy za pozno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: narty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 10:04 Tatko , ja nauczyłam się jezdzić w 40 roku życia, dzisiaj szusuję sobie całkiem dobrze. Polecam BORÓWĘ naszego trenera, nauczy Cię w trzy dni. Nauka w cenie wyjazdu. www.galatour.pl Pozdrawiam Aleksandra Odpowiedz Link Zgłoś