Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    IP: *.de.clara.net 09.10.04, 21:17
    mam 40 lat jak myslicie nie jest jeszcze za pozno na nauke na nartach?
    mam jeszcze4 szanse?
    Obserwuj wątek
      • skyddad Re: narty 09.10.04, 21:21
        Tatko,
        widzialem w Wloszech klub seniorow wszyscy powýzej 70roku zycia
        tak jezdzili ze budzili podziw i mlodziez nie dorownywala im eleagncja i
        dynamika jazdy.Nawet 55 lat nie jest za pozno o ile masz checi i zdrowe serce.
        Pzdr.Skyddad
        • wote Re: narty 09.10.04, 23:55
          znam koogoś kto nauczył się jeździć w weiku 51 lat
          a teraz jest tzry razy do roku na nartach ... powodzenia.
      • Gość: Mefias Re: narty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 10:36
        Tata, spokojnie dasz radę. Ja zacząłęm jak miałem 36. Pierwszy raz to było tak
        sobie. Pamiętam początkowo strach w oczach , nadzieje do ostatniej chwili, że
        nie będzie śniegu, a upadków i sińców to nie zliczę. Dzisiaj jadę piąty raz a
        na samą myśl o wyjeździe dostaję dreszczyka emocji. Narty są super. Począwszy
        od planów dokąd pojechać, samą jazdę i atmosferze wokół wszystkiego co się
        wtedy dzieje kończąc . Tym się żyje cały rok. To jest prawda co ludzie piszą na
        tym forum, że narty to jest ich życie. Moje też. Bez nart byłbym dużo mniej
        szczęśliwy. Jedź stary i zobaczysz, że będzie coooooooooool. Jaj jadę dopierow
        lutym, ale już przeżywam.
        • pikus5 Re: narty 10.10.04, 17:43
          tatusiu, koniecznie!Jak tylko masz ochote, to probuj. moj kolega jezdil
          odrobine w wieku 18 lat w Pl na drewnianych deskach i wyciagu zaczepowym. Potem
          25 lat przerwy. od zeszlego roku walczy i coraz lepiej mu idzie. Nieofici sa
          najlepsi na stoku! Warto!
          • Gość: golf Re: narty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 17:57
            jasne - ja mam 55 lat a nauczylem sie dopiero jak mialem 47 -pamietam pod
            Nosalem - wziałem 3 godz. z instruktorem w piatek i sobote a w niedziele juz
            sam zjezdzałem z oslej łaczki. i tak z coraz wyzszych - teraz jezdze co roku w
            alpy .polecam swietna zabawa- i chorobska ida precz - swietna zabawa
            powodzenia
            • Gość: atka5 Re: narty IP: *.acn.waw.pl 10.10.04, 19:33
              Moi teściowie w wieku ona - 75, on - 81 jeżdżą co roku i to wcale nie po oślich
              łączkach! Co roku mówią "byliśmy już ostatni raz", po czym w następnym roku
              organizują grupę równolatków i zasuwają do Austrii albo do Włoch. Kupuj sprzęt
              i do roboty. To wciąga!
              • Gość: darekkkk Re: narty IP: 217.17.46.* 11.10.04, 13:25
                Kiedys bylem na szkoleniu u Waltera Kuchlera.
                Gosciu ma ponad 70 lat, a jezdzi...
                Zreszta podobno na nauke nigdy za pozno
      • Gość: Aleksandra Re: narty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 10:04
        Tatko , ja nauczyłam się jezdzić w 40 roku życia, dzisiaj szusuję sobie całkiem
        dobrze.
        Polecam BORÓWĘ naszego trenera, nauczy Cię w trzy dni.
        Nauka w cenie wyjazdu.
        www.galatour.pl
        Pozdrawiam
        Aleksandra
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka