Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    IP: 82.160.156.* 13.02.06, 19:38
    Mam zamiar wybrać się do tej miejscowości na narty - czekam na wasze opinie -
    warto się tam wybrać?
    Obserwuj wątek
      • Gość: ait Re: Rzeczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 20:32
        na kilkugodzinny wyjazd dla rozgrzewki polecam, ale dłuższy wyjazd odradzam;
        krótkie trasy, w weekendy płatny parking i dłuuugie kolejki przy wyciągach
        nartyrzeczka.com/
        ...choć ja tam jeżdżę kilka razy w tygodniu!!! ;)
        • Gość: lukas Re: Rzeczka IP: 82.160.156.* 14.02.06, 21:43
          "na kilkugodzinny wyjazd dla rozgrzewki polecam, ale dłuższy wyjazd odradzam;"

Tak na jeden dzień, bo to tylko 90 km z mojej miejscowości :)
          • maczores Re: Rzeczka 15.02.06, 14:31
            Nuda,nuda, nuda juz po trzech zjazdach
      • Gość: Lutek Re: Rzeczka IP: *.devs.futuro.pl 15.02.06, 14:35
        W łikend masa ludzi, czeka się w kolejce 15 minut a zjazd trwa może z
        minutę...odpowiedz sobie sam :)
      • Gość: Przybek Re: Rzeczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 19:50
        Będąc w Rzeczce nie musisz spędzać całych dni na jeździe w tym miejscu.
        W okolicy masz jeszcze Sokolec 500m dalej. około 1km w dół czyli w kierunku
        Wałbrzycha jest Ostra Góra i jeszcze jeden którego nazwy nie znam. 4 km w górę
        w kierunku Pieszyc jest Jugów (najlepsza górka na Dolnym Śląsku
        www.jugowpark.sudety.it/index.php?str=str_glowna&p=zima ). Tak więc
        każdego dnia możesz pojeździć gdzie indziej. Warunki w tej chwili są bardzo
        dobre i trzeba się śpieszyć bo idzie odwilż. Właśnie przed godziną wróciłem z
        tzw. tour de Góry Sowie. Rano zacząłem w Jugowie bo najbliżej z Wrocka - 75 km.
        Wyjeździłem dwa karnety i pojechłem do Sokolca tam jeden karnet i na koniec
        Rzeczka jeden karnet. Wszystko to od 10 do 16.30. Było super. Jugów na prawdę
        całkiem całkiem i daje w kość...Pozdrówka
        • Gość: lukas Re: Rzeczka IP: 82.160.156.* 15.02.06, 19:54
          Coś naczytałem się, że ten Jugów to tak źle zarządzany ośrodek - same złe opinie
          • Gość: Przybek Re: Rzeczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 20:03
            Sprawdź osobiście i nie powtarzaj za złośliwcami. Zawsze się zdarzją jakieś
            wpadki ale bez przesady nie jest z nimi tak źle poza tym mają coś bardzo
            fajnego - Bukową Chatę. Kapitalne atmosfera i całkiem niezłe papu. Dziś było
            równiutko (sztruks) i może 20 narciarzy. W weekendy jest tłoczno i wtedy bywają
            problemy z wyciągiem ale do przeżycia. Pozdrówka
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka