Gość: lukas IP: 82.160.156.* 13.02.06, 19:38 Mam zamiar wybrać się do tej miejscowości na narty - czekam na wasze opinie - warto się tam wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ait Re: Rzeczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 20:32 na kilkugodzinny wyjazd dla rozgrzewki polecam, ale dłuższy wyjazd odradzam; krótkie trasy, w weekendy płatny parking i dłuuugie kolejki przy wyciągach nartyrzeczka.com/ ...choć ja tam jeżdżę kilka razy w tygodniu!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: Rzeczka IP: 82.160.156.* 14.02.06, 21:43 "na kilkugodzinny wyjazd dla rozgrzewki polecam, ale dłuższy wyjazd odradzam;" Tak na jeden dzień, bo to tylko 90 km z mojej miejscowości :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lutek Re: Rzeczka IP: *.devs.futuro.pl 15.02.06, 14:35 W łikend masa ludzi, czeka się w kolejce 15 minut a zjazd trwa może z minutę...odpowiedz sobie sam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przybek Re: Rzeczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 19:50 Będąc w Rzeczce nie musisz spędzać całych dni na jeździe w tym miejscu. W okolicy masz jeszcze Sokolec 500m dalej. około 1km w dół czyli w kierunku Wałbrzycha jest Ostra Góra i jeszcze jeden którego nazwy nie znam. 4 km w górę w kierunku Pieszyc jest Jugów (najlepsza górka na Dolnym Śląsku www.jugowpark.sudety.it/index.php?str=str_glowna&p=zima ). Tak więc każdego dnia możesz pojeździć gdzie indziej. Warunki w tej chwili są bardzo dobre i trzeba się śpieszyć bo idzie odwilż. Właśnie przed godziną wróciłem z tzw. tour de Góry Sowie. Rano zacząłem w Jugowie bo najbliżej z Wrocka - 75 km. Wyjeździłem dwa karnety i pojechłem do Sokolca tam jeden karnet i na koniec Rzeczka jeden karnet. Wszystko to od 10 do 16.30. Było super. Jugów na prawdę całkiem całkiem i daje w kość...Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: Rzeczka IP: 82.160.156.* 15.02.06, 19:54 Coś naczytałem się, że ten Jugów to tak źle zarządzany ośrodek - same złe opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przybek Re: Rzeczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 20:03 Sprawdź osobiście i nie powtarzaj za złośliwcami. Zawsze się zdarzją jakieś wpadki ale bez przesady nie jest z nimi tak źle poza tym mają coś bardzo fajnego - Bukową Chatę. Kapitalne atmosfera i całkiem niezłe papu. Dziś było równiutko (sztruks) i może 20 narciarzy. W weekendy jest tłoczno i wtedy bywają problemy z wyciągiem ale do przeżycia. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś