Gość: michal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 23:17 Wróciłem z tego hotelu jeśli ktoś ma jakieś pytania chętnie odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka.ko Re: barcelo jandia playa 05.10.11, 14:06 Witam, ja wlasnie zastanawiam sie nad tym hotelem. Czytałam na forum ze jest przed barcelo jandia mar. Zatem blizej plazy, tak? A jak jedzenie? Co obejmuje all inc? Zatsanawiam sie nad wybraniem opcji śniadania+obiadokolacje zamiast all inc- moze sie bardziej oplaca? Czy sa tam np. jakies atrakcje jedzeniowe ktore sa drogie a w all inc sa zawarte? Mam jeszcze pytanie jak prezentują sie pokoje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michall Re: barcelo jandia playa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 20:52 Tak hotel jest bliżej plaży ni jandia mar ale co jest największym minusem do plaży trzeba przejść spory kawałek ok 10 - 15 minut - przy większym przypływie zaraz za drogą powstaje bajoro które trzeba przebrnąć aby dostać się do plaży - i to chyba jedyny minus - pokoje ok czyste duże i wygodne jest klima ale ja uzywałem najczęściej wiatraka który też jest w pokoju, korzystałem z sejfu 17 euro za tydzień ale rezydentka mówiła że jest tam od kilku lat i nie słyszała o żadnej kradzieży ja byłem w budynku nr 3 i z tego budynku jest piękny widok na ocean niczym nie zasłonięty ale niestety daleko do restauracji. Jeśli chodzi o jedzenie to wybór jest ogromny i nie można być nawet przez chwilę głodny nie wiem ile tańsza jest opcja śniadanie obiadokolacja ale ja na taką nie zdecydowałbym się kolacja zaczyna się o 19 i nie sposób wytrzymać od rana nie dokupująć jedzenia więć nie sądzę że da się na tym oszczędzić poza tym do innych restauracji jest dość daleko więc szkoda by mi było czasu aby do nich chodzić, chyba żeby żywić się jedzeniem z marketu który jest po drodze na plażę Pozdrawiam i chętnię odpowiem na inne pytania Odpowiedz Link Zgłoś