Gość: Arek Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: 81.15.156.* 19.05.09, 20:31 Zostałem powiadomiony o wygranej - tygodniowych wczasach dla dwóch osób o wartści 7 000. oraz o tym że jest to wygrana nie powiązana z koniecznościa płatnych już wakacji. Jak jest w rzeczywistości ??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 21:14 UWAGA!!! Nie korzystajcie. Pozystywne opinie wystawiaja na tym forum tylko pracownicy biura!!!!W rzeczywistości jest koszmar, bylem na spotkaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.09, 23:16 Witam. Podpisałem umowę w styczni i mam poważne wątpliwości czy dobrze zrobiłem. Proszę o poradę czy brnąć dalej , czy lepiej zrezygnować i jak z tego wybrnąć. Czy ktoś był w podobnej sytuacji i jakie poniósł konsekwencje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystian Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.n1.isko.net.pl 07.06.09, 18:58 Witam serdecznie, Mam kłopot z HTC - widzę że Pan jako jedyny jakoś konkretnie opisał HTC - mam na prawdę spory problem. Jeśli mogę prosi o jakiś kontakt nawet mailowy - Krystian Podbielski kp.podbielski@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: HTC -rzetelna relacja z podrózy !! IP: *.ae.krakow.pl 16.07.09, 11:15 Dużo razy jeszcze będziesz pisać takie bzdury? Powtarzasz się :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.09, 14:49 Jeżeli sprzedaż nastąpiła poza siedzibą ich firmy to w ciągu 10 dni ustawowo muszą ci zwrócić kasę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amer Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.gorzow.mm.pl 29.07.09, 15:57 Z umowy możesz się wycofać, ale kasy ci nie oddadzą. Ustawa nie przewiduje zwrotu kasy i możliwości wycofania się z umowy zawartej poza lokalem w ciągu 10 dni za usługi wynajmu nieruchomości a oni się na to powołują. wycofać się z umowy możesz bo mają to zawarte w regulaminie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann_jazon Re: Holiday Travel Center - rzetelna firma IP: *.chello.pl 16.07.09, 20:50 noooo... wypowiedź "htc" na wysokim poziomie :/ ręce opadają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigdy więcej [...] IP: *.rev.inds.pl 19.07.09, 21:02 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETTA Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.aster.pl 30.07.09, 19:03 bardzo proszę o informację czy nie daj Boże podpisał Pan umowę, jeśli tak proszę o kontakt.Zbieram naiwnych- ja niestety też nim jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierzący w ludzi Re: Holiday Travel Center - rzetelna firma IP: 80.50.236.* 03.08.09, 18:49 Dla szperaczy coś więcej na temat HTC ojjjj poprawię się poniewaz HTC to marka fajnych telefon a oni nie zasługują na to określenie ;) Więc Holiday Travel Center Sp Z o.o. poszukałem i wrzucam kilka dodatkowych informacji do mojego poprzedniego postu: www.skarbiec.biz/klauzule/03.htm www.rp.pl/artykul/55673,115385_Klient_ma_dziesiec_dni_na_rezygnacje_z_wyjazdu.html new-arch.rp.pl/artykul/377000_Rezygnacja_z_apartamentu_za_1350_marek.html Hmmmmm po tej dawce informacji ... czy ktoś jeszcze wierzy w ich uczciwość?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jafi Re: Holiday Travel Center - rzetelna firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 15:21 mam identyczne zdanie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierzący w ludzi [...] IP: 80.50.236.* 03.08.09, 18:54 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galciu Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.gala.net.pl 05.08.09, 18:54 Dziękuję wszystkim za oszczędzenie mojego czasu! :) Niech żyje Internet!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: javor Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: 80.48.221.* 09.09.09, 12:52 wszyscy tu piszą że zostali oszukani... skorzystał ktoś z ich usług wyjezdzając na te wakacje??? a może jednak wato obaczyć co przygotowali?? każdy chce zerwać umowę - dlaczego, a czy ktoś korzystał z ich usług ???????? Dziwią mnie te komentarze :/ też dostałem bon na darmowy pobyt i chciałbym z niego skorzystać. NIECH KTOŚ KTO BYŁ NAPISZE, bo nie wiem co robić dalej, a nie chce ciągle czytać tego biadolenia ze to oszukancy.... było nie podpisywac umowy jak wam szkoda kasy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośćAnia Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: 80.54.27.* 26.09.09, 10:08 Dzieki za opinie,dzisiaj jest 26.09. godz.10,no i powinnam siedzieć w hotelu i czekać na ten wspaniały tydzien......za darmo oczywiście i bez zobowiązań.....Dzieki Wam zaoszczedziłam czas jeszcze raz dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the_one Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.chello.pl 20.06.10, 20:14 oj koleś ty napewno jej nie masz, a flustracją przypominasz pracownika HTC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 20:29 Ja też podpisałam umowe i wpłaciłam pieniądze,ale po negatywnych opiniach wystraszyłam się i chcę rozwiążać umowe,nie mineło jeszcze 10dni.Prosze o kontakt z osobami,które mogą mi w tej sprawie coś podpowiedzieć.Z góry dziękuje, badziag1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meteor Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.09, 17:47 za co kazali płacic ,co oznacz bon owartosci 7000 zl do wykorzystania????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 19:33 Już mam niewiele czasu - będę zamykał swoją firmę. Ciężko pracuję i chcę godnie i spokojnie odpoczywać z rodziną. Dostałem ofertę telefoniczną i zaproszenie na wypoczynek za darmo. Mam jedną refleksję ; kiedy w Polsce będzie normalnie? Kiedy przepisy i prawo będzioe na tyle jednoznaczne i godne zaufania, by być spokojnym o swoją rodzinę i siebie? Ktoś wrócił z Kanady - tam jest wszystko poukładane i nawet kierowca, który przez przypadek utrąci tobie lusterko w samochodzie i odjedzie jest ścigany za spowodowanie wypadku drogowego. Tam, poza Polską - masz prawa zagwarantowane. Czy trzeba z kraju wyjeżdżać, by żyć normalnie? .... Odpowiedz Link Zgłoś
gmj Re: Holiday Travel Center - Teneryfa 15.12.09, 21:38 dostałe dzisiaj taką ofertę: 7000 zł za 4 osoby na Kanary za darmo, przyjdź na spotkanie wręczenia nagród..... Z postów wynika, że to kanał!? Znacie szczegóły? Czy firma działa legalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.wroclaw.mm.pl 13.02.10, 00:10 witam, dostałam zaproszenie na odbiór nagrody w postaci wycieczki 7-dniowej w 5-* hotelu zupełnie gratis. spotkanie jest 14 lutego 2010 w Łodzi, czy warto tam się wybrać. magchatka@wp.pl dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość po spotkaniu Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.toya.net.pl 14.02.10, 01:57 witajcie ci którzy wybierają się na spotkanie wszystko pięknie ładnie jest na początku , ale P.MAGDO NIC NIE JEST DARMO na samym końcu spotkania dowiadujesz się ile to wszystko kosztuje a i za ten obiecany prezent też trzeba zapłacić za dwie osoby 200zł można płacić kartą co mnie bardzo zaskoczyło byli przygotowani na inne formy płatności. Mam taką nadzieję że wszystko inne związane z kartą rabatową jest tak jak na niej napisane ciekawe? realizacja karty ma termin 12 miesięcy w tym czasie mamy wykorzystać i poprostu wyjechać na tydzień na Teneryfe może ktoś inny już wykorzystał ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 03:45 jeżeli masz jakieś trzy i pół godziny,żeby dowiedzieć się o super atrakcyjnym produkcie za niespełna 13000 euro to polecam 'gorąco'!Możesz ewentualnie skusić się na nieco tańszy produkt za 2800 euro na trzy lata,w trakcie których możesz skorzystać z 7-miu tygodni wczasów gdziekolwiek zechcesz całkiem gratis (za niewielką dopłatą). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lg24Tomek Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 09:05 Ta firma wydzierżawia apartamenty przez 25 lat na tydzień w roku oferują np. Apartament 50 m2 w Zakopanym za 7000 - 10000 Eur za tydzień w roku przez 25 lat zależy od sezonu średnio 8000 eur płatne z góry . Utrzymanie tego tygodnia ( czynsz za apartament ) to 350 Eur rocznie za tydzień dostępności. Rok ma 52 tygodnie X 8000 eur = 416000 eur x 4 zł = 1,664,000 zł Ponad półtora miliona dostaną z góry za dzierżawę. Wychodzi na to że m2 tego apartamentu kosztuje 32300 zł 350 Eur czynsz x 52 = 18000 Eur x 4 zł = 72800 zł Cały bajer ma polegać na tym że tydzień w Zakopanym można zamienić na tydzień gdzieś indziej ale trzeba zapłacić za samolot wyżywienie. plus 350 eur czynszu i 320 eur dzierżawy 8000 eur dzielone na 25 lat 320 eur .Czyli czynsz i dzierżawa 2600 zł bilet do np. Egiptu 1200 zł osoba wyżywienie 800 zł i trzeba sobie samemu przygotować w końcu to wakacje I za jedyne 6680 zł mamy tydzień wakacji na 2 osoby . No to prawie darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nike Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.02.10, 18:07 Jeszcze małe sprostowanie, żebym była wiarygodna. "Napitek" winopodobny zwie się "Gotti", a nie Gold, jak wcześniej napisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukana pracownic Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.acn.waw.pl 04.03.10, 16:44 czy jest pan ex pracownikiem czy klientem, jesli ex pracownikiem prosze o kontakt na moj mail alucja@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alucja Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.acn.waw.pl 04.03.10, 17:06 alucja@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.10, 14:37 Witam! Mam podobny problem a może większy. Interesuje czy sprawa jest w sądzie i jakie są szanse odzyskania pieniędzy, bo polubownie rozmawiam z Nimi od końca stycznia, mając pisemne potwierdzenie że przysłają mi zwrot gotówki a na koncie brak wpłaty. Myślę o wystąpienie na drogę sądową a być może powiadomienie prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przed_spotkaniem Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.tktelekom.pl 23.03.10, 21:06 Dostałem zaproszenie, idę odebrać wygraną:) Napiszę swoje wrażenia po spotkaniu. Mam zamiar się nieźle bawić i zadawać same konkretne pytania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 22:24 Witam! Przeczytałem informację dot. Holiday T.C. i państwa z nimi kontakt. Posiadam również umowę z 2006 z nimi ale ociągam się z płaceniem rat, bo mi dużo rzeczy w tym nie pasuje. Chcę zrezygnować. Proszę napisać jak zakończyła się państwa przygoda z tym biurem i w jaki sposób z tego można się wycofać. Pozdrawiam Ryszard S e-mail:sterexsc@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the_one Re:Wiarygodna Firma htc IP: *.chello.pl 20.06.10, 19:44 Na kanarach to ty se byłeś jeśli ci ktoś w smażalni kurczaków wcisnął kit że mają kanarki z rożna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość portalu Re: Holiday Travel Center - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 22:00 Proszę Reportera IP o kontakt na maila: rokodyl@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
pola_ola Re: Holiday Travel Center - Teneryfa 25.08.10, 12:54 Witam, przestrzegam wszystkich, którzy dostali zaproszenie na takie spotkanie 29 sierpnia 2010 r. na godz. 19.00 w hotelu Gorzów ul. Walczaka 20. Gorzów wielkopolski. Nie jedzcie. szkoda czasu, nerwów i pienidzy. My dostaliśmy takie zaproszenie. za wczasu dowiedziałam sie co to za firma i nie mam zamiaru nigdzie jechać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaa [...] IP: *.atgsatel.pl 25.08.10, 21:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś