Dodaj do ulubionych

Pogoda na Lanzarote

IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 11.07.07, 09:28
Tylko prosze nie idsyłacie mnie do linków z aktualna prognozą!!!!:)

Zwracam sie do osób które w ostanim czasie były na lanzarote -
czy niebo jest tam cały czas zachmurzone?
czy naprawde jest taki silny wiatr, ze nie da się siedziec na plaży?
czy wieczorem jest znacznie chłodniej?
czy woda w oceanie jak ma 20 stopini to mało - bo jakos wydaje mi się być
zimna......
czy wiatr powoduje poczucie chłodu mimio że jest np. 28 stopni?

wielkie dzieki za odp

pzdr ciepło
asik
Obserwuj wątek
    • adams123 Re: Pogoda na Lanzarote 12.07.07, 22:19
      wiecej chmur niz slonca,
      wieczorami i rano chłodno
      pogoda zmienia sie bardzo szybko

jesli nastawiasz sie na opalanie to proponuje zmienic destynacje
      • Gość: ala Re: Pogoda na Lanzarote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 14:21
        nie obawiaj się że się nie opalisz nie ma tam 28 st ale na słońcu musisz
        uważać pogoda zmienia się gdy byłam w czerwcu słońce pojawiało się ok 11 godz
        ale nawet jak były chmury przez część dnia nie było zimno tak by zaraz się
        ubierać wiatr jest cały czas ale przyjemny ja siedziałam nad basenami a nad
        morze chodziłam się wykąpać i trochę posiedzieć na plaży woda w oceanie nigdy
        nie jest taka jak w morzu śródziemnym codziennie się kąpałam i było ok jeśli
        uważasz że tam może być dla ciebie za zimno to proponuję m śródziemne lub
        czerwone na kanarach nigdy nie ma takich upałów ale słońce doskonale opala
        ijeszcze jedno wieczorem przydaje się coś z długim rękawem pozdrawiam i życzę
        udanych wakacji
    • Gość: Greg Re: Pogoda na Lanzarote IP: *.aster.pl 16.07.07, 20:53
      Byłem na Fuerte i Lanzarotte w tamtym roku na przełomie VII i VIII. Faktycznie
      3 dni (w ciągu 2 tyg.) słońce było przysłonięte, ale i tak trzeba uważać bo
      opala.
      Wiatr nie był dokuczliwy, ale wieczory nie są upalne. Nie przypominam sobie
      panów w swetrach, ale panie mogą zabrać dłuższy rękawek czy sweterek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka