anulkina 29.11.06, 11:23 mnie dopadła i jesienne przesilenie :( przede mna 10000000 rzeczy do zrobienia na "wczoraj" i na "już", a mnie sie nic nie chce :( wszystko robie tępo i bez zapału, buuu :(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andzia9641 Re: apatia 29.11.06, 11:25 anulkina mnie też dopadło:( na dodatek terminy gonią a ja chora w domu siedzę! pełno spraw do załatwienia, pełno nauki, powinnam zacząć praktyki i wogóle masa innych rzeczy a mi się po prostu nie chce:( i co na to poradzić? ja po prostu nie moę się zmusić :/ Odpowiedz Link Zgłoś
andzia9641 Re: apatia 29.11.06, 11:29 to jest straszne, ja tak mam już od pewnego czasu. najchętniej bym spała albo gapiła się w tv. ogólnie to chyba słońca brakuje:/ próbowałam ratować się w solarium ale to pomagaatylko na chwile:( Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: apatia 29.11.06, 11:51 to sie nazywa "zespól przewlekłego zmęczenia" :( Odpowiedz Link Zgłoś
colleen83 Re: apatia 29.11.06, 12:16 Skad ja to znam :( Tez mnie to wlasnie dorwalo i nie moge sie zmobilizowac do dzialania. A jeszcze mam taka okropna przypadlosc, ze wkurzaja mnie ludzie szczesliwi. W zwiazku z tymi ograniczylam kontakty z ludzmi i chyba sie kolo zamyka, bo bez kontaktow z ludzmi mozna w jeszcze wiekszego dola wpasc. Poki co zaczelam lykac magnez, moze pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: apatia 29.11.06, 13:47 byłam na poczcie,troche swiezego powietrza i juz mi nieco lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: apatia 29.11.06, 13:48 fajnie:):):) ja chyba tez sie gdzies dzis wybiore, moze nawet sama, Ebi narobila mi chceci na spacer:) Odpowiedz Link Zgłoś