Dodaj do ulubionych

Czacki, Witkacy, Poniatowski

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 13:58
Dostałam się wszędzie, gdzie składałam papiery. Trzy licea, które najbardziej
mi się podobają to Czacki (klasa humanistyczna), Poniatówka (kulturowo-
językowa) i Witkacy. Czy ktoś coś wie na temat tych szkół? Nie chodzi mi tylko
o poziom i nauczycieli, ale także atmosferę, towarzystwo ...
Obserwuj wątek
    • Gość: DOIK Re: Czacki, Witkacy, Poniatowski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 14:15
      Moim zdaniem witkacy jest stanowczo najlepszy !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Emka Re: Czacki, Witkacy, Poniatowski IP: *.chello.pl 01.07.02, 18:07
      Ja bym wybrała czackiego. fajna atmosfera, świetna historyczka no i festiwal!!!
      pozdr
      • Gość: czeko Re: Czacki, Witkacy, Poniatowski IP: *.chello.pl 01.07.02, 18:17
        Ja bym nie wybierała Czackiego. Może jestem przyzwyczajona do swojej
        renomowanej acz liberalnej szkoły, ale telefon do rodziców gdy dziecko nie
        pojawi się rano w szkole i kapciuszki na zmiane to po dwoch latach mojej szkoły-
        dla mnie stanowczo za dużo.

Co do Witkacego to podoba mi się idea dwóch wychowawców i tych swietnych Świąt,
        które urządzają. Gdyby nie był na przeciwległym końcu miasta...

Poniatowski- nie podoba mi się sam budynek liceum, nie wiem, jakoś
        psychologicznie nie czuje się tam dobrze ani bezpiecznie. Dla mnie jakiś horror
        nie budynek.

pzdr.
        czeko
        • Gość: J.S. Re: Czacki, Witkacy, Poniatowski IP: *.zigzag.pl 01.07.02, 19:07
          Ja wybrałem Czackiego,chociaż też się dostałem do Poniatowskiego, Witkacego i
          Czackiego oczywiście. :)

Pomimo że Poniatowski ma najładniejszy budynek w Warszawie wśród liceów.
          • Gość: Pippi Re: Czacki, Witkacy, Poniatowski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 19:32
            To się spotkamy, bo ja też już wybrałam...
        • Gość: Emka Re: Czacki, Witkacy, Poniatowski IP: *.chello.pl 01.07.02, 20:53
          Gość portalu: czeko napisał(a):

> Ja bym nie wybierała Czackiego. Może jestem przyzwyczajona do swojej
          > renomowanej acz liberalnej szkoły, ale telefon do rodziców gdy dziecko nie
          > pojawi się rano w szkole i kapciuszki na zmiane to po dwoch latach mojej szkoły
          > -
          > dla mnie stanowczo za dużo.
          >
          Nie bardzo rozumiem. Mój brat w tym roku skończył Czackiego i nigdy nie zmienił
          butów (jak większość jego klasy), a nigdy nie było żadnych telefonów do rodziców,
          gdy ktoś nie przyszedł. o zcym ty wogóle mówisz?
          pozdr
          • Gość: ZZKKZZ Re: Czacki, Witkacy, Poniatowski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 21:44
            Co wybrałaś PIPI??? Mam nadzieję, że Witkacego lub Czackiego... Poniatowski
            jakoś też dziwnie mi się kojarzy! Nie wiem czemu!
            • Gość: Pippi Re: Czacki, Witkacy, Poniatowski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 11:33
              Wybrałam Czackiego i bardzo się cieszę
              • Gość: J.S. Re: Czacki, Witkacy, Poniatowski IP: *.zigzag.pl 02.07.02, 12:27
                I bardzo dobrze.
                Znasz kogoś z fizycznej?

jszab@o2.pl
                • Gość: Pippi Re: Czacki, Witkacy, Poniatowski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 17:28
                  Nie nikogo nie znam.
          • Gość: kor Re: Czacki, Witkacy, Poniatowski IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.07.02, 08:25
            no wiec ja skonczylam czackiego 2 lata temu i nie wspominam tego jednak
            najlepiej - m.in. z tymi telefonami to jednak tak bylo...
            • Gość: ziel Re: Czacki, Witkacy, Poniatowski IP: *.pl 03.07.02, 20:20
              ja skonczylam Czackego w tym roku i przez 4 lata nauki nie slyszalam o takich
              telefonach. Kapci juz od dluzszego czasu tam sie nie zmienia ( a gdy jest mokro
              zaklada sie ochraniacze) atmosferka jest bardzo przyjemna, kadra (z malymi
              wyjatkami- ale to sie chyba prawie wszedzie zdarza) wymagajaca( ale bez
              przesady), uczniow traktuje sie tutaj jak rownych sobie ludzi :) ja bede bardzo
              dobrze wspominala moja szkole (mimo ze nie bylam jakims wybitnym orlem), a
              szczegolnie Festiwal Teatralny i zimowe wyjazdy na narty na kochany Stozek :))))
              Z czystym sumieniem POLECAM CZACKIEGOOOO!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka