Dodaj do ulubionych

Mam tego dosyć!! ;p

IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 20:39
Chcę, żeby już był lipiec, żeby wyniki wszystkie były ogłoszone i przy
okazji, aby moje "marzenia" odnośnie szkół się spełniły ;p No i wakacje -
wiadomo. ACH :D

W tej chwili na każde zawołanie pt: testy, oceny, świadectwo, rekrutacja czy
liceum - reaguję mdłościami, mam tego po dziurki w nosie, po prostu. Nie
można tego wszystkiego przeprowadzić prościej, bez chorego stresu i histerii?
Jak tam u Was jest? ;p

Dziękuję za uwagę.
Obserwuj wątek
    • Gość: karola Re: Mam tego dosyć!! ;p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 07:47
      Histeryzuj dalej, ja mam to już dawno gdzieś. Nie obchodzi mnie to wszystko.
      Jeśli mnie przyjmą tam gdzie chce to znaczy że byłam dobra jeśli nie nie będe
      sie załamywać każdy dostaje to na co zasługuje. Teraz czekam z ciekawościa na
      wyniki z testów, oceny są bardzo dobre bo przez cały rok na nie pracowałam a
      wam teraz współczuje tego latania za nauczycielem , proszenia, zawalonego
      tygodnia sprwdzianami powtórkowymi. Ja mam luz , wam na przyszłość też radze
      tak postępować. Teraz macie za to Fatalnie. Pozdrawiam , mam nadzieję że mój
      list nikogo nie uraził, ale czy prawda może urazić???
      • Gość: ?? wyrazy współczucia ;/ IP: *.c27.msk.pl 30.05.06, 14:05
        tak prawda czasem moze zabolec, ale trudno-to prawda. jak ktos caly rok pracowal
        to ma to, czego chcial, chociaz nie zawsze np. ja nigdy nie mialam 4 z w-f, a w
        tym roku, choc staralam sie jak zawsze- mam polowe trój i nie jest to z mojej
        winy, bo jak wszystkim wiadomo - wiekszosc nauczycieli jest niesprawiedliwa! (i
        nie mowie tego bo mam same 2 czy 1, ale 5 i 4, bo wiem, że czasami oni patrza na
        nazwisko nie na chęci i to mnie bardzo denerwuje!!!) pozdrawiam
      • Gość: 3gim. Re: Mam tego dosyć!! ;p IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 22:45
        Karola, chyba źle mnie zrozumiałaś. Ja za nikim nie latam, też cały rok pracuję
        i będę mieć zapwene pasek, ale... irytuje mnie ten stan po prostu. To wszystko
        co się w około dzieje. Jak INNI histeryzują. Ot, co ;]
        • Gość: karola Re: Mam tego dosyć!! ;p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 18:38
          Mój list nie był bezpośrednio do Ciebie. Tylko do reszty społeczeństwa
          pogrążonych teraz w gorliwej nauce. Niestety nie wytrzymują psychicznie z tym
          stanem rzeczy, a to dopero jest stres. Daltego tez skoro się dobrze uczymy ,
          może nie warto za bardzo tego przżywać. Co?? Stres jest ale trzba sobie z nim
          radzic to pomaga i wpływa na wewnętrzną harmonie naszego organizmu.
          • Gość: lis Re: Mam tego dosyć!! ;p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 20:15
            Też się stresuje bo cały rok nic nie robiłem a teraz oceny wyciągam xD i w sumie
            mi tak źle nie idzie ale do wymarzonych liceów pewnie sie nie dostane :]
            • bynek3 Re: Mam tego dosyć!! ;p 03.06.06, 22:57
              Ludzie wy to macie problemy. Bedzie co bedzie juz nic nie zmienicie jak
              bedziecie miec 20 pkt to i tak nic nie zmienicie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka