26.11.09, 22:36
wie ktoś coś o tym wynalazku? (metlife)
Obserwuj wątek
    • bwportal.pl Re: metlife 11.12.09, 13:05
      Ja znam tylko taki wieżowiec w Nowym Jorku wink
      • z17 Re: metlife 15.11.10, 00:32
        Amerykanie, którzy przejęli Amplico Life. Zanosi się na zmianę nazwy na Metlife i na zmiany w ofercie. Oczywiście, będą to robić powoli, a la Commercial Union - Aviva.
    • dawi64 Re: metlife 01.04.11, 21:21
      3 lata temu od MetLife za pośrednictwem Citi Banku kupiłem subskrypcje na platynę i złoto.W tym czasie złoto zdrożało około 50% a platyna staniała o około 15%.Zgadnijcie ile zarobiłem u MetLife? 0%.Tyle ile wpłaciłem tyle oddali.Zero komentarza.Ktoś chce u nich inwestować?Szczerze mówiąc odradzam.Uwaga!!!!!!Stopniowo co raz częściej na forach pojawiają się negatywne opinie na temat MetLife i nie dziwię się skoro mają takie sukcesy w inwestowaniu pieniędzy klientów.Mój przykład wystarczy a na interia.pl jest już więcej
      • z17 Re: metlife 21.04.11, 00:35
        Fatalne wyniki amplico za 2010 rok po przejęciu przez metlife . Oprocentowanie rezerw 4,93% ! (najgorzej w historii). Wysokość premii nadzwyczajnej spadła drastycznie - sprawa dotyczy każdego kto ma polisę ochronno-kapitałową w amplico.
      • aleksandra9999 Re: metlife 08.10.11, 21:43
        Ostrzegam przed MetLiefe i Citi Handlowym!! Są to firmy, które sprzedają produkt inwestycyjny z opcją ubezpieczenia pt. "Trend Navigator". Inwestycja trwa 3 lata, wycofać się wcześniej nie można, ponieważ naliczają b. wysokie opłaty likwidacyjne. Po tym okresie wygenerowany zysk zero %. Jest to oszustwo!!! Co mogę poradzić? Nie wchodźcie w produkty, które oferują te dwie firmy. Omijajcie ich z daleka. Zakładajcie zwykłe lokaty bankowe. Macie zagwarantowany kapitał i zysk i śpicie spokojnie. Pozdrawiam
        • jan-w Re: metlife 08.10.11, 23:15
          W uproszczeniu twoja wypowiedź brzmi: Nie bawcie się w żadne inwestycje, tylko trzymajcie pieniądze na lokatach w banku.
          BTW: Gdyby nie inwestować w to co oferuje Citi Handlowy, trzeba by bardzo zawęzić swoje możliwości.
          • aleksandra9999 Re: metlife 13.11.11, 22:39
            Źle mnie zrozumiałeś. Ja ostrzegam przed konkretną inwestycją oferowaną przez MetLiefe i Citi Handlowy. Z wypowiedzi innych osób wiem, że inne produkty inwestycyjne obu tych firm są równiez nieudane. Jeśli masz zaufanie do innych funduszy strukturyzowanych, to nic innego mi nie wypada jak pożyczyć Ci powodzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka