madal1 03.01.07, 10:19 jaką chustę polecacie? nie chcę wydawać dużej sumy pieniędzy bo nie wiem jak nam się sprawdzi (nikt z moich znajomych nie używa chust niestety) myślałam o tej ze strony www. chusta.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysia125 Re: chcę kupić chustę ale jaką? 03.01.07, 10:25 Na rynku jest tyle roznych chust, ze masz ogromne pole do popisu :) Chuste dobiera sie wedlug potrzeb, wiec sie zastanow: - czy chusta ma byc dodatkiem do wozka, czy zamiast wozka - czy bedziesz nosic niemowlaka czy tez starszaka - czy bedziesz nosic kilka minut dziennie (lub kilka razy po kilka minut) czy tez dluzej w jednym kawalku - czy bedziesz nosic sama, czy tez z kims na zmiane (dopasowanie!) etc, etc. poczytaj sobie forum - sa tu chustomaniaczki z najrozniejszymi chustami, a kazda zadowolona :) i moze rzeczywiscie ktoras mieszka w poblizu? -------------------------------------- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
marta_nie_martka Re: chcę kupić chustę ale jaką? 03.01.07, 12:38 Ja w sprawie chusta.pl, osobiście bardzo lubię kupioną u nich chustę. Jednak, ona nie wystarczy Ci na długo, nie dlatego, że się tak zniszczy, ale dlatego, że zmienią się twoje potrzeby. Używałam jej dla noworodka już 4 dni po porodzie, równolegle z kółkową. Chusta.pl była łatwa do założenia, bardzo mi się w tamtym okresie przydała. Ale dla nieco straszego dziecka, u mnie 4 miesięcznego potrzebowałam już czegoś innego. I wtedy przerzuciłam się całkowicie na chustę kółkową. Teraz 11 miesięczniaka noszę na spacery w wiązanej, a jeśli tylko na chwilę, to w kółkowej. A wogóle, to chusty wciągają i chce się mieć ich coraz więcej. Odpowiedz Link
mysia125 Re: chcę kupić chustę ale jaką? 03.01.07, 13:49 > A wogóle, to chusty wciągają i chce się mieć ich coraz więcej. tylko jakby dzieci rosna ;) -------------------------------------- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
marta_nie_martka Re: chcę kupić chustę ale jaką? 03.01.07, 13:51 To prawda, ale moja rodzina tak się rozrasta, że jeszcze długo będę "w temacie" ;) Odpowiedz Link
mysia125 Re: chcę kupić chustę ale jaką? 03.01.07, 14:26 > To prawda, ale moja rodzina tak się rozrasta, że jeszcze długo będę "w > temacie" ;) hehe :) ja nawet dla radosci chustowania nie porywam sie na razie na replay ;) model testowy wyszedl nam super, wiec na razie na tym poprzestaniemy. -------------------------------------- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
marta_nie_martka Re: chcę kupić chustę ale jaką? 03.01.07, 14:41 Sama chusta też by mnie nie przekonała :) ale z chustami napewno będzie łatwiej. Ciekawe czy kiedyś tam, jak już wszystkie nasze dzieci się urodzą, to dam radę je wziąć na ręce, na raz? Hm. Odpowiedz Link
guruburu Re: chcę kupić chustę ale jaką? 04.01.07, 21:18 A ile potomstwa planujecie? Ja to zawsze chciałam trójkę, ale pewnie będę się musiała zadowolić dwójką :P Odpowiedz Link
marta_nie_martka Re: chcę kupić chustę ale jaką? 04.01.07, 21:33 Planujemy czwórkę, ale nie jest to nasze ostatnie słowo ;) Odpowiedz Link
ithilhin Re: chcę kupić chustę ale jaką? 04.01.07, 21:59 ja planowalam dwojke ale radosc z trzeciego jest bezcenna :-) Odpowiedz Link
mysia125 Re: chcę kupić chustę ale jaką? 04.01.07, 21:49 kolezanka widze idzie w slady doktora Searsa, ktory to z milosci do chust ma teraz osemeczke odchowana ;))) -------------------------------------- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
marta_nie_martka Re: chcę kupić chustę ale jaką? 04.01.07, 21:52 Mi mama opowiadała, że dzieci to z innej miłości się biorą ;) Odpowiedz Link