ithilhin 30.03.07, 23:50 bo i tak dlugo nie pospie. nieodbrze ze mna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajkasz1 Re: nie chce mi sie klasc spac 31.03.07, 00:00 Mam to samo Gosiu, tylko, że nocne potwory zrywają się na zmianę. A podobno duże chłopaki. Pochwalę się - we wtorek kończymy roczek! Jak to szybko przemknęło. Odpowiedz Link
ithilhin Re: nie chce mi sie klasc spac 31.03.07, 00:03 gratulacje z okazji roczku :-) i jeszcze posta rowno o godzinie 00.00 napisalas :-) Maciek - dwulatek tez sie jeszcze budzi czasem. jakos tak w srodku nocy. no i tup yup nad ranem ale to sie mniej zauwaza jakos. a ssak - wiadomo - musis swpje odessac i juz. teraz spi po kapieli od 21 i czekam az sie obudzi. Odpowiedz Link
starogardzka_mama Re: nie chce mi sie klasc spac 31.03.07, 11:04 To trzeba było dać znać i byśmy poszły na poczatować, zdaje się więcej nas takich nocnych marków było ;) Odpowiedz Link
solidna Re: nie chce mi sie klasc spac 31.03.07, 21:38 A dzisiaj kto dyzuruje? my wstalismy rano o 9, ciekawe o ktorej jutro synu pobudke zrobi? Odpowiedz Link
ithilhin Re: nie chce mi sie klasc spac 31.03.07, 22:27 ech dzis to nie wiem, zobaczymy kto bedzie bardziej padniety :-) bo ostanie dwa dyzury byly nieco wspolne. Odpowiedz Link