estyka 02.07.07, 15:10 kochane jaki to ma kolor bo ja juz sama nie wiem... to jest ciemny szary z beżem czy czarny? Komputer to mam taki złom że beznadziejnie przekłamuje mi kolory...... Ma któraś z Was OSAKE? Pomóżcie..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysia125 Re: czy ma któraś Hoppa- OSAKA 02.07.07, 16:20 Podklad jest piaskowy, taki w brudny beż wpadajacy, a na tym jest czarny. Przez to piaskowe tlo wychodzi, ze ten czarny jest szarawy, a nie czarny jak w Kapstadzie. Szukam odpowiednika tego piaskowego - taki przykurzony piaskiem wielblad ;) -- Kasia & Felix (23/01/2005) www.kasiamarcin.com Odpowiedz Link
estyka Re: czy ma któraś Hoppa- OSAKA 02.07.07, 20:54 :)))))))))0 jej więlkie dzięki :-) Zastanawiam sie i nie wiem co wybrać Panama czy Osaka.... zaraz zerkne na aukcje i zobacze które jeszcze sa to może problem sam się rozwiąże :)))) Jeszcze raz dziękuję :))) i pozdrawiam Odpowiedz Link
mysia125 ha! 02.07.07, 16:24 Jesli masz w ustawieniach forum wybrany kolor pierwszy z lewej, to ten podkladowy kolor w Osace jest bardziej nasycony niz pasek z Gazeta.pl > Forum > Prywatne > Dziecko na gorze ;) gama kolorystyczna jest podobna, tylko w gazecie jest bledszy (chyba w oliwke to wpada), a w Osace zywszy (bo beż). -- Kasia & Felix (23/01/2005) www.kasiamarcin.com Odpowiedz Link
hodos Re: czy ma któraś Hoppa- OSAKA 02.07.07, 20:09 hey, wejdź na stronę www.hoppediz.de/ i po lewej stronie zjedź na dół, tam kliknij na 'Katalog anfordern' i zamów bezpłatny katalog:) niestety nie pamiętam ile idzie ale przynajmniej można oglądać sobie kolory do woli i jak się już zdecyduje zamówić u Kasi na Allegro:) pozdrawiam! Odpowiedz Link
mysia125 Re: czy ma któraś Hoppa- OSAKA 02.07.07, 20:38 mozna tez do mnie napisac ;) bedzie szybciej. -- Kasia & Felix (23/01/2005) www.kasiamarcin.com Odpowiedz Link