dioneja 10.07.07, 21:54 na stronie Ani- Wroby są piękne kolczykowe nowośći, m.in. pasujące do Dehli, Acapulco i Nairoba. cudne po prostu!!!!!! kolczykowo.fotolog.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamalina Re: kolczyki do chust pasujące- zobaczcie!!! 10.07.07, 21:58 nawet sie tak saprytnie nazywaja :) a są i ładne do Florki, i do Evy Didymosa, i do Elisy (chyba, po zdjeciach tylko sądząc) zdolna Wróba! Odpowiedz Link
olivia38 Re: kolczyki do chust pasujące- zobaczcie!!! 10.07.07, 22:05 Nie uwierzycie, ale ja wlasnie zamowilam, pasujace do nairobi kolczyki, ( choc nazywaja sie Delhi,(kolor pomarancz, zolc , i czerwony) bo tak bardzo mi sie te kolczyki Wroby spodobaly!!! i czekam na przesylke!! Ale bedzie szpan nad morzem, w sobote wyjezdzamy, zachustowany Jas i jego mama w kolczykach, .... Byle tylko slonce zaswiecilo Odpowiedz Link
karina233 Re: kolczyki do chust pasujące- zobaczcie!!! 10.07.07, 22:32 Przepiękne kolczyki.Czy mogę prosić o adres mail'owy abym również mogła sobie zamówić takie kolczyki? Odpowiedz Link
lola_22 Re: kolczyki do chust pasujące- zobaczcie!!! 10.07.07, 22:06 szkoda ze nie wiedzialam - te z chinskimi znakami byłyby idealne na mój ślub ! Aniu - a może teraz coś pasującego do moich (i chyba juz nie tylko moich ;-) wielorybków ? Odpowiedz Link
inga300 Cudo!!! 10.07.07, 22:10 Po prostu przepiękne. Ile te cuda kosztują, bo na allegro nie ma :( No to mam już pomysły na prezenty dla koleżanek na imieniny :) Odpowiedz Link
anggie2 Re: Cudo!!! 11.07.07, 09:36 A jak to mozna zamówic i jakie ceny??? sa sliczne , a na Allegro aukcji nie ma:(( Odpowiedz Link
wroba aż rumieńców dostałam ;) 11.07.07, 09:47 Dioneja ale mi reklamę zrobiłaś, dzięki ;) Dziewczyny dziękuję za wszystkie miłe słowa :) Koła akurat robiłam na konkretne zamówienia pod chusty i tak je na bloba wrzuciłam do pooglądania ;) Oczywiście mogę kolczyki zrobić pod różne kolory chust, czy to w paseczki jak Naironi czy takie jak Dehli. Myślałam też, żeby zrobić nie koła tylko prostokąty w paseczki, też by chyba fajne były. Te ostatnie koła nie są duże więc wygodne do noszenia. Na allegro nie wystawiam, ale oczywiście mogę ;) najczęściej można się ze mną dogadać mailowo, również jeśli chodzi o cenę. Gdyby któraś z Was była zainteresowana to proszę o szybkiego maila, bo w poniedziałek wyjeżdzam na 10 dni na Mazury i nie będę tam miała dostępu do netu, za to wiele spokoju (mam nadzieję) więc zamierzam trochę powyplatać ;) Tylko z wysyłką to dopiero po moim przyjeździe, no chyba, że chodzi o któreś które jeszcze mam, to nie ma problemu. Małgosiu akurat wczoraj myślałam o tych Twoich wielorybach, co by do nich pasowało ;) Pozdrawiam cieplutko Ania Odpowiedz Link
wroba monjan 12.07.07, 10:01 Nie wiem czemu, ale wracają mi maile do Ciebie, podaj mi jakiś inny adres jeśli masz. Odpowiedz Link
monjan Re: monjan 12.07.07, 16:12 fajowe, ale rio ma wiecej pomaranczowego ona w zasadzie jest pomaranczowa z nibieskim, czerwonym, zoltym, zielonym blekitntym Odpowiedz Link
wroba Re: pisz na 12.07.07, 17:23 No właśnie nie byłam pewna tych kolorków ;) Ale nic to, zrobię następne. Napisałam na wp. Odpowiedz Link
aniuki Re: kolczyki do chust pasujące- zobaczcie!!! 12.07.07, 11:17 Pieeekne rzeczy robisz! o matko a moze sobie uszy przekluc.... Odpowiedz Link
magme Re: Wroba 12.07.07, 15:42 Hej! Ja jestem już szczęśliwą posiadaczką sześciu par od Ani i są przepiękne, jestem baaardzo zadowolona, i przyznam się że po chustę jeszcze żadnej nie kupiłam , trzeba może by pomyśleć.. A kolczyki są bardzo ładnie i starannie wykonane, Aniu jeszcze raz wielkie dzięki za wszsytkie sześć par! Odpowiedz Link
kaszka13 Wroba! 12.07.07, 19:45 Boszzzzzzzzzz, mam nadzieje, ze uda mi sie te cuda zobaczyc na zywo, bo choc kolczykow nie nosze to po prostu piekne sa :) Odpowiedz Link
ariana7 Re: ariana7 13.07.07, 16:41 dzięki, ja akurat będę do 6 sierpnia bez netu, ale mam nadzieję, że się jeszcze załapię Odpowiedz Link