zakrecona_pchelka 17.06.08, 12:54 Hej:) W sobotę (21.06.2008) między 11.00 a 14.00 chustowe spotkanie w Fundacji Bociana. Na kolejne zapraszam w każda pierwszą sobotę miesiąca, też 11-14.00:)) pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gingerr Re: Poznań - spotkaniw 17.06.08, 15:45 Mam nadzieję, że tym razem uda nam się dotrzeć. :-) Odpowiedz Link
quoyle1 Re: Poznań - spotkaniw 17.06.08, 21:10 A nowi też się mogą pojawić? Do nas chusta dotarła dzisiaj :P póki co jeszcze nie umiemy się chustować, ale może do soboty się nauczymy.. ;) Odpowiedz Link
gingerr Quoyle1 - jak najbardziej! 17.06.08, 22:38 Do soboty to ty sobie poćwicz różne wiązania, ale bez stresu i musu. Bardziej doświadczone dziewczyny pomogą! Przyjdź koniecznie. Odpowiedz Link
gingerr Zakręcona pchelko, pytanie 17.06.08, 22:40 czy w Cafe Bocian jest może jakaś kółkowa Nati do pomacania/przymierzenia? Odpowiedz Link
zakrecona_pchelka Re: Zakręcona pchelko, pytanie 18.06.08, 09:50 Niestety jeszcze nie... Odpowiedz Link
tobatka Re: Zakręcona pchelko, pytanie 18.06.08, 09:51 Nie wiem, czy dotrę, ale jeśli to zabiorę swoja kółkową Nati :) I testowego ultracienkiego hopka, co to teraz u mnie - może ktoś sobie pomaca, a w kolejce nie jest do przetestowania :) Odpowiedz Link
zakrecona_pchelka Re: Zakręcona pchelko, pytanie 19.06.08, 10:01 wpadnij, ja bym z przyjemnością Nati przymierzyła..:) Odpowiedz Link
gingerr a propos różnych różności do pomacania... 19.06.08, 13:09 Całego majdanu nie dam rady zabrać, ale napewno przywiozę mei tai-a Ellaroo. Mogę też zabrać "średniego" (3,6m) didymos-a indio, jeśli będą chętni do macania/motania. Jeśli dobrze pamiętam, macie na składzie kilka Nati, więc nie będę brała mojej wysłużonej staruszki... ;-) Odpowiedz Link
tobatka Re: a propos różnych różności do pomacania... 19.06.08, 17:37 O, a ja sprzedałam swojego mei-tai'a :) Znaczy trochę żałuję, bo nie mam, a mama nieprędko nowego uszyje, ale cieszę się też, bo nowa posiadaczka jest zachwycona. I jeśli dotrę, to zabiorę jedną krótka i mi powiecie, co mogę z nią zrobić. Dostałam na chwilkę didymosa (na oko ze 3,5m, ale nie mierzyłam). O widzę, że Gingerr już pisała o podobnej długości didku.. :) Czy będę zależy od tego, ile zajmie mi to, co na przedpołudnie mam umówione. A może sporo, a nawet bardzo sporo, więc nie wiem, czy powinnam obiecywać obecność.. No zobaczymy, nie uprzedzajmy, a póki co zapraszam jutro o 17.00 u mnie :) Odpowiedz Link
zakrecona_pchelka Re: Poznań - spotkaniw 20.06.08, 14:09 Witam, jestem mężem zakręconej:) Niestety zdażył się mały wypadek na rolkach, nic poważnego, ale w imieniu pchełki jestem zmuszony odwołać sptkanie w Cafe Bocian z dnia 21.06.2008. Nie posiadam danych wszystkich osób zaproszonych także proszę o przekazanie tej informacji wszystkim zainteresowanym. pozdrawiam Odpowiedz Link