agata-gryfino 29.03.09, 11:35 Chce kupic nati tkana tylko niewiem czy zwykla czy moze z bawelny eko. Ma sluzyc na karzda pore roku,byc miekka i mila w dotyku.Macał ktos?,która polecacie?. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pstrabiedronka Re: Co wybrac ?? 30.03.09, 10:44 ja mam Nati tkaną zwykła (taka w niebieskie paski) i na lato szukam innej... ta wydaje mi się za gruba Odpowiedz Link
zakrecona_pchelka Re: Co wybrac ?? 30.03.09, 13:02 Ja macałam obie. Jak dla mnie milsza jest eko(porównywałam przy obu niewypranych). Za to kolorki pasiaków...:) Jak dobrze, że juz mam swoją chustę (Nati-pasiaki):) powodzenia Odpowiedz Link
agata-gryfino Re: Co wybrac ?? 30.03.09, 21:34 Wybrałam nati pasiaki ciemnozielone mam nadzieje ,ze latem sie nieugotujemy;) Odpowiedz Link
roneczka Re: Co wybrac ?? 30.03.09, 21:47 agata-gryfino napisała: > Wybrałam nati pasiaki ciemnozielone mam nadzieje ,ze latem sie > nieugotujemy;) Nie ugotujecie się. Zdziwisz się, że te chusty latem "chłodzą". Są bardzo przewiewne i dziecisię nie zagrzewaja. My w najgorszy upał latem szliśmy brzegiem morza, od sopotu aż po gdańs, mały spał całą drogę w chuście (2 X), jedną połą osłoniłam mu główkę od słońca i rewelacja, nóżki posmarowane miał 50 filtrem, za to ja nieźle sie przyjarałam z prawej strony:-(((( Nie przypominam sobie, żeby z dziecka pot się lał:-) Odpowiedz Link