Dodaj do ulubionych

spotkanie w Krakowie:)

19.05.09, 22:32
Hej, dziewczynki w którym miejscu w parku Jordana spotykamy się
jutro tj, środa???
Obserwuj wątek
    • pimkaa gdzie dzis sie widzimy? 20.05.09, 08:23
      plis dajcie znac
      • machma Re: gdzie dzis sie widzimy? 20.05.09, 09:29
        Podobno pod "okrąglakiem" , od strony błoń :)

pozdrawiam i do zobaczenia
        • pimkaa Re: gdzie dzis sie widzimy? 20.05.09, 10:26
          jasny gwint nie wyjade, do trzylatka babci nie dojedzie, a z dwojka
          maluchow nie dam rady z biezanowa sie zebrac. buuuu a tak czekalam
          na to spotkanie, chusta czeka w domu nie uzywana. trzymajcie sie
          cieplo:)
          • nehema2889762 Re: gdzie dzis sie widzimy? 20.05.09, 16:06
            pimka - mieszkam "niedaleko" Ciebie czy jest ew możliwosc spotkania/spaceru abyś
            co nieco doradziła w kwesti chust? i motania ?
            • pimkaa Re: gdzie dzis sie widzimy? 20.05.09, 17:45
              jasne ze na spotkanie sie usmiecham:)
              ale jesli chodzi o motania i chusty to jestem zielona, mam w domku
              bebelulu hamalu i czeka sobie az mi ktos kokaze jak dziecia mam
              wlozyc w nia by mu bylo dobrze:)
              a gdzie mieszkasz?
              • nehema2889762 Re: gdzie dzis sie widzimy? 20.05.09, 22:10
                stary prokocim :)
                jeszcze jestem na chodzie więc proponuję spacery, ale pewnie lada dzien/tydzień
                zbierze mnie na rozpakowanie,
                ja w kwestii chustowania jestem na etapie zakupu pierwszej chusty oraz studiuję
                wiązania (tak na sucho) bo trudno nawet miśka z takim brzuchem zamotać:)
                • rybka303 Re: gdzie dzis sie widzimy? 20.05.09, 22:41
                  Dziewczyny jestem z Prokocimia, chętnie pomogę :)
                  Mam w domku dwie tkane chusty: indio didka i maruyamę.
                  Zaczynałąm od elastycznego polekonta.
                  • pimkaa Re: gdzie dzis sie widzimy? 21.05.09, 10:43
                    Rybka to ja sie pisze na meeting:) moze byc na biezanowie moge
                    rowniez podejsc na prokocim:) mozesz mi podac numer telefonu to
                    tyrkne i sie umowimy jakos po weekendzie, albo maila. dzieki
                    serdeczne.
                    Mamuska brzuszkowa dzielna jestes ze juz na misiaku probujesz:)
                    • nehema2889762 Re: gdzie dzis sie widzimy? 21.05.09, 12:43
                      Rybka, pimka to jak ustalicie spotkanie to ja chętnie bym doczłapała (z brzuchem
                      bez miśka i chusty)
                      moze któryś z parków? pogoda dopisuje?
                      do Rybki mam maila do pimkii nie wiec moze jakos poza tym wątkiem ustalić szczegóły?
                      • rybka303 Re: gdzie dzis sie widzimy? 21.05.09, 14:24
                        Pimka pisze na mail gazetowy
                      • nehema2889762 Re: gdzie dzis sie widzimy? -do pimka 21.05.09, 14:37
                        Pimka - mozesz do mnie zaklikac na gg 2889762 to jakos moze zepniemy ten spacer
                        do kupy wraz z Rybka ?
                        • nianja Re: gdzie dzis sie widzimy? -do pimka 21.05.09, 15:31
                          Rybka jak zwykle niezawodna :)
                          w dobre ręce dziewczyny trafiłyście!
                          • pimkaa Re: gdzie dzis sie widzimy? -do pimka 21.05.09, 22:50
                            dziewczyny ja nie umiem wchodzic na gazetowa poczte, gg nie mam buu-
                            lipna jestem:) hihi
                            podaje komore do siebie 502-647-031
                            jutro nie dam rady bo ide po galerii polazic musze cosik sobie
                            kupic:) ale po weekendzie jestem dostepna. a wy? moze byc u mnie na
                            deptaku biezanowskim, albo na prokocimku miedzy blokami tez duzo
                            lawek? dostosuje sie. a godzina jaka? jestescie pracujace? czy
                            dopoludnia tez mozecie?
                            • nehema2889762 Re: gdzie dzis sie widzimy? -do pimka 21.05.09, 23:15
                              pimka moj mail to nehema@gmail.com
                              ja obecnie nie pracująca - oczekująca na rozpakowanie
                              z tego co wiem Rybka do południa chyba może (spacerek z córą)
                              a miejsce to jak dla mnie obojętne - ja proponowałam któryś z parków albo
                              Jerzmanowskiego albo ten gdzie są stawiki z kaczkami :)
                              i po wekendzie jak najbardziej moze byc
                              moze na maila dogadamy szczegoly jak cos to prześlę Ci swoj nr tel
                              ps. a jak jesteś zalogowana na forum gazetowym to u samej góry masz szary pasek
                              - klikasz w "poczta" i już jesteś w swojej skrzynce :)
                              • abis_zag Re: gdzie dzis sie widzimy? -do pimka 22.05.09, 13:21
                                Jezeli chcecie to udzielam w Krakowie konsultacji indywidualnych. Ucze wiazac w chuscie i doradzam fachowo. jestem doradca noszenia dzieci po kursie podstawowym Die Trageschule Drezden. Gwarantuje zadowolenie i satysfakcje. Ponadto prowadze Klub Kangura w Krakowie. Namiary na mnie znajdzieice na stronie Klubu Kangura -> Kraków. Pozdrawiam

ps. Natsepne spotkanie Klubu po Bożym Ciele
                                • aniakotek1 Re: gdzie dzis sie widzimy? -do pimka 27.05.09, 15:55
                                  Witajcie chusto-mamy, ja dopiero dojrzałam do decyzji o kupnie
                                  chusty i w związku z tym chetnie sie zobaczę na następnym spotkaniu
                                  aby się doszkolić czekam na jakieś infoo gdzie i kiedy
                                  jestem z okolic Bronowic
                                  pozdrawiam
                                  • rybka303 Aniakotek 28.05.09, 22:11
                                    To zapraszamy na spotkanie chustowe do Figi w poniedziałek od 12-15 (wyjątkowo,
                                    bo wcześniej jest organizowana impreza dla dzieci) a zwykle od 11-14
                          • rybka303 Re: gdzie dzis sie widzimy? -do pimka 22.05.09, 15:57
                            Asiu bardzo dziękuję za miłe słowa :)
                            • nesiaczek Re: gdzie dzis sie widzimy? -do pimka 25.05.09, 08:55
                              to ja sie przedstawie :)
                              ja tez z okolic biezanowa, dokładnie koniec krakowa poczatek wieliczki

i ja sie chcetnie z wami spotkam. W domu mam odkupione hamalu od znajomych i miesiecznego Bruna. Raz sie włozylismy jak juz sił nie miałam bo snieadania zjesc nie mogłam. A drugi raz juz sie nam nie udało :)

wiec z przyjemnoscia pisze sie na spotkanie i wspolne obradzenie jak to zrobic - z checia równiez pozanam inne chusty. pozwole sobie zadzwonic na nr podany na forum :) jak oczywiscie mi pozwolicie :)
                              • pimkaa Re: gdzie dzis sie widzimy? -do pimka 25.05.09, 19:41
                                hej i jak dzisiaj po spotkaniu dziewczyny?:)
                                czy jutro mozemy przelozyc na np srode, albo jutro ale okolo 18tej.
                                skapnelam sie ze jutro dzien mamy i jestem uziemiona ze starszakiem
                                z tej okazji do pozniejszego popoludnia na ruczaju. dajcie znac:)
                                • nehema2889762 Re: gdzie dzis sie widzimy? -do pimka 25.05.09, 20:40

całkiem przyjemnie :) na początku byłam zaskoczona dużą ilością dzieciaczków
                                  (dla mnie sytuacja niecodzienna) ale dowiedziałam się kilku ciekawych rzeczy i
                                  na żywo "śledziłam" wiązania
                                  co do jutrzejszego spaceru to ja jestem otwarta na propozycje (z uwzglednieniem
                                  czasu na dzien matki o ktorym sobie przypomnialam) ewentualnie mozemy sie umowic
                                  w konkretnym miejscu ale z wyprzedzeniem zeby kazda z nas mogla sobie zaplanowac
                                  czas ?
                                • rybka303 Re: gdzie dzis sie widzimy? -do pimka 25.05.09, 20:41
                                  Hej, dla mnie nie ma sprawy. Pimka pisałam Ci smsa, doszedł?
                                  W takim razie masz na mnie namiary. MOżemy się spotkać kiedy Ci pasuje.
                                  nesiaczek zapraszamy na wspólny spacer. Mam nadzieję, że Nechema też się z nami
                                  zabierze mimo, że dziś miała już kilka "lekcji" poglądowych ;)
                                  Proszę dogadujmy szczegóły już na mailu gazetowym bądź via sms.
                                  pozdrawiam Magda
    • pimkaa Rybka plis napisz mi smsa 28.05.09, 14:34
      bylam dzis na prokocimiu i chcialam do ciebie tyrknac co bys moze
      gdzies byla z Lenka na polu, ale patrze a w komorce juz nie mam od
      ciebie eska, zapewne moj starszak sie bawil i cos znowu
      zmajstrowal:) do mnie masz numer kilka postow wyzej. dzieki wielkie
      • rybka303 Re: Rybka plis napisz mi smsa 28.05.09, 22:12
        Napisałam :)
        • pimkaa Re: Rybka plis napisz mi smsa 28.05.09, 23:38
          dzieki dostalam:) jutro tyrkam, mam nadzieje ze nie bedzie lało
          • nehema2889762 Re: Rybka plis napisz mi smsa 29.05.09, 09:15
            coś pogoda nas nie rozpieszcza spacerowo :/
            • nehema2889762 Re: Rybka plis napisz mi smsa 01.06.09, 19:53
              i jak naszym spacerowaniem po parku? umówimy się w końcu? mnie z dnia na dzień
              coraz ciężej i zaraz zamiast stawiać kroki położę się na boku i będę turlać :)
              • pimkaa Re: Rybka plis napisz mi smsa 02.06.09, 00:32
                ja juz kupilam chuste haha. natibaby, w piatek wysylalam kaske wiec
                z zniecierpliwoscia czekam na listonosza:) i na slonko w krakowie:)
                a ty sobie monia wypoczywaj turlaj sie i co mozesz rob bo zobaczysz
                co bedzie pozniej hihi
                • nehema2889762 Re: Rybka plis napisz mi smsa 02.06.09, 12:26
                  ja narazie wstrzymuje się z zakupem chociaż korci mnie jak nie wiem co:) ale w
                  Fidze jedna dziewczyna zaproponowała mi zapożyczenie na kilka dni co bym
                  przetestowała i wtedy kupiła sobie (ew od razu tkana bo coraz bardziej też o tym
                  myślę)
                  a z tym turlaniem się to wcale nie jest śmiesznie w ciągu dnia mogę w miarę
                  normalnie funkcjonować a w ciągu nocy prawie wyję z bólu :( przewrócenie się z
                  boku na bok graniczy z cudem (naczytałam się o jakimś rozchodzeniu spojenia
                  łonowego i aż mnie ciarki przeszły)
                  ps. pimkaa a kupiłaś elastyka czy tkana? na allegro ?
                  • nesiaczek Re: Rybka plis napisz mi smsa 03.06.09, 18:16
                    witajcie,

ja kupiłam elastyka Gabi uzywanego na allegro. dwa razy sie nosilismy. chusta bardzo fajnie opatula małego i super w niej lezy. POgada rzeczywiscie nie bardzo. czekamy na ładniejsza :0
                    • pimkaa Re: Rybka plis napisz mi smsa 03.06.09, 21:17
                      ja kupilam nati baby kolor fale dunaju w sklepie internetowym. tak
                      mi polecila Rybka- u ktorej bylam, zostawilam bluze, wiec zapewne
                      wroce na kolejna lekcje bo gdy bylam dzieci nie daly nam sie szkolic
                      hihi. czekam na przesylke, mysle ze jutro bedzie bo we wtorek
                      wyslali. aha kupilam tkana bo starcza na dluzej.
                      • nehema2889762 Re: Rybka plis napisz mi smsa 04.06.09, 21:06
                        to jak przesyłka dojdzie i pogoda się naprawi to może dojdzie do skutku
                        spacerek? chętnie się znów poprzyglądam jak motać (chociaż i tak pewnie niewiele
                        z tego zapamiętam do swojego pierwszego motania)
                        ja też dziś przeglądałam sklep natibaby i mam swojego faworyta ale jeszcze ciut
                        się wstrzymam z zakupem :)
                        • manialub Re: Rybka plis napisz mi smsa 08.06.09, 13:08
                          Jestem krakowska mama, już podwójna, pierwszy 2 latek jest fanem wózka, a drugi
                          upodobał sobie moje ręce i biust:) posiadam 2 chusty kolkowa i zwyczajna plus
                          kompletna bezradność w zakładaniu ich na siebie, w kolkowej troszkę nosze ale
                          przypuszczam ze technikę mam kiepska :( szukam kogoś kto nam pomoże w motaniu
                          wtedy będziemy znowu mogli wyruszyć w świat:) mieszkamy blisko jordana i tak
                          pomyślałam o spotkaniu z Wami.
                          • kirah2 Re: Rybka plis napisz mi smsa 08.06.09, 15:58
                            wpadnij do Figi! spotkania są w poniedziałki od 11:30 do 14:00.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka