edzioszka 26.01.04, 14:05 "edzioszka" - powiązan imiennie ze mną oraz Edkiem Stachurką ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gitwoman Re: Etymologia niczka 26.01.04, 14:16 "gitwoman" - scheda rodowa, wniesiona przez Aniołeczka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jedna_kobieta Re: Etymologia niczka 26.01.04, 14:25 niepodobne to do mnie - przez chwilutkę zapragnęłam być jedną_z_wielu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewicza_puszczalska Re: Etymologia niczka 26.01.04, 14:28 sprzeczność natury i kobieca zmienność ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Edwardzie 26.01.04, 14:50 rozczarowujesz mnie... myślałam że podasz etymologie szystkich, jakże licznych swoich nicków, a ty tylko do 4 się ograniczyłaś... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Jagutko 26.01.04, 15:02 pierwej oczekuję wynurzeń forumiarskiego grona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik no to już... 26.01.04, 15:41 oldpiernik przekład dowolny etymologia oczywista hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: no to już... 26.01.04, 16:01 nie w temacie wątku mam pytanie: czy oldpiernik pachnie oldspicem??? bo dobre pierniki, to korzenne pierniki... Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: no to już... 27.01.04, 08:47 sąsiad ma szpica, ale on nie pachnie ładnie choć jest old;) i straaaaasszliwie szczeka na wszystkich... lae jesli bardzo chcesz, przysle próbke zapachową, tylko adres poproszę ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Etymologia niczka 26.01.04, 20:09 debi_bebi - czyli słodka, zdebilniała dziecina (w sensie potocznym, a nie medycznym - bez obrazy dla upośledzonych) Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Etymologia niczka 26.01.04, 20:26 Dzień dobry wieczór Sz.Paniom. Jako nowy, poniekąd,byt Od-Słowny powiem, że moje nejm forumowe z kina pochodzi> policjanci, gangsterzy, te panie i w tym stylu :) -- > Dajemy radę Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Etymologia niczka 26.01.04, 20:51 jak mniemam - zbieżność ze światkiem przestępczym całkowicie przypadkowa.. jednako w opisu wynika, iż jesteś Waść rosłej, muskularnej i budzącej respekt sylwetki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Etymologia niczka 26.01.04, 21:04 Wszelkie zbieżności nawet policyjne występowały w moim pierwowzorze, W filmie jak w życiu ;) Jeżeli odczytać do-słownie wysoki brunet średniego wzrostu z jasnymi włosami to? Oczywiście, odpowiedź brzmi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Etymologia niczka 26.01.04, 21:22 podobnie jako ja pełnyś sprzeczności, można by rzec, iż jeden w wielu osobach - wkraczamy niemalże w nadprzyrodzony wymiar ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Etymologia niczka 26.01.04, 21:32 Prosty człowiek ze mnie, serio, tylko film opowiadam ciekawy, a sprzeczności to Paniom zostawiam wyłącznie:) Na krajowym forum, gdzie mnie najwięcej, raczej nie jestem ujmowany w wymiary nad- Spójrz na moją sygnaturę,też nie w łacinie, nasza polska. "podobnie jako ja pełnyś sprzeczności, można by rzec, iż jeden w wielu osobach " Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Etymologia niczka 26.01.04, 22:16 pora sie wymknąć niepostrzeżenie.. do skoroji zustriczi, proszczawajte! dobranoc Waszmości, na @ odpiszę jutro :) Odpowiedz Link Zgłoś
zulucza_ha Re: Etymologia niczka 26.01.04, 22:23 Dobrej nocy Edzioszce i wsiem w Polszce :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Etymologia niczka 27.01.04, 09:35 hyhy, i ja wejdę z wszystkimi moimi nickami, dopiero się zrobi tłoczno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Etymologia niczka 27.01.04, 09:42 Specjalnie sie nie zastanawialam nad powiazaniem mego nicka z moja osoba. Wyszlo niechcacy zupelnie, ze ten kwiatuszek, podobnie jak ja, jest subtelny i delikatny. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Etymologia niczka 27.01.04, 09:53 tak się mówi, iż niechcący - ech, te pozory.. mój był pierwej loginem.. natchnienie przybyło w uczelnianech progach, koleżanki podłapawszy pomysł, zajęły sobie "anioszkę" i "izioszkę" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Gdzież się Pan podziewa, Drogi Rolo 29.01.04, 15:04 proszę o drogowskaz jakowyś, zanim zbłądzę w Pańskich oczach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slovianecka Re: Etymologia niczka 27.01.04, 10:12 sentymentalizm mną owładnął, bo gdzież człek szczęśliwszem się jawi, jako w stepie szerokim, dumki rzewne piejąc.. poza tem - zasugerowałam się typem urody i zamiłowaniami, prjeżdje wsjewo językowymi oraz ku słowiańskiemu sybarytyzmowi i swawoli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slovianecka Re: Etymologia niczka 27.01.04, 11:01 utrzymywałam w swoim czasie kontakta intensivo z neandertalskim niewolnikiem.. przejażdżki na mamucie odbywaliśmy, niezapominajki dla mię zbierał, z trolami nawiązaliśmy drużeskije swjazi, porozumiewając się zeń tajemnym esperanto.. nawet pocałunki z użyciem ustnika do reanimacji przećwiczaliśmy aleć żar uczuć osłabł nieco ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek7 Re: Etymologia niczka 27.01.04, 10:52 cóż, choć używam tutaj nicka jurek7, to jednak moim prawdziwym nickiem internetowym jest "Jerzol". Niestety ktoś się wcześniej tak zarejestrował. :( Dodam że jest to ksywa jeszcze z liceum. a jerzol: bo Jerzy i ma jeża na głowie. Czasem się może zjeżyć ale nie za często bo mam pokojową naturę. Włosy z rzadka jeżą mi się na głowie... Odpowiedz Link Zgłoś
zulucza_ha Re: Etymologia niczka 27.01.04, 17:04 Nazywam się ZuluCza-ha i mam na imię Zulu. ('Psy' Pasikowskiego) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Etymologia niczka 27.01.04, 17:16 acha, a "cza_ha" to Twoja ksywka artistica? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zulucza_ha Re: Etymologia niczka 27.01.04, 17:31 Ośmielony Paniami, salonem i tematem, założyłem strój-nick prive; Tylko tu :) "acha, a "cza_ha" to Twoja ksywka artistica? ;)" Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Etymologia niczka 27.01.04, 17:43 cuś mi tu nie gra - jak dotąd przekonana byłam, iż w kontaktach ze mną panowie nieśmiało spiekają raczka, abo nawet omdlewają z wrażenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zulucza_ha Re: Etymologia niczka 27.01.04, 17:59 Wyznaję szczerze bo w Twoje wyznanie wierzę- nie jestem typem salonowca, jak już to raczej stepowca. "cuś mi tu nie gra " ps.A nick, pod Pań tu obecnych głosowanie przyniesłem Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Etymologia niczka 27.01.04, 18:04 czyli jak mniemam, dusza Waszmości niepokorna i hajdamacka, ku przestrzeniom bezkresnem wiodąca.. byleby nie do kaduka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zulucza_ha Re: Etymologia niczka 27.01.04, 18:21 Jeśli wozmożno, to wpierw spytam czy nowy dressing odpowiada ? bo Panie mają głos decyzyjny a wybory tylko dzisiaj. A dusza jaka? Czort jejo znajet'.Pewnie i hajdamacka, na wierno nie kriestiańska "> czyli jak mniemam, dusza Waszmości niepokorna i hajdamacka, ku przestrzeniom > bezkresnem wiodąca.. byleby nie do kaduka ;)" Odpowiedz Link Zgłoś
zulucza_ha Re: Etymologia niczka 27.01.04, 18:47 Do etymo- dodam tylko, że na mieście ciągnę za sobą ogony i podróby, a tu w cieple iPań towarzystwie nie wypadało brudzić,o co mnie i śledzących podejrzewa- no - więc się odciąłem od przeszłości :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Etymologia niczka 27.01.04, 19:01 acha, "zulu" jest Twoim nowieńkim image, stałym aby czy na okoliczność? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zulucza_ha Re: Etymologia niczka 27.01.04, 19:19 Skądże nowym! Już kilka miesięcy temu w Warszafce używałem, ale przestałem ;) Obok żem zobaczył- wyjeżdżasz Edzioszko na niemnożko, a ? A tu co ? "acha, "zulu" jest Twoim nowieńkim image, " Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Etymologia niczka 27.01.04, 19:36 nic to! jeno wirtualnie wyjeżdżam, dycyzja podjęta pod pręgierzem chwilutkowym.. Żwirek i Muchomorek już pałażylis w pastjel.. i na nas czas - ku progom alkowianem się udać, hyhy, pacierze odmawiać.. mógłby się Waść określić w kwestii adresu @, jakoś brak mi weny twórczej, do pisania z wszystkimi Jejmości sobowtóry ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zulucza_ha Re: Etymologia niczka 27.01.04, 19:44 WPani życzeniu - staje się za-dość, tu i teraz :) Do uwidienia. "na nas czas - ku > > progom alkowianem się udać, hyhy, pacierze odmawiać.. mógłby się Waść określić > w kwestii adresu Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Etymologia niczka 27.01.04, 19:54 ja jeszczeć wśród tych, co przy necie - powyższe było wyłącznie drobieńką sugestią.. no chyba, iż Ty Drogi Cza_ho, realnym uciechom oddawać się zamierzasz, takoż i ja proszczanija celebrować zacznę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba ehhh 29.01.04, 10:40 nie bede wyznan pisac bo dawno i nie warto....skojarzenie z kultura i pewnym imieniem meskim....:))) Odpowiedz Link Zgłoś