Dodaj do ulubionych

Lancuszek szczescia

19.03.02, 11:36
Halo drogi Potentacie seksualny !

Ten łańcuszek został uruchomiony specjalnie dla mężczyzn o dużej potencji tj.
Takich jak Twoja, aby twoje życie seksualne stało się jeszcze bardziej
podniecające. W przeciwieństwie do zwykłych łańcuszków szczęścia ten nie
kosztuje nic.

Możesz tylko zyskać !!!

Wyślij po prostu kopię do twoich siedmiu najlepszych przyjaciół, którzy są tak
samo napaleni jak Ty. Przed wysłaniem dopisujesz na końcu listy Twoje nazwisko
i równocześnie wykreślasz nazwisko stojące na początku
listy. Potem zapakuj do dużego kartonu twoją żonę, przyjaciółkę lub partnerkę
życiową (nie zapomnij o zrobieniu paru dziurek w pokrywie) i wyślij ją pocztą
do osoby, która stała na początku listy.
Jak tylko Twoje nazwisko znajdzie się na początku listy otrzymasz 7 do siódmej
potęgi kobiet = 823.543. Zgodnie z normalnym rozkładem statystycznym będą
miedzy nimi co najmniej 0,5 Miss Szwajcarii, 2,5 Modelki, 463 dzikie
Nimfomanki, 3.234 naprawdę wyuzdane cizie, 20.198 Multiorgazmatki i 40.396 Bi-
kobiety. To daje w sumie 64.294 egzemplarze kobiet, które są o wiele gorętsze,
bardziej otwarte i napalone, niż ta naburmuszona baba,
którą na to zamieniasz. A najlepsze będzie dopiero teraz:

Twojej Starej gwarantowanie n i e będzie między nimi !
W ŻADNYM WYPADKU NIE PRZERYWAJ ŁAŃCUSZKA !!!!!
Pewien mężczyzna, który napisał tylko do 5 zamiast do 7 przyjaciół, dostał
ostatnio poczta swoją Starą łącznie z długim wytartym szlafrokiem, który ciągle
nosi, lokówką i migreną. Tego samego dnia Top-Modelka, z którą zamieszkał po
wysłaniu żony, wyprowadziła się do jego najlepszego przyjaciela z czasów
szkolnych (do którego nie napisał!). Podczas gdy piszę ten list, mężczyzna,
który stał 6 pozycji powyżej mojego nazwiska na liście, zdążył skonsumować 837
kobiet i leży obecnie w szpitalu z
ciężkim nadwerężeniem jąder, podczas gdy przed jego izolatką piętrzą się
następne 452 kartony.

MUSISZ PO PROSTU ZAUFAĆ !!!!!

Dlatego: To jest Twoja jednorazowa szansa doprowadzenia Twojego życia
seksualnego jednym posunięciem do porządku. Żadnych kosztownych zaproszeń na
kolację, żadnego wielogodzinnego wysłuchiwania opowieści o
tych wszystkich trywialnych rzeczach które zajmują kobiety, tylko po to, żeby
zaprowadzić Twoją wybrankę do łóżka, żadnych zachodów wokół złośliwej teściowej
i już na pewno żadnego wspominania nieprzyjemnych słów jak np. ślub czy
zaręczyny, które to słowa nadal wpędzają na nasze twarze czerwień zakłopotania,
a na czoła pot strachu. I to wszystko z gwarantowanym sukcesem!!!

Dlatego nie ociągaj się i wyślij ten łańcuszek jeszcze dzisiaj do Twoich 7
najbardziej napalonych przyjaciół.

Obserwuj wątek
    • dzyt Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 11:39
      wiedziałem, że to Ty !!!
      nowy wątek ... hm? Mario2!!!!!!!
      :)
      • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 11:40
        Chce to jakos rozruszac! Ilez mozna sie pasjonowac poszukiwaniami Mena przez
        Uneczke ? hę? :o))
        • dzyt Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 11:42
          zależy jaką muzyczkę słyszysz w tle :)
          • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 11:43
            King Crimson- Epitafium :o))
      • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 11:40
        Mario-godny zastępca,
        albo wręcz następca,kto wie??
        Mena-w produkcji wątków:)
        • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 11:42
          Jeszcze nie wyje z nieutulonego zalu :o))
          • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 11:45
            ja leję łzy na dokumenty
            rozmywając co nieco danych i podpisów w nich:)
            • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 11:48
              Czy nie jest to dzialanie dazace do zamazania sladow lub znamion przestepstwa?
              • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 11:49
                moze i jest...
                ale sie przeciez publicznie do tego nie przyznam!:)
                • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 11:51
                  a przestepstwo polega na doprowadzeniu Mena do stanu desperacji? :o))
                  • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 11:55
                    nie potwierdzam i nie zaprzeczam:)
                    a w ogóle to-żądam dowodów mojej winy!
                    moze wtedy sie przyznam...:)
                    • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 11:58
                      Szykuj sie na proces poszlakowy!
                      • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 12:00
                        e,własciwie to mozecie mnie od razu ukamieniowac:(
                        bo co ta zycie bez Mena...
                        • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 12:02
                          Na ukamieniowanie to tylko Glemp moze Cie skazac! Dla Ciebie mam inny rodzaj
                          kary: na najblizszej imprezie bedziesz siedziala miedzy mna a Menem :o))
                          • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 12:06
                            aaaaa,straszne!
                            jeszcze dobij mnie powiedzeniem
                            kogo posadzicie naprzeciw mnie,
                            oko w oko
                            i moze bedzie zupełny nokaut?:)
                            • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 12:10
                              w ramach aktu laski- sama mozesz sobie wybrac- Kitka :o))
                              • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 12:13
                                oj nie wiem...:)
                                a co jesli Kitek przypomni sobie jak wzgardziłam
                                najpierw jego uczuciami
                                i zacznie mi rzucac mordercze spojrzenia?
                                to moze byc nawet gorsze niz siedzenie miedzy wami:)
                                • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 12:15
                                  a masz jakies inne pomysly? Moze wzorem Mena posadzisz naprzeciw siebie xP?
                                  • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 12:17
                                    i tez w celu rzucania w niego kuflami?:)
                                    • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 12:19
                                      hmmm pretekst i forme sama sobie wybierz!
                                      Spotkamy sie na stypie?
                                      • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 12:21
                                        juz stype planujesz???
                                        ja mam jeszcze nadzieje...:)
                                        • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 12:25
                                          na co?
                                          • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 12:28
                                            na powrót całego,zdrowego i uśmiechniętego mena
                                            na forum!
                                            i tylko na tyle
                                            • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 12:31
                                              Male masz wymagania- coz- Twoj problem.

W sekrecie powiem Ci, ze dzis wieczorem bede w okolicach jego firmy. Planuje
                                              tam wpasc na ... chwile, bedziesz grzeczna i bardziej..... otwarta- zapodam co
                                              sie dzieje!
                                              • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 12:35
                                                mario2 napisał(a):

> Male masz wymagania- coz- Twoj problem.
                                                >
                                                > W sekrecie powiem Ci, ze dzis wieczorem bede w okolicach jego firmy. Planuje
                                                > tam wpasc na ... chwile, bedziesz grzeczna i bardziej..... otwarta- zapodam co
                                                >
                                                > sie dzieje!

mam tylko takie wymagania,bo jesli ma miec przeze mnie bałagan w głowie i zle sie
                                                czuc to chyba lepiej bedzie jesli przestane mu w niej,póki co,mieszac?:(
                                                dobrze,będę grzeczna!
                                                ale ta otwartosc mnie zaniepokoiła....??:)
                                                • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 12:37
                                                  Jak bedziesz grzeczna to na razie wystarczy! Reszte Ci pozniej wytlumacze-
                                                  przygotuj sie na pranie mozgu. I nie bedzie to kozetka u Miny lub Kitka! To
                                                  bedzie bolalo!
                                                  • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 12:42
                                                    ????Ty cos wiesz!
                                                    myślę,ze u Miny na kozetce też nieżle boli swoją drogą....
                                                    bo u Kitka to chyba nie:)
                                                    pranie mózgu,mówisz....brrrr...zastanowie sie moze jeszcze
                                                  • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 12:45
                                                    Ja wiem nie tylko cos!!! Ja wiem raczej duzo o zyciu- a tak swoja droga- ktos
                                                    na Romantice zaczyna mi Mena przypominac! I to nawet z nicka :o))
                                                  • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 12:49
                                                    ???tajemniczo sie robi :)
                                                  • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 12:52
                                                    moge sie mylic!
                                                  • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 12:56
                                                    to moze nie bede całej romantiki jednak przekopywała
                                                    w poszukiwaniu niepewnego?:)
                                                  • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 12:57
                                                    a kto Ci kaze? Zreszta tak sobie tylko myslalem!
                                                  • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 12:59
                                                    dobrze,pokopię w wolnej chwili-
                                                    to znaczy w romantice:)
                                                  • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 13:03
                                                    To sie tak teraz nazywa? Jak bylem taki mlody jak ty- nazywalismy to cipka!
                                                  • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 13:08
                                                    nie przesadzaj z tą młodością,
                                                    chyba men nie naopowiadał ze mam 15 lat:)
                                                  • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 13:10
                                                    nic o tobie cholera nie mowila!
                                                  • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 13:13
                                                    bo uwierze:))
                                                    przy wylewności forumowej mena!
                                                    taka z niego prywatnie dyskretna bestia?:)

• mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 13:16
                                                    a zebys wiedziala. Nawet uchlanie tej cholery nie dalo porzadanych skutkow :o(
                                                  • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 13:20
                                                    nawet Tobie nic o mnie nie powiedział?
                                                    oj,to chyba jednak miłość!
                                                    ...była:(
                                                  • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 13:21
                                                    powiedzial: ze nie moze i nie chce nic mowic :o(((

Zabilas te milosc!
                                                  • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 13:23
                                                    nie pierwszą...
                                                    i nie ostatnią chyba
                                                  • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 13:24
                                                    i jeszcze sie tym chwalisz- modliszko??? :o((((((((((((((((((((((((((((((
                                                  • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 13:29
                                                    ja ubolewam!!!
                                                    nad sobą i kolejnymi nieszczęsnikami,
                                                    którzy staną na mojej drodze:(((
                                                  • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 13:31
                                                    Nie moglas wczesniej uprzedzic, ze Twoim celem jest zabawa? Mina chyba wczoraj
                                                    racje miala!
                                                    Gdy spytam sie za 2 tyg Mena- dlaczego sie stalo jak stalo, odpowie mi slowami
                                                    F. Maurera z Psow; bo to zla kobieta byla!
                                                  • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 13:36
                                                    kurde,chyba nie bierzesz
                                                    zbyt powaznie tego co ja tu wygaduje???
                                                    a zwłaszcza nie weżmie tego Men jesli to przeczyta??
                                                    rozmowy na forum traktuje z lekkim przymruzeniem oka
                                                    mail to co innego
                                                    i Men o tym wie
                                                    chyba???:)
                                                  • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 13:39
                                                    az tak powaznie z nim nie gadalem....
                                                  • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 13:43
                                                    no to mu mówie,pośrednio,choc chyba i tak wie?
                                                  • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 13:49
                                                    uwazasz, ze jestem medium? Niestety- pomimo moich prob- nie mam z nim kontaktu!
                                                  • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 13:54
                                                    a moze siedzi gdzieś na drugim krańcu świata
                                                    i dyskretnie podgląda życie forum:)
                                                    to przeciez INTER-net!:)
                                                  • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 14:03
                                                    i myslisz, ze moglby wytrzymac tak bez jednego wpisu???
                                                    Ja mam zle przeczucie- ale...
                                                  • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 14:24
                                                    dobrze,to jest gdzies ale tu nie zagląda
                                                    i nic strasznego sie z nim nie dzieje

a swoją drogą żałuje,ze minęliśmy sie w niedziele
                                                    bo weszłam na forum jakies 40 minut po jego
                                                    ostatnim wpisie
                                                    specjalnie do netkafejki na dworcu pojechałam!:(
                                                  • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 14:26
                                                    zrobilas to specjalnie dla niego?
                                                  • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 14:31
                                                    uhm
                                                    i nawet nie miałam zamiaru wypominac
                                                    ze tam pioruńsko drogo :))
                                                  • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 14:34
                                                    Gdybym nie sledzil Twoich zachowan- pomyslalbym, ze to milosc!
                                                  • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 14:37
                                                    mowiłam,zebyś nie brał zbyt serio
                                                    moich wypowiedzi
                                                    a i zachowania wirtualne mozna błednie interpretowac

a moje tłuczenie sie tramwajem przez pół miasta na dworzec
                                                    jak najbardziej było realne
                                                  • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 14:41
                                                    coz- niestety nie dalas mi szans na ocene Twego zachowania realnego, a nie
                                                    mialem w zamysle dokonania na Tobie aktu gwaltu! Do dzis!
                                                  • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 14:43
                                                    ???co strasznego zamierzasz zrobic??
                                                  • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 14:47
                                                    zamioerzam pozostawic Cie zyjaca w cnocie i do tego samego namowie Mena. Dla
                                                    Ciebie kara- dla Mena pozbawienie zludzen :o))
                                                  • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 14:49
                                                    co z moją cnotą to sama zdecyduje,
                                                    a co do pozbawiania złudzeń-taki masz wpływ na mena
                                                    myslisz?:)
                                                  • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 14:53
                                                    na Twoja cnote bedzie mial pajak zaplatujacy pajeczyne tam gdzie nie potrzeba.
                                                    Wplywu na Mena nie mam- nawet ostatnio nie chcial sie ze mna napic!
                                                  • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 14:57
                                                    pajeczyny to do siebie mają,
                                                    ze groznie wyglądają,ale niezwykle łatwo
                                                    sie je zrywa:)
                                                    a co do picia-to naprawde miłosc
                                                    chyba-była?-
                                                    skoro nawet pic juz nie chciał...
                                                  • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 14:58
                                                    pajeczyny maja to do siebie, ze pojawiaja sie w miejscach, ktorych od dawiem
                                                    dawna nikt nie dotyka!
                                                  • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 15:01
                                                    tu sie nie moge z Tobą nie zgodzic!:))
                                                  • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 15:04
                                                    wiec sluchaj sie mnie, a zajdziesz w zyciu daleko!
                                                  • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 15:06
                                                    ?!
                                                    bądż moim guru!:)
                                                    więc co mam teraz zrobić?
                                                  • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 15:10
                                                    idz na stare miasto i kup 2 gramy haszu. Po czym zapal. Pamietaj jednak, ze
                                                    kiedy pali sie hasz- odczuwa sie duze potrzeby sexualne!
                                                  • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 15:12
                                                    a co z tego przyjdzie menowi,ze ja sie tu haszem uraczę:)
                                                  • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 15:15
                                                    a co przyjdzie Tobie z trzezwego patrzenia na swiat?
                                                  • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 15:17
                                                    a czemu myslisz,ze tak bardzo trzezwo patrze na swiat?
                                                    oj,zdziwieni byliby bardzo moi znajomi i rodzina
                                                    gdyby taką opinię o mnie usłyszeli:))
                                                    zwłaszcza mamusia:))ale powtórzę!:)
                                                  • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 15:33
                                                    oj nie sugeruje sie opinia mamusi! Albo zawsze to w zyciu uskuteczniasz?
                                                  • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 15:38
                                                    chyba mam małą przerwę,
                                                    rekonwalescencyjną:)
                                                    moze jestem nawet wciąż w stanie szoku pourazowego?:)
                                                  • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 15:42
                                                    w trym stanie trylko sanatorium. Ponoc Wawa ma niezly klimat :o))
                                                  • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 15:44
                                                    to poproszę o karetkę do Wawy:)
                                                  • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 15:49
                                                    avionetki nie chcesz?
                                                  • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 15:51
                                                    ponoc straciłam szanse
                                                    w ostatnią sobotę :)
                                                  • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 15:53
                                                    a tego to ja juz nie wiem!
                                                  • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 15:56
                                                    ani ja
                                                  • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 16:15
                                                    a moze trzeba by sie w szczerej rozmowie dowiedziec...???
                                                  • Gość: oona Re: Lancuszek szczescia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 16:19
                                                    z tym panem co w jego poczcie głosowej
                                                    na komórce się odzywa?:)
        • dzyt Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 11:45
          to głównie z tęsknoty :((((((((((((
          może wywoła Maestra :))))))))))

choć trzeba przyznać, że Mario może otrzymać od Mena nominację :)
          • mario2 Re: Lancuszek szczescia 19.03.02, 11:48
            Men juz odemnie dostal- wiec jaki problem, by sie zrewanzowal?
    • mario2 Uneczka- cos mi sie przypomina: 19.03.02, 13:38
      Scena 22 - rozmowa Franza i Angeli przez telefon.

Franz: Tak?
      Angela: Miau...
      Franz: Cześć maleńka, dla kogo teraz miauczysz?
      Angela: Przecież wiesz...
      Franz: Nie, nie wiem, powiedz mi.
      Angela: Nie, nie powiem...
      Franz: Po prostu powiedz, jestem za stary, wiesz, nie potnę się...
      Angela: Przecież wiesz...
      Franz: Nie, nie wiem...
      Angela: No...
      Franz: Kto to jest, nie będę krzyczał, nie bój się.
      Angela: Wiem, że nie będziesz krzyczał, ty nigdy nie krzyczysz...
      Franz: Kto to jest?
      Angela: No, wiesz...
      Franz: Kto?
      Angela: Olo...
      Po chwili Franz cicho dodaje:
      Franz: Nie chce mi się z tobą gadać...

Scena 27 - rozmowa przez więzienny telefon.

Angela: Miau...
      Franz: Tak?...
      Angela: To ja.
      Franz: Kto?
      Angela: Angelika.
      Franz cicho mówi:
      Franz: Nie chce mi się z tobą gadać...

THE END

• Gość: oona Re: Uneczka- cos mi sie przypomina: IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 13:40
        no nie przesadzaj:)
        przeciez piętro wyzej powiedziałam Ci
        coś na temat moich wypowiedzi na forum:)
        • mario2 Re: Uneczka- cos mi sie przypomina: 19.03.02, 13:47
          a pamietasz haslo uruchamiajace winde w filmie sexmisja?
          • Gość: oona Re: Uneczka- cos mi sie przypomina: IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 13:51
            nie
            az sie boję pytac
            ale mów:)
            • mario2 Re: Uneczka- cos mi sie przypomina: 19.03.02, 14:10
              poszperaj w necie lub spytaj przyjaciol. Dla Ciebie mam nastepna kukulke. Tym
              razem psy 2;

Scena 6 - w restauracji.

Wolf: Witaj Franz, poznaj Nadię. Nadiu, to jest Franz Mauer, mój najdawniejszy
              przyjaciel... Dzwoniłem, najpierw do pierdla, potem do huty no i cię znalazłem.
              Franz: Po co?
              Wolf: Żeby podziękować, że mnie nie wydałeś w śledztwie, ani na procesie, żeby
              pomóc, żeby się napić.
              Franz: Tylko mineralną. Po wódce widzę wszędzie pluszowe zabawki.
              Wolf zwraca się do kelnera.
              Wolf: Panie! Litra wyborowej i ogórki.
              Nieco później.
              Franz: Pluszowy pingwin.
              Wolf: Czy wiesz za co ja cię szanuję, Franz? Bo ty jesteś gość. Ty nie mógłbyś
              być ani szpiegiem, ani kapusiem, ani złodziejem. Z tobą można albo tak, albo
              tak...
              Po chwili Wolf dodaje:
              Wolf: Albo mnie zabijesz, albo będziesz ze mną pracował.
              Franz: Nie zabiję cię, obiecuję, Radek... nigdy cię nie zabiję, zabiłbym
              ostatniego przyjaciela...
              Wolf: To prawda, innych już zabiłeś... należało im się. Są ludzie, którzy nie
              rozumieją, że nie można rżnąć dziewczyn swoich kumpli. To się może udać przez
              miesiąc, pół roku, ale i tak kiedyś ich dopadnie sprawiedliwość...
              Franz: Nawet 5 lat, ale w końcu zapłacą.
              Wolf: A ty wiesz, kto to jest?
              Wolf wskazuje na Nadię, która siedzi za nimi.
              Franz: To chude, czarne, co... Nadia... pluszowa.
              Wolf: To jest zdobycz wojenna, zdobyłem ją w Sarajewie. Kupiłem ją za skrzynkę
              Johnnie-Walkera... Chcesz? To ci ją sprzedam, po tej samej cenie.
              Franz: Hm... a ona?
              Wolf: Co ona? To jest mój jasyr... ty wiesz co się tam dzieje? Gdybym jej tu
              nie przywiózł, to by jej implantowali półdowcy... Kiedyś, przyprowadziliśmy
              jeńców do obozu i tam na wartowni stała taka micha pełna oczu. I te oczy tak
              poukładane jak ostrygi. I ja się pytam komendanta, po co to tu stoi? A on mówi,
              że tak jak rejestrują jeńców, to to tak stoi żeby robiło wrażenie... A Sawczuk
              pyta czy im się te oczy nie psują? A on mówi nie, codziennie mamy nowe... i że
              nie przyjmie naszych jeńców, bo już jest po szesnastej...
              Franz: Twardy gość.
              Wolf: Komendant.
              Franz: Nie... Sawczuk.
              Podchodzi kelner.
              Kelner: Panowie jeszcze coś zamawiają?
              Franz patrzy dłuższą chwilę na Nadię i mówi:
              Franz: Skrzynkę Johnnie-Walkera...

Scena 7 - w wynajętym mieszkaniu Franza.

Nadia: Franz, będziesz jadł?
              Franz: My wczoraj... ten, tego?
              Nadia mówi po polsku z typowym wschodnim akcentem.
              Nadia: Cztery razy.
              Franz: Ty jesteś pewna, że to byłem ja?
              Nadia: Naprawdę chcesz?
              Franz: A Wolf?
              Nadia: Jesteś mu winien skrzynkę whisky.
              Franz: Nie zależy mu na tobie?
              Nadia: Sam go spytaj, masz spotkanie za 20 minut...

• Gość: oona Re: Uneczka- cos mi sie przypomina: IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 14:25
                e,nie męcz mnie aż tak:)
                w pracy w końcu jestem
                • mario2 Re: Uneczka- cos mi sie przypomina: 19.03.02, 14:26
                  moge meczyc bardziej- chcesz?
                  • Gość: oona Re: Uneczka- cos mi sie przypomina: IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 14:32
                    w sumie i tak juz na dzis mam dośc pracy...
                    jakiej pracy???pół dnia na forum siedziałam:)
                    • mario2 Re: Uneczka- cos mi sie przypomina: 19.03.02, 14:36
                      z Menem potrafilas caly dzien i pol nocy!
                      • Gość: oona Re: Uneczka- cos mi sie przypomina: IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 14:40
                        oj tak:))
                        jakby wszystkie nasze watki przegadane zsumowac...
                        potrafiliśmy od 9 do 20 z może godzinną przerwą na obiad mena
                        na 3 wątkach jednoczesnie po 3 podwątki prowadzic:)))
                        • mario2 Re: Uneczka- cos mi sie przypomina: 19.03.02, 14:42
                          i na co to jest dowod? na zdebilenie czy na milosc- bez widzenia??? :o))
                          • Gość: oona Re: Uneczka- cos mi sie przypomina: IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 14:45
                            przeciez tak bylo tylko na początku,
                            bo i tak kondycyjnie nie dałoby sie tego za długo wytrzymac:)
                            dowód tylko na to,ze miło nam sie razem czas spędzało
                            • mario2 Re: Uneczka- cos mi sie przypomina: 19.03.02, 14:48
                              czas przeszly!!!??? jestes jednak wyrachowana....(Dz.Ustaw z dnia...)
                              • Gość: oona Re: Uneczka- cos mi sie przypomina: IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 14:51
                                przeszły-bo jak tu rozmawiac ze znikniętym menem??:)
                                • mario2 Re: Uneczka- cos mi sie przypomina: 19.03.02, 14:53
                                  Nie trza bylo czleka dolowac!
                                  • Gość: oona Re: Uneczka- cos mi sie przypomina: IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 14:58
                                    a ja wciąż nie wiem co ja takiego zrobiłam:(
                                    • mario2 Re: Uneczka- cos mi sie przypomina: 19.03.02, 14:59
                                      ja tez nie wiem!!! Ale Mena jak nie ma tak nie ma!
                                      • Gość: oona Re: Uneczka- cos mi sie przypomina: IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 15:03
                                        a ja co chwile skrzynke sprawdzam
                                        i nic:(
                                        • mario2 Re: Uneczka- cos mi sie przypomina: 19.03.02, 15:06
                                          najpierw go rzucilas, a teraz nekrologu szukasz na skrzynce?
                                          • Gość: oona Re: Uneczka- cos mi sie przypomina: IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 15:07
                                            wręcz przeciwnie-znaku życia
                                            • mario2 Re: Uneczka- cos mi sie przypomina: 19.03.02, 15:11
                                              Gość portalu: oona napisał(a):

> wręcz przeciwnie-znaku życia

*** mam wrazenie , ze jestes spod znaku barana!

• Gość: oona Re: Uneczka- cos mi sie przypomina: IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 15:13
                                                a co to ma do tego?
                                                nie jestem:)
                                                • mario2 Re: Uneczka- cos mi sie przypomina: 19.03.02, 15:16
                                                  Gość portalu: oona napisał(a):

> a co to ma do tego?
                                                  > nie jestem:)

*** podejrzewalem Cie o identyfikacje mentalna z tym znakiem!

• Gość: oona Re: Uneczka- cos mi sie przypomina: IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 15:19
                                                    nie,ale po rodzicielce-baranicy,
                                                    moze dlatego?:)
                                                    ja tam tylko uroczy skorpion....
                                                  • mario2 Re: Uneczka- cos mi sie przypomina: 19.03.02, 15:35
                                                    brrrr- kolca w dupe albo gdzie tam jeszcze wbija! Czlowiek ma nadzieje, ze to
                                                    nietrujace!
                                                  • Gość: oona Re: Uneczka- cos mi sie przypomina: IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 15:36
                                                    a nadzieja matką...mena?:))
                                                  • mario2 Re: Uneczka- cos mi sie przypomina: 19.03.02, 15:43
                                                    mowilem, ze nie znam jego koligacji rodzinnych, ni preferencji MENtalnych.
                                                    Jednak widze, ze szans mu nie dajesz!
                                                  • Gość: oona Re: Uneczka- cos mi sie przypomina: IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 15:45
                                                    toż ja z czułości wielkiej
                                                    plotę co plotę na temat mena!:)
                                                  • mario2 Re: Uneczka- cos mi sie przypomina: 19.03.02, 15:50
                                                    pleciesz- ale prawdy nie powiesz!
                                                  • Gość: oona Re: Uneczka- cos mi sie przypomina: IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 15:52
                                                    moze po prostu trzeba mnie wprost zapytac:)
                                                  • mario2 Re: Uneczka- cos mi sie przypomina: 19.03.02, 15:53
                                                    a jaka bedzie odpowiedz?
                                                  • Gość: oona Re: Uneczka- cos mi sie przypomina: IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 15:57
                                                    to zalezy od pytania przeciez
                                                  • mario2 Re: Uneczka- cos mi sie przypomina: 19.03.02, 16:07
                                                    obawiam sie, ze na na konkretne pytanie padnie niekonkretna i wymijajaca
                                                    odpowiedz. Eh baby ....
                                                  • kitek1 nie uogolniaj.............. 19.03.02, 16:09
                                                    syrenki sa fantastyczne:)))
                                                  • Gość: oona Re: Uneczka- cos mi sie przypomina: IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 16:11
                                                    a taki juz nasz urok
                                                    a konkretni niech sobie będą faceci
                                                    no i Warszawianki oczywiscie-to do Kitka:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka