mnietka.kokietka 22.09.05, 00:35 ale narozrabiała z tą koką - ojojojojojoj.... 3 kontrakty zerwane w jeden dzień - aua..... odszkodowanie będzie trza oddać - ajajajajaj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomme Re: kate moss 22.09.05, 12:05 zapodaj cos wiecej? nic nie wiem Dla mnie to ona ma takie brzydkei zeby i w ogóle nie jest ładna Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: kate moss 22.09.05, 13:48 kate moss - supermodelka. wystepuje w jednym z klipow the white stripes. Ponoć po rozstaniu z Deppem i narodzin dziecka (nie jego) Kaśka nie może sie jakoś odnalesc. pete doherty - the libertines/babyshables - wokalista (lubi here, koke itp - ogólnie sid vicious roku 2005) to jej koleś. Kejt w lipcu wygrała od brukowca 'the mirror' sume kasy za to ze zniesławili jej dobre imię, ze ponoc jest uzaleziona od koki odkad zadaje sie z petem. w piatek bodajze ta sama gazeta, na pierwszej stronie wydrukowala foty, jak to kaśka w preciagu 40 minut wciaga 5 kresek koki... no i zaczeło się....angielskie brukowce nigdy sobie nie odpuszczają... Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: kate moss 22.09.05, 18:41 Z Petem to ponoć przeszłość... Swoją drogą, ten koleś to przykład jak można sfajdać sobie życie... Odpowiedz Link Zgłoś
lullaby22 Re: kate moss 22.09.05, 17:38 Proszę bardzo, zdjęcie po zdjęciu. www.hollywoodrag.com/index.php?/weblog/comments/kate_moss_ill_go_to_rehab/ Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: kate moss 22.09.05, 17:54 Po obejrzeniu roznych zdjec ze zlosliwa przyjemnoscia stwierdzam, ze Angelina Jolie ma szanse wygladac jak Hanna Mikuc a Brytni nosi moja spodnice. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: kate moss 22.09.05, 18:46 według mnie, nikt kto zaczął karierę w wieku 14 lat, może być stabilny.... nie w szowbiznessie.... Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: kate moss 23.09.05, 16:44 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2931211.html w tej wyborczej to mają refleks... Odpowiedz Link Zgłoś