diabollo 24.03.06, 17:33 www.mmj.pl/~cichy/motylek.swf ... to tak dla rozluźnienia atmosfery. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a000000 Re: Sfrustrowany Motylek 24.03.06, 18:06 ERROR The requested URL could not be retrieved While trying to retrieve the URL: www.mmj.pl/~cichy/motylek.swf The following error was encountered: * Connection Failed The system returned: (111) Connection refused The remote host or network may be down. Please try the request again. Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: Sfrustrowany Motylek 24.03.06, 18:16 a000000 napisała: > ERROR > The requested URL could not be retrieved > > While trying to retrieve the URL: <a href="www.mmj.pl/~cichy/motylek.swf" target="_blank">www.mmj.pl/~cichy/motylek.swf</a> > > The following error was encountered: > > * Connection Failed > > The system returned: > > (111) Connection refused > > The remote host or network may be down. Please try the request again. A bo masz pewnie jakieś straszne zabezpieczenia... Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Sfrustrowany Motylek 24.03.06, 23:05 > A bo masz pewnie jakieś straszne zabezpieczenia... mam, ale nie pytaj, jakie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Sfrustrowany Motylek 24.03.06, 23:25 ja tego motylka wyłączam po słowach "chciałem wam , k... , powiedzieć" Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: Sfrustrowany Motylek 25.03.06, 08:14 kochanica-francuza napisała: > ja tego motylka wyłączam po słowach "chciałem wam , k... , powiedzieć" Czcigodna Kochanico, więc w ogóle nie poruszył Cię tragizm tego Motylka? Gdzie Twoja epatia? Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Coś takiego jak 25.03.06, 10:48 empatia jest kochanicy OBCE!!!!! PS diabollo czy od tego ciągłego kłaniania się nie bolą cię plecy? Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Coś takiego jak 25.03.06, 10:58 No to ja już wiem, o jakiego to motylka chodzi. Gdy pierwszy raz oglądałam, nieco mnie słownictwo zniesmaczyło. Ale gdy zrozumiałam tragizm tego motylka, któremu jest absolutnie wszystko jedno, przyznałam, że słownictwo takie jest jedyną właściwą formą opisania tej osobistej tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Motylek - nihilista? 25.03.06, 14:28 a000000 napisała: > No to ja już wiem, o jakiego to motylka chodzi. Gdy pierwszy raz oglądałam, > nieco mnie słownictwo zniesmaczyło. Ale gdy zrozumiałam tragizm tego motylka, > któremu jest absolutnie wszystko jedno Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Coś takiego jak 25.03.06, 14:29 hiperrealizm napisał: > empatia jest kochanicy OBCE!!!!! Ej no... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Coś takiego jak 25.03.06, 14:29 hiperrealizm napisał: > empatia jest kochanicy OBCE!!!!! > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25822&w=39130720&a=39172209 baranie Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Sfrustrowany Motylek 25.03.06, 14:28 d > > Czcigodna Kochanico, więc w ogóle nie poruszył Cię tragizm tego Motylka? > Gdzie Twoja epatia? zasadniczo nie porusza mnie tragizm postaci fikcyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Sfrustrowany Motylek 26.03.06, 13:29 kochanica-francuza napisała: > zasadniczo nie porusza mnie tragizm postaci fikcyjnych Współczuję, Kochanico. To straszna przypadłość. Po cóż wówczas czytać książki, chodzić do teatru, kina...? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Sfrustrowany Motylek 26.03.06, 17:01 > Współczuję, Kochanico. To straszna przypadłość. Po cóż wówczas czytać książki, > chodzić do teatru, kina...? toteż rzadko chadzam, a czytuję wyłącznie kryminały Agathy Christie Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Sfrustrowany Motylek 26.03.06, 17:16 kochanica-francuza napisała: > toteż rzadko chadzam, a czytuję wyłącznie kryminały Agathy Christie ============= Tak na zimno, bez emocji!? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Sfrustrowany Motylek 26.03.06, 17:30 > Tak na zimno, bez emocji!? W jakim sensie na zimno??? Ciekawa jestem, kto zabił! Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Sfrustrowany Motylek 27.03.06, 01:25 kochanica-francuza napisała: > toteż rzadko chadzam, a czytuję wyłącznie kryminały Agathy Christie Tym bardziej współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Sfrustrowany Motylek 27.03.06, 21:22 luzer napisał: > kochanica-francuza napisała: > > > > toteż rzadko chadzam, a czytuję wyłącznie kryminały Agathy Christie > > Tym bardziej współczuję. Oooo, co masz przeciwko Agacie Christie? Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Sfrustrowany Motylek 27.03.06, 23:48 kochanica-francuza napisała: > Oooo, co masz przeciwko Agacie Christie? Ależ, Kochanico, nic nie mam przeciwko Agacie. Mam przeciwko - "wyłącznie". :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Sfrustrowany Motylek 29.03.06, 00:25 > Ależ, Kochanico, nic nie mam przeciwko Agacie. Mam przeciwko - "wyłącznie". :)) Oj de LOuserre czytam właśnie czytadło serii salamandra "Podzielone królestwo" i stwierdzam, że jest ono do dupy... początek dobry, ale potem bohater plącze się tu i tam, nie wiadomo, czego chce, możliwe, że odbywa Podróż Wewnętrzną i Zewnętrzną zarazem, ale jakoś mi to się nie podoba specjalnie Odpowiedz Link Zgłoś