galaxian1 22.09.10, 23:37 Acha, pojawił się godny film Dla znawców kunsztu Rodrigueza, kumpla Tarantino - poznajcie Maczetę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luczijka Re: Maczeta 23.09.10, 00:00 Coś mi się zdaje, że ten gość wystąpił w BB Ale może się mylę ;P Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Maczeta 23.09.10, 00:02 luczijka napisała: > Coś mi się zdaje, że ten gość wystąpił w BB Ale może się mylę ;P Tortuga Odpowiedz Link
luczijka Re: Maczeta 23.09.10, 00:31 Wiedziałam, że to ten, którego głowa skończyła na żółwiu breakingbad.wikia.com/wiki/Tortuga Glx czy to znaczy, że Ty oglądasz/oglądałeś BB? Odpowiedz Link
galtom Re: Maczeta 23.09.10, 06:36 Historia tego filmu siega sporo wstecz. Podobno Rodriguez obiecal kiedys Dannemu taka role...ale dlugo sie nie skladalo Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Maczeta 23.09.10, 08:04 Ale że ALBA z takim oblechem - to w życiu nie uwierzę Panienki lecą, ale na kasę, a nie na kostropata mordę Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Maczeta 23.09.10, 09:46 ja gobardzo lubie ale chyba nieee... dziekiuje Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Maczeta 23.09.10, 14:14 pszczolaasia napisała: > ja gobardzo lubie ale chyba nieee... dziekiuje Ale czemu ? To ambitne kino, sam DeNiro tu gra! I Steven Segal i Linsay Lohan i pewnie jeszcze inny znani Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Maczeta 23.09.10, 14:18 Nooo plakat bardzo zachęcający jest . On będzie tymi scyzorykami rzucał czy jak? I czy mnie się wydaje czy on już w jakimś filmie z takimi akcesoriami występował? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Maczeta 23.09.10, 14:31 On ma długą filmoografię, więc na pewno gdzieś go już widzieliśmy. Desperado czy Od zmierzchu do Świtu... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Maczeta 23.09.10, 14:44 praktycznie w kazdym filmike rodrigeza. i jeszcze go widzialam w filmie z nikolasem kejdżem gdzie nikolas gra biednego pokrzywdzonego przez los zbrodniarza ktory sie pomylil i zabil a danny trejo byl niedobrym zlym zboczuchem ktoren sie nie mylil. w efekcie biedny zbrodniarz przezyl nieobremu zboczuchowi rece urwalo. kon eir to sie chyba nazywalo czy jakos tak...tam nozykami nie machal taki fajny jets no Glx. nie tarwie segala kto to jest linsdaj lohan? Odpowiedz Link