aniuta75 17.02.13, 16:22 Widział już ktoś? Bo ja jestem pod wrażeniem . Myślałam, że Bękarty wojny to jest już max, ale Tarantino ma łeb pełen pomysłów i cholera ciekawam co teraz jeszcze lepszego wymyśli niż Django . Naprawde polecam . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yapkovitz Re: Django 18.02.13, 12:17 Widzialem, ale nie jestem zachwycony. Tarantino robiac "Pulp Fiction" oraz "Wsciekle psy", piszac scenariusze do "Prawdziwego romansu", "Od zmierzchu do switu" i "Urodzonych mordercow" zbyt wysoko postawil sobie poprzeczke, ktorej nie moze przeskoczyc. Django nie jest zlym filmem, ale za malo jest w nim cukru w cukrze Dla mnie Tarantino jako tworca skonczyl sie latach 90-tych ubieglego wieku. Jest to moja osobista opinia i nie wymagam zeby sie z nia zgadzac. Odpowiedz Link
piegucha Re: Django 18.02.13, 18:09 Bylam w kinie w dniu premiery, czyli jeszcze w grudniu. Super! Bardzo mi sie podobalo, smialam sie strasznie, jak zreszta i i cala sala kinowa. Dopiero niedawno w tv widzialam Bekarty, bo nie lubie filmow o tematyce wojennej, tak ogolnie. I co? I mi sie nie podobalo, zwlaszcza calosc mi psul Brad Pitt Takze jak dla mnie Django a Bekarty to niebo a ziemia. No i ja jestem wielka fanka Kill Billa, zwlaszcza pierwszej czesci. Ile razy leci w tv tyle razy ogladam, chocby pol godziny Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Django 18.02.13, 23:02 piegucha napisała: > nie lubie filmow o tematyce wojennej, tak ogolnie. I mi sie nie podobalo, No chyba logiczne, no nie ? Jak ja nie lubię musicali, to też mi się nie spodoba, choćby reżyserem był "nie wiadomo kto" Zresztą czytam już nie pierwszy raz, że masz "uprzedzenia" do tematyki wojennej, więc po prostu nic Ci się nie spodoba. Supek Ci się nie podobał bo byli Niemcy, Bękarty się nie podobają bo byli Niemcy. Najlepiej nie oglądaj takiej tematyki, tak po prostu Odpowiedz Link
piegucha Re: Django 19.02.13, 01:00 Ojej, ale sie czepiasz. Nie lubie to dopiero obejrzalam w grudniu zeszlego roku, bo nic nie bylo w tv, a jednak z sentymentu do Tarantino obejrzalam. Watek byl o Django i o tym filmie przede wszystkim pisalam A niektore filmy wojenne mi sie podobaja, np. 3 czesc Ani z Zielonego Wzgorza, wiec nie generalizuj. Tak samo zreszta dopiero z 2 tyg temu obejrzalam Zmierzch i pomimo, ze nie jest to film wojenny tez mi sie nie podobal Odpowiedz Link
piegucha Re: Django 19.02.13, 01:02 Aaaaa! Jeszcze jedno! Jeden z moich najnajnaj...ulubienszych seriali to MASH Tez o wojnie, nie? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Django 19.02.13, 18:35 Ale Mash to komedia, w dodatku Niemców to tam chyba zbyt wielu nie ma Odpowiedz Link
piegucha Re: Django 19.02.13, 19:53 A skad wywnioskowales, ze ja nie lubie filmow tylko o nazistach i tylko powaznych? Ogolnie nie lubie wszelkich wojennych i niektorych komedii wojennych tez nie. Widze, ze bardzo Cie zainteresowaly moje gusta filmowe Parszywa dwunastke tez uwielbiam Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Django 20.02.13, 13:58 Obejrzyj sobie film o hitlerowcach z ciemnej strony Księżyca Iron Sky ! Odpowiedz Link
thorgalla Re: Django 23.02.13, 13:00 Widziałam i podobało mi się,choć przyznam,że nie zawsze rozumiem Tarantino. Odpowiedz Link