galaxian1 15.04.13, 13:19 No i jak? Bo chyba macanko robicie ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: Da Vinci's Demons 15.04.13, 13:31 Ja nie . Dosyć mam już wszelkiej maści świrów . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Da Vinci's Demons 15.04.13, 19:02 aniuta75 napisała: > Ja nie . Dosyć mam już wszelkiej maści świrów . A co Ty taka od rana bojowa, hę ? Dobry serial się szykuje, a Tobie odpierdziela Do oglądania cholera, bo zapędzę do karceru ! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Da Vinci's Demons 15.04.13, 19:21 A ić. Naprawde mam dość świrów . Co drugi serial teraz taki . Odpowiedz Link
thorgalla Re: Da Vinci's Demons 15.04.13, 13:38 Wczoraj obejrzałam. W klimacie Rodziny Borgiów. Cycki są i inne członki też. No i cudowna Florencja,choć w większości wygenerowana komputerowo. Zamierzam obejrzeć kolejny,potem zdecyduje. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Da Vinci's Demons 15.04.13, 19:00 thorgalla napisała: > Cycki są i inne członki też. Sa klaty i dupska dla Aniutki ? Bo inaczej to ona nie obejrzy ! Odpowiedz Link
thorgalla Re: Da Vinci's Demons 15.04.13, 20:17 > Sa klaty i dupska dla Aniutki ? Jakie tam dupska (ok,też są) ?? Przeca napisałam,że członki !! Odpowiedz Link
yvi1 Re: Pytanko kontrolne 21.04.13, 08:03 No ,zobaczymy drugi odcinek i zadecydujemy. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Pytanko kontrolne 21.04.13, 11:36 A ja od razu chcę obejrzeć dwa albo trzy, wtedy jest lepsiejszy efekt i bardziej wciąga Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Da Vinci's Demons 27.10.14, 09:29 Obiecywałem, obiecywałem i w końcu sobie pomacałem Serial jest bardziej przygodowy niż historyczny, daleko mu do Borgiasów, bliżej do Indiany Jonesa Wkurza mnie kompletnie nie oddawanie wizerunku postaci historycznych. W końcu są ich obrazy, więc wiadomo jak wyglądali. Leonardo powinien wyglądać tak: www.chinaoilpaintinggallery.com/oilpainting/Rembrandt/Self-Portrait-as-a-Young-Man.jpg A w serialu wygląda tak! Wyfryzowany w stylu na rok 2014 static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/tom-riley-da-vincis-demons_6186.jpg www.hollywoodreporter.com/sites/default/files/imagecache/thumbnail_570x321/2013/04/da_vincis_demons_a_l.jpg 2.bp.blogspot.com/-7qpB7jQhDX0/UWPN9vWUOAI/AAAAAAAAAgY/9AYFFCkbTlQ/s1600/113234.572x322.jpg Wawrzyniec Medyceusz powinien wyglądać tak: upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2b/Lorenzo_de%27_Medici-ritratto.jpg A wygląda tak : 1.bp.blogspot.com/-lnlCCEO5d-I/UzkAg0yqzyI/AAAAAAAAKPo/zDhYu8kSIXo/s1600/Lorenzo+de%27Medici.jpg I czemu to ma służyć ? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Da Vinci's Demons 27.10.14, 09:33 Źle mi się wysłało Obiecywałem, obiecywałem i w końcu sobie pomacałem Serial jest bardziej przygodowy niż historyczny, daleko mu do Borgiasów, bliżej do Indiany Jonesa Wkurza mnie kompletnie nie oddawanie wizerunku postaci historycznych. W końcu są ich obrazy, więc wiadomo jak wyglądali. Leonardo powinien wyglądać tak: A w serialu wygląda tak! Wyfryzowany w stylu na rok 2014 Wawrzyniec Medyceusz powinien wyglądać tak: A wygląda tak : I czemu to ma służyć ? Więc jeśli ktoś się nastawia na prawdę historyczną, to będzie załamany Natomiast kto lubi filmy "zabili go i uciekł" powinien być zadowolone Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Da Vinci's Demons 03.11.14, 10:04 haha, ale fotki i tak widać, to ze można polookać Odpowiedz Link