Dodaj do ulubionych

Intelligence

11.01.14, 06:25
Obejrzalam pierwszy odcinek, ale nie wiem, jakos mi aktorzy do rol nie pasujasad Za bardzo mi sie kojarza z poprzednimi serialami, w ktorych grali. Choc Sawyer z krotkimi wlosami, wlasciwie juz z Lostem mi sie nie kojarzy.
Odcinek jakos malo ciekawy, ale moze w nastepnym sie rozkreci?
Obserwuj wątek
    • yvi1 Re: Intelligence 11.01.14, 20:20
      No zobaczymy,ale nawet powiem,ze sie spodobalo .
      • galaxian1 Re: Intelligence 12.01.14, 00:52
        Nikita w spodniach ! big_grin
        Schemat bardzo podobny - jest jakaś baza, centrum dowodzenia, które wysyła agentów na akcje smile Jak się komuś podoba Nikita, to i ten serial się spodoba. Jak nie - to nie big_grin Tylko że ten jest jeszcze bardziej science-fiction od Nikki, więc... oglądacie na własne ryzyko smile
        • piegucha Re: Intelligence 12.01.14, 02:10

Hmm, na takie porownanie bym nie wpadlatongue_out
          Oryginalna Nikite lubilam, tzn serial, tej nowej nie znosze, a co do tego serialu to jakos nie mam jeszcze zdania.
          • galaxian1 Re: Intelligence 12.01.14, 13:35
            piegucha napisała:

> Hmm, na takie porownanie bym nie wpadlatongue_out

Tajna baza/organizacja, najlepsi agenci, w tym jeden "cyborg", szalony informatyk który może wszystko. Zobaczymy jak to będzie wyglądać dalej smile
            Zarąbiste było to, że tej panienki ochroniarki - nawet jeszcze do pracy nie zatrudnili, umowy z nią nie podpisali, nie wypełniała żadnych klauzul bezpieczeństwa... ale spokojnym leszczem została oprowadzona po tajnej bazie i ujawniono jej największe tajemnice współczesnego świata. A ona na to "nie, dziękuję, nie będę tu pracować" big_grin hahaha
            Po prostu komedia smile
            • piegucha Re: Intelligence 12.01.14, 14:32
              Dollhouse? big_grin
    • galaxian1 2 27.01.14, 21:25
      Jak dla mnie to serial słabizna.
      Coś pomiędzy Nikitą a Persons Of Interest.
      Z tym że zarówno Nikita jak Persons są po prostu lepsze, ciekawsze.
      A to taki typowy procedural. Już w 2 odcinku odszukał żonkę która zginęła (a może wcale nie i będą to ciągnąć do finału sezonu). Poza samym "Sawyerem" i jego "ochroniarzem" nie ma w tym serialu nic interesującego. Nuda i tyle.
      • piegucha Re: 2 30.01.14, 15:17

Ja sobie dalam spokoj po pierwszym odcinku, masz racje kiepscizna strasznasad
        • sil.wen Re: 2 01.02.14, 11:10
          Po obejrzeniu trzech odcinków stwierdzam, że cały urok Sojera leżał jednakowoż we włosach... No i daję sobie spokój.
          • aniuta75 6 13.02.14, 21:21
            E tam, nie znacie się tongue_out. Sojer a raczej Gabryś jest super big_grin.
            • galaxian1 Re: 6 21.02.14, 09:45
              aniuta75 napisała:

> E tam, nie znacie się tongue_out. Sojer a raczej Gabryś jest super big_grin.

Na panią "czerwony kapturek" też patrzy się z wielką radością tongue_out
              Szkoda tylko, że sam serial jest słaby. I mówię to mimo że taką tematykę lubię.
              I podstawowa zagadka serialu - kiedy Sawyer i Kapturek się pocałują ! smile
              Zazwyczaj dzieje się to dopiero w 4 lub późniejszym sezonie serialu, więc nie wiem czy dotrwamy big_grin Wcześniej są "końskie zaloty", czyli niby się nie lubią, a żyć bez siebie nie mogą (typowy schemat amerykańskich seriali typu "para detektywów").
              • aniuta75 Re: 6 21.02.14, 13:35
                No pewnie! Ale raczej nie dotrwamy big_grin.

I wiesz co? Ja np zarzuciłam odlądania Pięknego i Bestii tfu! Pięknej i Bestii, bo za szybko się cmoknęli, ba! do łóżka za szybko poszli tongue_out.
                • galaxian1 Re: 6 21.02.14, 21:36
                  aniuta75 napisała:

> No pewnie! Ale raczej nie dotrwamy big_grin.
                  >
                  > I wiesz co? Ja np zarzuciłam odlądania Pięknego i Bestii tfu! Pięknej i Bestii,
                  > bo za szybko się cmoknęli, ba! do łóżka za szybko poszli tongue_out.

Dokładnie tak, wtedy cała chemia pryska.
                  CW powinno uczyć się od takich seriali jak Bones, Castle czy "Patryczek" smile
                  • sil.wen Re: 6 22.02.14, 13:16
                    A tak a propos Patryczka, myślicie, że on i Lisbon w końcu ...?
                    • galaxian1 Re: 6 22.02.14, 16:02
                      sil.wen napisała:

> A tak a propos Patryczka, myślicie, że on i Lisbon w końcu ...?

Zapewne. No bo jak nie z nią, to z kim ? suspicious
                      • sil.wen Re: 6 22.02.14, 16:18
                        No mogą wcale;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka