aniuta75 25.03.15, 21:52 A ja potrzebuję chociaż jednego serialu takiego typu. Może coś takiego leci teraz, albo ma lecieć? Wiem, zawsze można sobie odkurzyć Northern Exposure (nie wiem, czy byłby w ogóle dostępny online gdziekolwiek), ale jednak wolałabym coś nowszego . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yvi1 Re: Koniec Hart of Dixie 25.03.15, 23:06 Taka malomiasteczkowa idylla? Tez lubie. Troszeczke podobne byly Gilmore Girls( i teraz sie nie smiac). Ja lubie seriale dla nastolatek,wiec wciagnelam calego " One Tree Hills", uwielbialam " Dawson Creek" itp. Teraz poluje na Parenthood. Jak ktos ma podobne do Hart of Dixie to ja tez chetnie poogladam. Odpowiedz Link
scoutek Re: Koniec Hart of Dixie 26.03.15, 10:00 Przystanek Alaska jest dostępny w sieci, na jednej ze streamingowych stron Odpowiedz Link
yvi1 Re: Koniec Hart of Dixie 26.03.15, 11:17 A ogladalas " Men in trees?" .To tez bylo fajne . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Koniec Hart of Dixie 26.03.15, 12:37 Taak, tez przerobione . Cholera co roku jest kilka kryminałów, kilka wampirskich, kostiumowcyh, CSI itd. A typu HoD nie ma . Albo ja o nich nie wiem . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Koniec Hart of Dixie 26.03.15, 12:38 Znaczy na jakich? Jak się wstydzisz tu to poproszę na gazecianą . Odpowiedz Link
piegucha Re: Koniec Hart of Dixie 29.03.15, 23:26 A ogladalas October Road? Mnie sie bardzo podobalo. Odpowiedz Link
piegucha Re: Koniec Hart of Dixie 30.03.15, 04:44 Uwielbiam tez dwa seriale z farma i konmi w tle - Corki McLeoda i Heartland. Odpowiedz Link