Dodaj do ulubionych

Gugi (Simon C.)

20.06.07, 08:40
Wczoraj obejrzałam jeszcze jeden wywiad z nim i była w nim odpowiedź na nasze
dywagacje na temat: "Po co ci ludzie tam lezą? "
Simon powiedział, że jest zawsze tłum ludzi, którzy fatalnie śpiewają, ale
chcą się pokazac w tv, chcą wygrać zakład itp. I oni tych ludzi NIE pokazują.
Ci, których można obejrzeć są święcie przekonani, że mają głos, talent i mogą
zostać idolem big_grinbig_grin
A tak w ogóle to nie wiedziałam, że to on właśnie wymyślił całego Idola.
Obserwuj wątek
    • gugi14 Re: Gugi (Simon C.) 20.06.07, 15:12
      łoł !!
      no to kiszka ja myślalam, że tam są tacy też a tu widać, że same oszołomy big_grinD
      ale jak wymyślił idola ?????
      • mendosita Re: Gugi (Simon C.) 20.06.07, 21:28
        No bo on pracuje w Sony BMG Records i zajmuje się tam wyszukiwaniem talentów-
        tzn. zgadywaniem kto się dobrze sprzeda, a kto nie. Stworzył też kilka jakichś
        grup (np. jakieś Il Divo- zespół czterech przystojnych tenorów, którzy
        sprzedali miliony płyt). I on wpadł na pomysł stworzenia programu tv, w którym
        poszukiwałoby się talentów. Najpierw był Pop Idol w Wlk. Brytanii, potem X-
        Factor, potem American Idol, a potem sprzedał Idola 30 krajom na świecie.
        Krótko mówiąc facet ma łeb na karku i traktuje muzykę wyłącznie jako towar na
        sprzedaż smile

• gugi14 Re: Gugi (Simon C.) 20.06.07, 21:40
          no fajnie nie ma to jak mieć pomysł i potem zbijać na tym fortunę.... też tak
          kiedyś zrobie
          • mendosita Re: Gugi (Simon C.) 20.06.07, 21:43
            Też mam taki zamiar, tylko kurde jakoś nic nie umiem wymyśleć big_grinbig_grin
            • gugi14 Re: Gugi (Simon C.) 20.06.07, 22:19
              ja czekam na natchnienie.......
              • agamasia Re: Gugi (Simon C.) 22.06.07, 15:41
                Jeszcze odnośnie Simona Cowella, to chyba nie on jest twórcą Idola a jedynie
                jurorem.
                Trafiłam dziś na jakiś artykuł w którym jako twórcę Idola podają Simona, ale
                Fullera.
                "Program o którym mowa nazywa się „So you think you can dance?” i został
                wymyślony przez twórcę „Idola” Simona Fullera. Jego pierwsza edycja
                wystartowała na antenie amerykańskiej sieci Fox dwa lata temu, a do tej pory
                mogli obejrzeć go także mieszkańcy m.in. Niemiec, Grecji czy Australii. W
                programie mogą wziąć udział wszyscy, którzy skończyli 18 lat i mają zdolności
                taneczne".
                Tu jest zdjęcie obu Simonów:
                www.imdb.com/gallery/granitz/3101/Events/3101/CreatorofA_Micks_5105255_400.jpg.html?path=pgallery&path_key=Fuller,%20Simon

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka