galaxian1 30.06.09, 09:06 Aniutio-ooo, a po co reklamujesz jakis dupny emagiel, zamiast swojego własnego foruma horrorowego, co ? Ładnie to tak? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: Aniutio-ooo ? 30.06.09, 09:20 Raklamuję wszystko a to z jaką częstotliwością się wyświetla to już nie ode mnie zależy . Najczęściej wyświetla się Supcio . Odpowiedz Link
luczijka Re: Aniutio-ooo ? 30.06.09, 10:45 aniuta75 napisała: > Raklamuję wszystko a to z jaką częstotliwością się wyświetla to już nie ode mni > e > zależy A właśnie: od czego to zależy, bo się już zastanawiam od jakiegoś czasu jak Ty to robisz? <hihihi> Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Aniutio-ooo ? 30.06.09, 10:49 Mam kilka sygnaturek oddzielonych od siebie takim czymś <*> i się wtedy losowo wyświetlają czyli na chybił-trafił . P.S. Odpiszesz mi na gg czy nie małpo? Odpowiedz Link
luczijka Re: Aniutio-ooo ? 30.06.09, 11:01 Oooooo no to fajny myk, wcześniej chyba nie było takiej możliwości Ps. Właśnie weszłam na gg, ale nic od Ciebie nie mam Odpowiedz Link