adoram 18.05.03, 19:22 Witam! Zarabiam jako tłumacz (umowa o dzieło). Są to dość sensowne zarobki, ale nieregularne. Nie mam umowy o pracę. Czy jest sens, żebym ubiegał się o kredyt? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doradcy.expandera Re: źródło dochodów? 19.05.03, 13:17 Masz szanse pod warunkiem pokazania co najmniej rocznego pit-a (najlepiej za dwa pełne lata wstecz) z uwzględnionymi umowami, plus kopie umów zawartych w tym roku. Zapraszam: 0801 670 000 Odpowiedz Link
mmtv Re: źródło dochodów? 27.05.03, 10:41 doradcy.expandera napisał: > Masz szanse pod warunkiem pokazania co najmniej rocznego pit-a > (najlepiej za dwa pełne lata wstecz) z uwzględnionymi umowami, plus > kopie umów zawartych w tym roku. To znaczy kopie umów komercyjnych? Jak długo trzeba prowadzić działalność, żeby był sens ubiegania się o kredyt? Jeśli utrzymuje się z doradztwa w branzy IT, mam ustabilizowany (w miare przychod) na poziomie 6000 pln, umowe z zagraniczną firmą zapewniającą te przychody (czas określony, ale to mozna zmienic). Nie wykazuje jednak dochodów (jakoś się udaje mieć straty ). Jak na taki przypadek patrzy bank? Odpowiedz Link
robert.g5 Re: źródło dochodów? 27.05.03, 20:42 mmtv napisał: > doradcy.expandera napisał: > > > Masz szanse pod warunkiem pokazania co najmniej rocznego pit-a > > (najlepiej za dwa pełne lata wstecz) z uwzględnionymi umowami, plus > > kopie umów zawartych w tym roku. > > To znaczy kopie umów komercyjnych? > Jak długo trzeba prowadzić działalność, żeby był sens ubiegania się o kredyt? > Jeśli utrzymuje się z doradztwa w branzy IT, mam ustabilizowany (w miare przych > od) na poziomie 6000 pln, umowe z zagraniczną firmą zapewniającą te przychody ( > czas określony, ale to mozna zmienic). Nie wykazuje jednak dochodów (jakoś się > udaje mieć straty ). Jak na taki przypadek patrzy bank? Odpowiedz Link