giciag 20.05.10, 11:33 Pytanie moje dotyczy zachowania jakie ma moj maly.Szczeka i piszczy na swoj ogon ,jest to wkurzajace a nie wiem jak go tego odzwyczaic daje mu gryzaczki zeby sie czyms zajol nie wiem czy to jakies natrectwo i czy to mija. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shih-an Re: Za ogonem 20.05.10, 11:42 Najczęściej takie zachowanie spowodowane jest niestety nudą lub podgryzaniem przez pchły. Jeśli trwa długo, może przerodzić się w natręctwo. A wtedy trudnirj z tym walczyć. Pozdrawiam Odpowiedz Link
giciag Re: Za ogonem 25.05.10, 11:37 Przy wczorajszej wizycie wet wyczyscil Dzekowi gruczoly odbytowe,juz nie szczeka na ogon.Zrobilo sie spokojniej .Dzieki shih-an za odp. Odpowiedz Link
giciag Re: Za ogonem 03.06.10, 17:20 Jak wyzej pisalam moj Dzeki szczeka i piszczy na ogon wyglada to tak jakby cos go gryzlo.Myslalam juz ze ma swira.Dzisiaj po dokladnym obejrzeniu ogona, choc nie latwo w tylu wlosach,zobaczylam male czerwone plamki przy koncu ogonka ,moze one go swedza.Czy mielisci juz cos takiego? Odpowiedz Link
an3czka2 Re: Za ogonem 04.06.10, 11:05 Ja nie miałam, ale powinnaś to skonsultować z wetem. Może to jakieś uczulenie. Pozdrawiam Ania. Odpowiedz Link
giciag Re: Za ogonem 04.06.10, 17:49 Nie dawno bylam u weta i calkiem o tym zapomnialam.Chyba bede musial isc znowu. Odpowiedz Link
an3czka2 Re: Za ogonem 05.06.10, 17:01 Powinnaś iść, bo jak w końcu wygryzać zacznie, to dopiero będzie kłopot. Pozdrawiam Anna. Odpowiedz Link