25.02.11, 13:46
Słuchajcie...czy to możliwe by 8-miesięczny psiaczek wyczuwał cieczkę u suczki? Pytam bo sprawa wygląda tak....mieszkam w domku na wsi(raczej) ...kilka domów ode mnie chyba jakaś ''panienka'' ma cieczkę;) Kawalerzy chodnikami całe dnie się szwendają...mój siedzi w domu...ale cały czas wchodzi na okno...mruczy...skrobie...nie wiem co z nim się dzieje;/ Dziwi mnie bo Fokus ( 4letni bokser) jakoś nie wznosi hałasu a jest na dworze...O co kaman? Czy Gustaw jest jakiś uwrażliwiony na tym puncie czy co? Nie mogę go wypuścić jednak bez pilnowania na dworek bo między słupkami w płocie mi ucieknie a gdyby tak sie stało to już po psiaczku ponieważ mieszkam przy dość ruchliwej ulicy. Nie mogę też całe dnie z nim spędzać na dworze ...z wiadomych powodów. Mam nadzieję że jesli to jest to właśnie to szybko minie;/Pozdrawiam forumowiczów;)
Obserwuj wątek
    • asiaadw Re: ??? 25.02.11, 18:09
      U nas Niko (również skończone 8 miesięcy) na suczkę z cieczką nie zareagował (spotkanie "nosem w nos"), woli gwałcić miśki w domu:-))) Pozdr Asia
    • an3czka2 Re: ??? 25.02.11, 22:56
      To zależy od temperamentu psa. Młody piesek może tak reagować, moim tak było. Miał też gdzieś tak koło 8-9 miesięcy i jego,,koleżanka" miała cieczkę a ja cyrk w domu. Walczyłam z takim zachowaniem ze dwa latka, Horror. Jednak to pryszcz, mojemu znajomemu pies dosłownie wygryzł drzwi. Ja do tego nie dopuściłam, ale byłam wykończona, całe noce na siedząco aby nie wył, bo sąsiedzi by mnie udusili. Powodzenia:)
      • agatek28 Re: ??? 26.02.11, 18:02
        No to ładnie...pewno właśnie czuje ''blusa'';D;D A tak na marginesie...miśki też gwałci...od dawna;D;)
        • an3czka2 Re: ??? 26.02.11, 18:17
          W tym wieku to normalne, rozładowanie ekscytacji. Sunie robią to samo:).Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka