Dodaj do ulubionych

Dziwne zachowanie.

22.06.11, 08:58
Mam mały problem z małą. Zawsze świetnie się bawiła z psami, miała furę zaprzyjaźnionych piesków, a najbardziej cieszyły ją zabawy z parką shih tzu. Jak się spotykały to radości nie było końca. Ciężko było się im pożegnać. Nagle tydzień temu spotkały się i szok, lila uciekała i chowała się. Nigdy tak nie robiła. Ostatnio to samo, zobaczyła je i kiedy podeszłam, schowała się za nogi, a tamte dostawały szału z radości ze ją widzą. Nie chciała się w ogóle bawić, a u niej to nienormalne wręcz. Myślałam że miała zły dzień może, ale powtarza się to, dlaczego?. Nigdy żaden z nich nie warknął nawet na nią, bawiły sie idealnie. Z innymi psami nadal się bawi, a najlepszych przyjaciół omija szerokim zakolem. Miał któraś z was coś takiego? i czy to minie? Pozdrawiam Ania.
Obserwuj wątek
    • cccykoria Re: Dziwne zachowanie. 22.06.11, 10:10
      nie mam bladego pojęcia, dlaczego tak się zachowuje. Dziwne to, nawet się nie przywitają? Fredi ma zaprzyjażnionego wilczura, zawsze się z nim bawił, ale ostatnio wilczur nie ma ochoty, ale przywitanko musi być:) obserwuj jej zachowanie, może nie zauważyłaś, ale z Twojego opisu wynika, że się boi.

teraz czytam wszystkie artykuły na temat psiego języka:) bardzo ciekawe, wiele rzeczy zrozumiałam:) dużo błędów popełniłam np ze smyczą automatyczną, dlaczego teraz nie chce iść przy nodze itd

wklejam jeden z ciekawszych

www.hauward.pl/porady.html
      jeżeli macie jeszcze jakieś ciekawe to proszę o link.
    • zawsze-magda27 Re: Dziwne zachowanie. 22.06.11, 14:13
      Wiesz najważniejsze jest to, że piesek twój jest zdrowy, bo jest wesoły, bawi się. A z tamtą parką może zwyczajnie przestali się lubić. Mój też nie wszystkie pieski lubi. Jednak raz miałam podobną sytuację do twojej, mój psiak płci męskiej w ogóle nie chciał przywitać się ze swoją "narzeczoną", omijał ją, wcale się nią nie interesował. I okazało się, że tamta suczka miała kilka jakichś ropieni z tyłu głowy. I myślę, że być może mój piesek wyczuł, że z nią jest coś nie tak.
      • an3czka2 Re: Dziwne zachowanie. 23.06.11, 13:10
        No zaintrygowałaś mnie, ale tamte to zadbane psiaczki jak moja, kurcze a może to okres przed cieczką?. Sama już nie wiem, bo z resztą psów się bawi jak zawsze, ale tu faktycznie się chowała przed nimi, dziwne... Pozdrawiam Ania.
        Dziś szalała z fredim, i wszystko w normie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka