dorota-narkiewicz NOWY SKLEP Z ŻYWNOŚCIĄ EKOLOGICZNĄ 08.12.11, 14:44 Jeżeli szukasz produktów: -małych rodzimych firm, -bez konserwantów i polepszaczy, -bez toksycznych środków ochrony rośli, -nie modyfikowane genetycznie, -dla alergików, diabetyków, -dla wegetarian -ze sprawiedliwego handlu -z upraw ekologicznych -w dobrych cenach Od przypraw poprzez mąki, kasze, płatki, miody, bakalie, kawy, herbaty, makarony, sosy, dania gotowe, nabiał po warzywa i owoce z gospodarstw ekologicznych. Ekologiczne środki do prania i sprzątania oraz kosmetyki. Duży wybór produktów dla najmłodszych: jedzonka w słoiczkach, kaszki, herbatki oraz kosmetyki. Miła, kompetentna obsługa. Sklep, do którego będziesz wracać z uśmiechem na twarzy :) Zapraszamy od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 20:00, w soboty 8:00-14:00. Obrzeżna 1A lok 2U3 wejście od Bokserskiej Warszawa, Mazowieckie 02-691 Polska Telefon: 22 253 91 93 www.zoltycesarz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wladek.73 Najlepszy sklep ekologiczny! 29.10.15, 16:12 Obecnie najlepszy jest www.ecozoom.pl ! Najtaniej i najlepiej! A to dlatego, że produkty pochodzą bezpośrednio od dostawców/producentów. Dodatkowo olbrzymi wybór produktów, m.in. ekologiczna żywność, tekstylia, drogeria, zabawki, meble i wiele, wiele innych! Gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
gosik007 www.ekotarg.pl 09.12.11, 12:41 Słuchajcie, skoro szukacie sklepów i producentów ekologicznych, to najłatwiejszym sposobem jest korzystanie z wyszukiwarek i baz eko producentów, jest ich sporo. Ja osobiście szukam z rodzimego, bo z wrocławskiego serwisu WWW.EKOTARG.PL , który ma naprawdę sporą bazę, o ile nie największa na cała Polskę. Zachęcam. Odpowiedz Link Zgłoś
jagat69 Re: baza sklepów i producentów eko 28.02.12, 12:34 W Warszawie to polecam: www.sudawia.pl www.organicbasket.pl EKOLAND - RAZ W MIESIĄCU W OTWOCKU I W WILANOWIE. Odpowiedz Link Zgłoś
extra-mocne-bez-filtra www.sudawia.pl - sklep eko i wysyłkowy 20.03.12, 13:09 Polecam www.sudawia.pl - to co prawda nie portal, tylko sklep, ale mocno nawiedzony jeśli chodzi o jakość żywności. I tak: -mięso ekologiczne: sudawia.pl/sklep-sudawia/mieso-ekologiczne-organic-meat/ -warzywa ekologiczne: sudawia.pl/sklep-sudawia/warzywa-ekologiczne-i-owoce-ekologiczne-przetwory/ - sudawia.pl/sklep-sudawia/ziola-przyprawy-bakalie-suszki-ziola-sw-hildegardy-z-bingen/ - linkownia do ciekawych artykułów sudawia.pl/zdrowie/chemia-i-wypelniacze-w-zywnosci/ Odpowiedz Link Zgłoś
tatol52 Visana producent naturalnych przypraw. 21.04.12, 20:00 Polecam polskiego producenta naturalnych przypraw do pożywienia. www.visana.pl z Olkusza. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.77 Re: baza sklepów i producentów eko 21.05.12, 17:23 A ja ostatnio trafiłem na fajne miejsce w Krakowie: www.panzielonka.com _______________________ www.mmhm.eu/ Odpowiedz Link Zgłoś
kura_niedomowa Re: baza sklepów i producentów eko 22.05.12, 11:07 www.tuekosklep.pl Odpowiedz Link Zgłoś
liberalanima Re: baza sklepów i producentów eko 17.06.12, 11:45 vegevege.pl Ekologiczne, bio, WEGAŃSKIE jedzenie i inne produkty :) Odpowiedz Link Zgłoś
www.sklepik.runobio.pl Re: baza sklepów i producentów eko 27.06.12, 11:30 Zapraszam do zapoznania się z ofertą: - przypraw bez chemii - ekologicznych herbat owocowych i ziołowych - płatków śniadaniowych BIO (certyfikat AGRO BIO TEST PL-EKO-07) www.sklepik.runobio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
liberalanima sklep wege 28.06.12, 10:15 wegetariańska i ekologiczna żywność, artykuły codziennego użytku, coś dla sportowców ------->sklepvege.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marciac1 Re: baza sklepów i producentów eko 16.07.12, 15:57 Odradzam sklep www.znatury.pl Zamówienie złożyłam 6.07.2012 (zaraz przelałam pieniądze na konto) i jak do tej pory zero info co do mojego zamówienia!! Pisałam już 3 razy na maila podanego na stronie i nic... (na stronie nie podano nr telefonu;kilka nr tel. znalazłam w necie-nie odpowiadają) Przestrzegam wszystkich!!! Znalazłam gdzieś na forum wpis z maja b.r. od osoby, która została oszukana przez ten sklep!!! Strona nadal funkcjonuje i pewnie jest więcej i będzie więcej oszukanych Klientów!!!Proszę nie zamawiać towaru przez tę stronę !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stefanofus Re: baza sklepów i producentów eko 18.07.12, 12:40 znalazłem ostatnio nowy sklep internetowy marketbio.pl i chyba maja stacjonarny we Wrocławiu, ceny przeciętne, może poniżej przeciętnej ale nie dużo Odpowiedz Link Zgłoś
m.wronski-85 EkoAzyl 18.12.12, 12:17 Ja polecam internetowy sklep EkoAzyl www.ekoazyl.pl/ Niedrogo, szybko wysyłają, miła obsługa. W Warszawie dowożą własnym transportem. Odpowiedz Link Zgłoś
annabi8 Re: baza sklepów i producentów eko 19.12.12, 13:10 Witam, mam naprawdę ciekawą propozycję.Kawa z leczniczym grzybem Ganoderma lucidum z ekologicznych farm w Malezji.Produkty z certyfikatami ISO.Certyfikaty GMP i TGA .Kawa jest pyszna, w 7 smakach. Oprócz tego 100 innych produktów. Szczegóły na www.dxnpolska.com Odpowiedz Link Zgłoś
ledwoledwoledwo Re: baza sklepów i producentów eko 31.12.12, 13:32 Nie wiem czy ktoś juz dodawał. Ja polecam www.tast.pl Bardzo dobry sklep! Odpowiedz Link Zgłoś
manieqqq Re: baza sklepów i producentów eko 30.01.13, 20:44 ja lubię www.tast.pl :) tanio, smacznie, eko Odpowiedz Link Zgłoś
d4nt3 Re: baza sklepów i producentów eko 02.03.13, 13:56 Zapraszam na stronę www.nalewkizakroczymskie.pl w swojej ofercie posiadamy produkty ekologiczne, produkowane tradycyjnymi sposobami, bez dodatku wody i innych konserwantów Odpowiedz Link Zgłoś
eco-planet Re: baza sklepów i producentów eko 25.04.13, 16:10 Chcielibyśmy zachęcić do zmiany stylu życia, zmieniając pełne konserwantów i chemii produkty na naszą ekologiczną oraz zdrową żywność . Cieszymy się z powodu każdego sprzedanego produktu , bo oznacza to, że coraz więcej ludzi kupuje świadomie. Wybierając nasz sklep zyskują Państwo gwarancje jakości i świeżości ! Zapraszamy do zapoznania się z Naszą ofertą www.ecolivingstyle.pl Ty też możesz być Eko Eco Planet Sp. z o.o. Jana Kazimierza 35/37 01-248 Warszawa Nip. 701-033-84-31 Tel. 22 665 04 20 Tel. 883 273 835 Email : bok@ecolivingstyle.pl www.ecolivingstyle.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kazik355 Re: baza sklepów i producentów eko 05.05.13, 11:45 a ja polecam BioBazar, oto ich strona: www.biobazar.org.pl/ :) wszystko zawsze swieze, zdrowe, jeszcze nigdy sie nie zawiodlem. Wedlinhy maja tam przepyszne. Odpowiedz Link Zgłoś
djr1337 Re: baza sklepów i producentów eko 23.07.13, 23:39 Ja polecam sklep jemcodobre.pl. W ofercie znajdziecie: - Szeroki wybór produktów ekologicznych - Zdrowe słodycze i przekąski - Ogromny wybór produktów bezglutenowych, bezcukrowych oraz dla alergików - zdrowe oleje, przetwory i całą gamę przypraw - Codziennie świeże pieczywo na naturalnym zakwasie - Przepyszne wędliny bez konserwantów - wiele, wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
m.wronski-85 Zielona Ścieżka 18.10.13, 13:04 Polecam - Zielona Ścieżka: zielonasciezka.pl/ To dawniejszy EkoAzyl. Nadal fajna i elastyczna obsługa - można się z nimi dogadać na bezpłatny odbiór osobisty w różnych miejscach w Warszawie. Dowożą też towar odpłatnie w Warszawie i okolicach - fajnie, że wieczorem, kiedy już jestem w domu. Nie ma takich problemów jak z kurierem. Dobre ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej645 Re: Zielona Ścieżka 11.02.14, 10:51 Zapraszam do gospodarstwa ekologicznego jagoda ,od wiosny rusza sklep internetowy gospodarstwo.ekologiczne.jagoda.sklep2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kasiu_la80 Ekologiczny drób 19.10.13, 22:55 Ekologiczny drób www.indykizagrodowe.pl ekodrob.wordpress.com Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej645 Re: Ekologiczny drób 27.04.15, 21:48 gospodarstwo.ekologiczne.jagoda.sklep2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jacekk2013 eko sklep z zielonych płuc Polski 22.10.13, 08:10 dzień dobry, chciałbym polecić nowootwarty sklep z produktami ekologicznymi, wegańskimi i bezglutenowymi, dodatkowo znajomi planują uruchomić sprzedaż m.in miodów z płn-wsch Polski, czyli zielonych płuc ;). adres sklepu www.ekobzik.pl - zapraszam, ceny bardzo konkurencyjne Odpowiedz Link Zgłoś
wigorrrek Re: eko sklep z zielonych płuc Polski 08.12.14, 08:16 www.wigorrrek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
amala111 Re: baza sklepów i producentów eko 18.11.13, 16:59 Delikatesy Ekologiczne BIOVERT w Krakowie, ul. Miłkowskiego 23, www.biovert.pl Odpowiedz Link Zgłoś
asia_zielona Re: baza sklepów i producentów eko 28.11.13, 13:27 Cześć. Wczoraj wystartował nasz sklep: EKOJ.PL :) zatem wpisuję się na listę i przy okazji zapraszam. Produkty trwałe wysyłamy pocztą lub kurierem na całą Polskę, a świeże rozwozimy w Poznaniu i okolicach. Mam nadzieję, że przypadniemy Wam do gustu :) Odpowiedz Link Zgłoś
mi-na-kola Re: baza sklepów i producentów eko 04.04.14, 13:09 Firmowy sklep znajduje się w Karczewie, ale w Warszawie też jest kilka sklepów, w których można kupić mięso i wędline ze zwierząt z eko hodowli. Podaje linka: www.kiszeczka.pl/o-nas/sklepy/ Odpowiedz Link Zgłoś
tam.a Re: baza sklepów i producentów eko 21.05.14, 15:04 Słuchajcie ja co prawda nie jem eko, ale staram się działać eko :) czy ktoś z was korzystał z usług tej firmy ? www.euro-eko-polska.pl/- zajmuje się ona wywozem żutego oleju ( który często po smażeniu zostaje i nie mam co z nim zrobić) chetnie zebrałabym w jakiś baniak taki olej, i wieksze ilości oddała do jakiejś utylizacji ? hm?? Odpowiedz Link Zgłoś
sklep_i_galeria_sudawia Sklep i Galeria Sudawia,Raclawicka 27 + parking :) 07.05.14, 11:40 Mówią o nas Sudawia - to więcej niż sklep. I chcemy by tak było :) Zapraszamy do zakupów na miejscu i zakupów wysyłkowych. NA SEZON 2014 SPORO WARZYW I OWOCÓW - MAM NADZIEJĘ ŻE WSZYSTKIE WYROSNĄ, ALE TO JUŻ PRAWA NATURY. ZA WYJĄTKIEM JABŁEK Z NASZEGO PRZEDWOJENNEGO SADU NA MAZURACH I MAZOWSZU, RESZTA WYŁĄCZNIE EKOLOGICZNA. WARZYWA BARDZO MAŁO ZNANE ZAMAWIAMY NA ZAMÓWIENIE. DOSTĘPNOŚĆ ZGODNIE Z CYKLEM WEGETACYJNYM. PONIŻEJ LISTA SPODZIEWANYCH GOŚCI: agrest ananas arbuz aronia awokado bakłażan banan bazylia boczniak botwinka bób brokuł brukiew brukselka brzoskwinie buraki ćwikłowe buraki korzeniowe buraki liściowe (mangold) cebula cebula czerwona cebula dymka cebula japońska cebula perłowa cebula szalotka cebula żółta chleb świętojański cukinia cykoria cykoria sałatowa cytryna czomber czosnek czosnek niedźwiedzi daktyle na gałązce dynia bezłupinowa dynia butternut dynia hokkaido dynia makaronowa dynia zwyczajna estragon fasolka flageolet fasolka szparagowa granat grapefruit czerwony i sweetie gruszka Abate gruszka Klapsa gruszka Konferencja gruszka czerwona Bartlet gruszka Packham gruszka Wiliams grzyby shiitake imbir jabłka ze starych sadów jabłka Close jabłko Rubinola jabłko Royal jagoda inkaska jarmuż (czerwony i zielony) kabaczek kalafior kalafior Romanesco kalarepa kapusta biała wczesna kapusta biała późna kapusta chińska kapusta czerwona kapusta pekińska kapusta włoska karczoch kasztany jadalne kiwi klementynki kokos kolendra koper włoski koperek kukurydza kwiaty jadalne limonki lubczyk majeranek maliny mango marakuja marchew melisa melon mięta morele natka pietruszki i zwykła natka pietruszki karbowana ogórek melonowy ogórki długie ogórki gruntowe ogórki mini oregano orzech laskowy orzech włoski papaya papryka papryka ostra czuszka papryka Roter Ramiro pasternak patison pieczarki pietruszka korzeń pigwa pokrzywa pomarańcze pomidor gałązka pomidor koktajlowy "cherry" pomidor malinowy pomidor okrągły zielone pomidory por portulanka porzeczka czerwona porzeczka czarna rabarbar (na zamówienie) roszponka (na zamówienie) rozmaryn (na zamówienie) rukola (ruccola) rzepa biała rzepa czarna rzodkiew (biała) rzodkiewka salsefia sałata batawia sałata endywia sałata liść dębu sałata lodowa sałata masłowa czerwona sałata masłowa zielona sałata radicchio sałata rzymska seler korzeniowy seler naciowy skorzonera słonecznik sharon szałwia szczaw szczypiorek szpinak śliwka węgierka śliwka argentyńska czerwona topinambur (czerwony i żółty) truskawka (wczesna i późna) tymianek winogrono wiśnia szklanka ziemniak słodki batat ziemniaki młode ziemniaki (późne) żyto zboże Więcej informacji na stronie sudawia.pl/sklep-sudawia/warzywa-ekologiczne-i-owoce-ekologiczne-przetwory/ Odpowiedz Link Zgłoś
lesniczovka Re: baza sklepów i producentów eko 23.07.14, 15:48 Wszystkim z Krakowa i okolic polecam gospodarstwo ekologiczne Podkarpackie pole. Ekologicznie uprawiane warzywa, owoce i zioła z dowozem - zawsze świeże i pyszne. Dużo nietypowych produktów. Serdecznie polecam! Więcej informacji na blogu; podkarpackiepole.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś