mario320 07.11.07, 19:33 Pieknie mnie ubawil z rana nowy koleš - z pod_tapczana. Dam mu do pisania wolna reke gdy napisze mi piosenke : o przyrody silach ktore w radosc zmienia zycie ponure. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice0553 Re: Dekret Prezydenta nr 30/0000007 07.11.07, 19:43 Ten_co_pod_tapczanem_leży niech uważa na kły jeży bo w tapczanie są ukryte i choć w kształcie znakomite to próchnicą zasmrodzone i mocno podziurawione gdy odoru się nawdychasz to po kłach jeżowych zdychasz. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dekret Prezydenta nr 30/0000007 07.11.07, 19:57 Prezydentowi chyba się nudzi pewnie dlatego rwie się do ludzi i stary nick mocno uwiera stąd deklaracja jego szczera: Co sie naczytalem - moje. Nie wszystko rozumiem, czyli zbyt rzadko tu zagladam. Byc moze sie poprawie... á propos nickow : mam 2, tzn mialem. O nich wiecie. A dzisiejszej nocy znojnej zorganizowalem trzeci - calkowicie dla zgrywy. Za kilka minut bedzie nadany znak-sygnal. Pozdrawiam goraco. - Odpowiedz Link