tropem_misia1 02.06.08, 21:30 by nie tutaj nitkę srebrną rzucić piękne sny nanizać , koszmary wyrzucić? Tedy rzucam nitkę pl.youtube.com/watch?v=gQQmR2xdpnc&feature=related niech każdy sie wsłucha. To piękna muzyka dla każdego ucha. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Czemu 03.06.08, 00:19 Ależ Tropciu moja droga czytasz w myślach mych,na Boga! czy my czasem się nie znamy? IDENTYCZNE gusta mamy! toż to muza jest z "Pikniku" to po niej Zamfir był na świeczniku kasety jego kiedyś zbierałam coś na CD zakupić chciałam fletnie pana,rożki arabskie to są nastroje,klimaty babskie))))) Odpowiedz Link
tropem_misia1 "Piknik pod Wiszącą Skałą" 03.06.08, 21:01 oglądałam jego klimatem się zachwycałam. Co do spotkania,nie było onego wspólne upodobania wynikają z tego, że pewnie mamy podobne "dusze" i że ,to samo smakujemy -tuszę. Odpowiedz Link
azaheca Re: "Piknik pod Wiszącą Skałą" 03.06.08, 21:25 "Piknik" dwa razy widziałam w kinie kiedy to było?złą pamięć winię później w tivi go oglądałam lecz gęsiej skórki nie odczuwałam co znaczy magia i ciemność kina... różnic w odbiorze wielka przyczyna Odpowiedz Link
tropem_misia1 Ja , 03.06.08, 22:23 takowego szoku doznałam, gdy w kinie jeden film oglądałam. "Odyseja kosmiczna" w kinie taka śliczna, magia obrazu , muzyki dała takie wyniki, że zatonęłam w ekranie, patrzenie i słuchanie całkiem mnie pochłonęło. Lecz wszystko diabli wzięło gdy film w TV zobaczyłam: Co ja w tym widziałam?-się dziwiłam. Odpowiedz Link
azaheca A "Wielki błękit" 03.06.08, 22:49 widziałaś w kinie? "Frida" na kompie niech cię ominie bo to wielkie jest niewidzenie i po błękicie marne wspomnienie;-( Odpowiedz Link