nieb-oczko Re: punkty Payback 22.03.11, 13:51 Tak, zbieram W moim wypadku opłaca się to wyjątkowo. Nie odbieram nagród, lecz zebrany na karcie punkty wymieniam na bony pieniężne, które później realizuję w jednej z sieci handlowych. Odpowiedz Link
anetapzn Re: punkty Payback 22.03.11, 13:53 My zbieramy od nowa- wczoraj mąż zamówił wyśniona myjke Karcher. Przedstem się podniecała jak zbierał na nia, teraz bedzie sie podniecał myjką majac ją już. Odpowiedz Link
shy33 Re: punkty Payback - po jakim czasie odblokowują ? 25.07.11, 18:46 Mam 2 pyt, jeśli mozecie to podpowiedzcie Zbieram punkty od ok 3 mcy, kartę mam od allegro. 1. Sprawdzałam właśnie stan konta na stronie payback, a tam od 20 czerwca kilka pozycji zakupów z allegro z gwiazdkę- czyli jak piszą "Punkty zostaną odblokowane po weryfikacji transkacji przez Partnera PAYBACK. Po odblokowaniu punkty staną się dostępne" Kiedy to odblokowanie mniej wiecej moze nastąpić? W Faq nic konkretnego nie znalazłam 2.Jak zbierać punkty za doładowania tel w orange? Na stronie payback mam jakieś doładowanie z maja i 50 pkt- status bez gwiazdki(odblokowane), zalogowałam sie teraz na stronie orange a tam jakieś inne 80 pkt i stan: autoryzacja automatyczna potwierdzona. Dlaczego nie widzę tych 80 pkt ze str orange na stronie mojego konta payback? Czy doładowując komórkę przez stronę internetową banku (pekao24) muszę jeszcze to doładowanie gdzieś potwierdzać zeby naliczyło punkty do payback? Odpowiedz Link
anetapzn Re: punkty Payback - po jakim czasie odblokowują 26.07.11, 09:41 shy33 napisała: Ja się podłączam z tym samym pytaniem, ale kwestia dot. zakupów w Weltbild, tez mi punkty w Paybacku wisza juz ponad miesiac z *....komuś moze się odblokowały na koncie? . Sprawdzałam właśnie stan konta na stronie payback, a tam kilk > a pozycji zakupów w allegro z gwiazdkę- czyli jak piszą "Punkty zostaną odbloko > wane po weryfikacji transkacji przez Partnera PAYBACK. Po odblokowaniu punkty s > taną się dostępne" > Kiedy to odblokowanie mniej wiecej moze nastąpić? Odpowiedz Link
martialis Re: punkty Payback - po jakim czasie odblokowują 26.07.11, 10:21 www.payback.pl/pb/flc/fts/20322/id/5558/index.html Odpowiedz Link
shy33 Re: punkty Payback - po jakim czasie odblokowują 26.07.11, 21:26 O dzięki serdeczne, nie wiem dlaczego to przegapiłam Widziałam tylko to www.payback.pl/pb/flc/fts/15066/id/5558/index.html Odpowiedz Link
monika3411 Re: punkty Payback - po jakim czasie odblokowują 26.07.11, 11:44 Na punkty z Allegro czeka się długo - kilka tygodni. Co do Orange - musisz zalogować się na stronie, znaleźć zakładkę Obsługa klienta -> punkty Payback i gdzieś tam trzeba wpisać numer z karty Payback. Odpowiedz Link
shy33 Re: punkty Payback - po jakim czasie odblokowują 26.07.11, 21:28 Czas oczekiwania na przekazanie już wiem- do 6 tyg Orange- Tak właśnie zrobiłam na samym początku i jest rozbieżność punktowa jak pisałam poprzednio Odpowiedz Link
winifred z katalogu BP 26.07.11, 21:37 ok 12 tyś punktów za garnki z Olkusza. Nie zamieniłabym ich na żadne inne, ciężkie emaliowane ale nie w "babciny" sposób - żadnych tam kwiatków i innej cepelii. Tzn zależy co kto lubi, ja cepelii nie bardzo. Nic się w nich nie przypala. No ne medal. szkoda, że tylko 3szt. na ceneo komplet 4sztuk za ponad 300zł. wiadomo, że ilość kasy wydana żeby te 12tyś zdobyć - bezcenna - cytują klasyka ale skoro i tak robię zakupy, tankuję, to punkty nie zaszkodzą. Odpowiedz Link