barbarasz3 25.05.12, 07:39 proszę o podpowiedź jaki telewizor 32 cale w dobrej cenie dla emeryta ,w różnych sklepach sprzedawcy różne marki zachwalają a ja chcę kupić telewizor do oglądania programów.Dziękuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mitta Re: telewizor 25.05.12, 07:57 Kup taki, na jaki cię stać lub spodoba ci się obraz w sklepie. Zapewniam cię, że nie ma większych różnic. U nas w rodzinie każdy ma innej firmy i każdy zadowolony. Czasmi sklepy mają korzystne promocje, skorzystaj z nich. Odpowiedz Link
magdalaena1977 Re: telewizor 25.05.12, 08:57 A jeśli ma być w dobrej cenie, to nie kupuj stacjonarnie tylko przez internet. Odpowiedz Link
stef63 Re: telewizor 25.05.12, 20:53 Też polecam zakup przez net. Nie bój się, kupując przez net nie stracisz kasy, a i telewizor będzie, a przez internet jest naprawdę dużo taniej niż w sklepie stacjonarnym. Kurier telewizor przywiezie, wniesie, rozpakuje żeby pooglądac czy nie potrzaskany i zapłacisz kurierowi. Pomimo tych wszystkich kosztów przesyłki jest dużo taniej. Kupując w sklepie stacjonarnym też telewizora na plecach nie przyniesiesz, też musisz zapłacic za przywiezienie (no chyba, że masz samochód), ale i tak jest sporo taniej kupując przez net. Nie chce mi się już pisac o szczegółach, jak znajdę dyskusję na ten temat (bo były) to wkleję linki. Odpowiedz Link
jagoda85 Re: telewizor 26.05.12, 12:48 Po pierwsze telewizor powinien mieć tuner MPEG4, żeby mógł odbierać telewizję cyfrową, bez dekodera. Druga sprawa, kupując przez internet masz dużo taniej, ale jeden warunek, wybierz opcję zapłata przy odbiorze. Odbierając telewizor sprawdź dokładnie, przy kurierze, czy nie ma zewnętrznych uszkodzeń. My kupowaliśmy dużo sprzętu przez internet, ZAWSZE płaciliśmy przy odbiorze. Odpowiedz Link
mitta Re: telewizor 26.05.12, 16:37 Ja swój kupiłam też przez internet i do tego na raty. Odpowiedz Link
rika148 Re: telewizor 27.05.12, 19:39 Uzasadnij - dlaczego warto kupić Samsunga . kol.3 napisała: > Samsunga kup. Odpowiedz Link
kol.3 Re: telewizor 27.05.12, 20:43 Wg mnie firma ta zrobiła w ostatnim czasie olbrzymi postęp jeśli chodzi o rozwiązania techniczne i trwałość swoich produktów. Ja osobiście mam sporo dobrych doświadczeń z tą firmą. Wyroby które kupiłam służą mi bardzo długo np. mp3 - 6 lat, mikrofala 12 lat, jestem bardzo zadowolona z odkurzacza, telefonu itp. Nie mówiąc o laptopie. Produkty tej firmy są dostępne na różnych poziomach cenowych a nawet te tańsze są bardzo dobre i długo służą. Odpowiedz Link
rika148 Re: telewizor 27.05.12, 21:18 Prosiłam o napisanie , nie jaki masz sprzęt w domu , tylko dlaczego ta firma jest lepsza od innych , bo przecież na rynku jest dużo firm . kol.3 napisała: > Wg mnie firma ta zrobiła w ostatnim czasie olbrzymi postęp jeśli chodzi o rozwi > ązania techniczne i trwałość swoich produktów. Ja osobiście mam sporo dobrych d > oświadczeń z tą firmą. Wyroby które kupiłam służą mi bardzo długo np. mp3 - 6 > lat, mikrofala 12 lat, jestem bardzo zadowolona z odkurzacza, telefonu itp. Ni > e mówiąc o laptopie. Produkty tej firmy są dostępne na różnych poziomach cenowy > ch a nawet te tańsze są bardzo dobre i długo służą. Odpowiedz Link
kol.3 Re: telewizor 29.05.12, 20:07 Jeśli liczysz na szczegółową analizę porównawczą osiągów różnych marek w porównaniu do samsunga, to się nie doczekasz. Jest jasne, że jeśli masz dobre doświadczenia z jakąś marką to ją powtarzasz przy następnych zakupach, tym bardziej, że ostatnio czytałam spory artykuł o nowych osiagnięciach firmy Samsung, nowych sektorach produkcji jakie opanowała, ekspansji itd. Odpowiedz Link
kol.3 Re: telewizor 27.05.12, 18:30 Kupiłam latem samsunga 32 cale w cenie 1200+ dopłaciłam ok 200 zł. za dodatkowe 3 lata gwarancji (w sumie 5 lat gwarancji), TV oglądamy bardzo bardzo mało. Odpowiedz Link
barbarasz3 Re: telewizor 28.05.12, 19:19 Dziękuję za podpowiedzi,już kupiłam samsunga trzy dni odbieram cyfrową naziemną i jest ok.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kol.3 Re: telewizor 28.05.12, 19:33 Super. Niech Ci się dobrze sprawuje . Ostatnio kupiłam odkurzacz samsunga. Odpowiedz Link